• Uden ressourcegrupper tildeles brugere automatisk til den bedste tilgængelige klynge. Med ressourcegrupper tildeles brugere til en specifik klynge, og den forbliver den måde, medmindre du manuelt tildeler dem igen.

  • Forstå risikoen for at tildele en bruger til en ressourcegruppe. Hvis en klynge i en ressourcegruppe mislykkes, knyttes brugere til en anden klynge i den pågældende ressourcegruppe. Men hvis ingen anden klynge findes, er brugere uden for tjenesteydelsen, indtil klyngen gentages.

Tjenesteydelses klasse

Du kan have et udvalg af servere, der har en højere fleksibilitet end de andre i din installation. I det tilfælde kan du bruge ressourcegrupper til at tildele brugere til serverne i disse klynger. Du kan navngive ressourcegrupperne baseret på afdeling, placering eller et andet relevant id. Ressourcegrupper sikrer, at tildelte brugere kun er vært for disse angivne klynger.

Forordning eller data højhedsområde

Hvis du har distribueret Expressways, kan du tildele brugere til specifikke, hvis de ikke burde blive forespurgt på visse placeringer. For eksempel kan en bruger i Tyskland tildeles en ressourcegruppe gruppe i Tyskland, hvilket sikrer, at brugeren aldrig lander op på en klynge på en anden placering.

Hvis der ikke er nogen specifikke krav til brugertildeling, skal du lade den automatiske brugertildeling ske og ikke bruge ressourcegrupper. Med automatisk tildeling kan brugere automatisk blive sendt til klynger, der har kapacitet, hvis der opstår en fejl på en specifik klynge.

Ressourcegrupper organiserer Expressway hybrid-klynger omkring et bestemt formål og isolerer klyngerne fra de andre, der er vært for hybrid-tjenester. For at oprette en ressourcegruppe skal du tildele ressourcer (Expressway klynger) til ressourcegruppen og give den et navn, der identificerer dens formål (klasse for tjeneste, geografi eller data højhedsområde).

1

Fra kunde visningen i https://admin.webex.comskal du gå til tjenesterog derefter vælge lokale ressourcer fra klynge liste kortet.

2

Klik på Expressway for at filtrere på ressourcerne til Expressway-baserede hybrid-tjenester.

3

Klik på , og vælg derefter Opret ny ressourcegruppe.

4

Følg vejledningen på skærmen for at indtaste navnet (ressourcegruppe formålet), og klik derefter på udført.

5

Følg linket for at tildele klynger til ressourcegruppen. Læs alle advarsels noter for at forstå potentielle tjeneste virkninger, og klik derefter på udført.

Du kan opdatere brugere individuelt eller samlet, så de tildeles til ressourcegruppen.

Inden du begynder

Som standard tildeles brugere automatisk den bedst tilgængelige klynge. Du behøver ikke at oprette ressourcegrupper for at matche brugere med den relevante klynge.

Fra kunde visningen i https://admin.webex.comskal du gå til brugereog derefter vælge en:

  • For individuelle brugere skal du klikke på det enkelte Brugernavn for at åbne siden Oversigt, vælge opkald eller kalendertjenester og derefter vælge ressourcegruppen i rullegardinmenuen ressourcegruppe for at knytte brugeren til den specifikke hybrid-tjeneste.
  • For flere brugere, Følg vejledningerne i Modificer brugere i Cisco Webex Control hub med CSV-skabelonen for at tildele flere brugere til ressourcegrupper. Ressourcegrupperne er angivet i CSV-filen. I kolonnen opkalds-eller kalender ressourcegruppe skal du indtaste sand for at tildele en bruger til ressourcegruppen.

Vælg den standard udgivelseskanal, som du vil bruge til dine Expressway Hybrid-tjeneste-grupper.

1

Fra kunde visningen i https://admin.webex.comskal du gå til tjenesterog derefter klikke på Vis fra det lokale ressourcekort.

2

Klik på Expressway for at filtrere på ressourcerne til Expressway-baserede hybrid-tjenester.

3

Klik på indstillinger til højre for Expressway .

4

Rul til udgivelses kanal, vælg en udgivelseskanal fra rullegardinmenuen, og klik derefter på Gem.

Udgivelseskanal ændres for Expressway klynger, der ikke er en del af en ressourcegruppe.

For din reference kan du have brug for en filtreret liste over brugere, som du tildelte til ressourcegruppe brugere. Du kan få denne liste som en. csv-fil fra Cisco Webex Control Hub.

1

Fra kunde visningen i https://admin.webex.comskal du gå til tjenesterog derefter vælge et hybrid-tjeneste kort.

2

Klik på bruger status rapport , og marker derefter afkrydsningsfeltet aktiverede brugere.

3

Klik på Eksporter til CSV.

4

Åbn CSV-filen.

Kolonnen ressourcegruppe viser, hvilke klynger som brugere tildeles til.

Fra et sted kan du lave ændringer til dine ressourcegrupper, når du har oprettet dem.

Inden du begynder

Nogle ændringer, du foretager, kan påvirke kørsel af tjenester.

1

I https://admin.webex.comskal du gå til tjenesterog derefter klikke på alle ressourcer fra det lokale ressourcekort.

2

Klik på Expressway for at filtrere på ressourcerne til Expressway-baserede hybrid-tjenester.

3

Rul til ressourcegruppe kortet, og klik derefter på indstillinger .

4

På siden Indstillinger skal du gøre disse trin efter behov:

  • Tilføj flere klynger til ressourcegruppen.
  • Aktiver brugere for ressourcegruppen, individuelt eller samlet.
  • Omdøb ressourcegruppen
  • Fjern ressourcegruppen, hvis den ikke indeholder nogen klynger.