Opret en undersøgelse

DER ER INGEN TVIVL OM, HVORVIDT DER ER NOGET GALT MED DEN. Slido er tilgængelig i Webex Meetings og Webex Webinars. Du kan bruge Slido i Webex Meetings på version 41.6 og nyere websteder, og i Webex Webinars på version 41.9 og nyere websteder. DER ER INGEN TVIVL OM, HVORVIDT DER ER NOGET GALT MED DEN. Slido Meningsmålinger og spørgsmål og svar i webinarer er tilgængelige for op til 10.000 mødedeltagere, mens quizzer er tilgængelige for op til 5.000 deltagere.

Du kan oprette undersøgelser eller oprette meningsmålinger før eller under et møde eller et webinar. Disse vejledninger er til at oprette en undersøgelse under et møde.

Hvis du vil oprette en undersøgelse før et møde eller et webinar, skal du gå til https://www.slido.comklikke på Log ind > Log ind med Webex, og indtast dit Webex-brugernavn og -adgangskode. Opret derefter en meningsmåling, eller en undersøgelse. Undersøgelser, som du opretter på, https://www.slido.com er angivet til brug i Meetings.

1

Under et møde eller webinar skal du gå til Apps > Slido. Klik på Webex Suite-platformen tre lodrette prikker > Slido (meningsmåling og spørgsmål og svar).

2

Vælg en eksisterende Slido, eller opret en ny.

Når du opretter et Slido, har det samme navn som navnet på mødet eller webinaret. For møder i personligt lokale er navneformatet Møde DD/MM/YYYYY.

3

Klik + Tilføj ny interaktion > Undersøgelse > + Tilføj første spørgsmål.

4

Vælg den type meningsmåling, der skal tilføjes som dit første spørgsmål.

5

Indtast dit spørgsmål, og vælg valgmulighederne, hvis det er relevant.

6

Klik + for at tilføje andre meningsmålingsspørgsmål til undersøgelsen.

7

Din undersøgelse gemmes automatisk, og du kan starte den med det samme, hvis det ønskes.

8

Test din undersøgelse: Aktivér undersøgelsen , og indsend dine svar. Rediger om nødvendigt undersøgelsen.

Når du er færdig med testen, skal du nulstille undersøgelsesresultaterne. Slet undersøgelsen, hvis du kun har oprettet den til testformål.