Når du sletter en bruger, kan vedkommende ikke længere logge på dit Webex-websted, alle deres tildelte Webex-tjenester fjernes, og de fjernes fra eventuelle rum eller teams, som de deltog i. Alt indhold, som de har oprettet i mellemrum, slettes ikke, og indholdet er underlagt den opbevaringspolitik, som hver pladsejer har implementeret.
| 1 |
Log på Control Hub, og gå derefter til . |
| 2 |
Benyt en af følgende fremgangsmåder:
Hvis du sletter en bruger, der er tildelt en MPP-telefon, slettes telefonen også, når brugeren slettes, og der udføres en fabriksindstilling på telefonen for at rydde enhver eksisterende konfiguration. Dette gælder kun, hvis telefonen er online. Hvis telefonen er offline eller ikke kan kontaktes, skal du manuelt fabriksindstille den, før du genbruger den. Lær, hvordan du manuelt fabriksindstiller en enhed i Fabriksindstil dine telefoner Webex Calling med flere platforme. Efter fabriksindstillingen vender telefonen tilbage til skærmbilledet Aktiveringskode. |
Hvis din organisation bruger mappesynkronisering, og du sletter brugerkonti fra dineActive Directory, vises slettede brugere i Kontrolhub. Webex markerer dem som inaktive og sletter dem permanent efter 7 dage.
Permanent slettede brugere kan ikke længere logge på dit Webex-websted, alle deres tildelte Webex-tjenester fjernes, og de fjernes fra alle rum eller teams, som de deltog i. Alt indhold, som de har oprettet i mellemrum, slettes ikke, og indholdet er underlagt den opbevaringspolitik, som hver pladsejer har implementeret.
- Hvis du sletter en bruger, der er tildelt en MPP-telefon, slettes telefonen også, når brugeren slettes, og der udføres en fabriksindstilling på telefonen for at rydde enhver eksisterende konfiguration. Dette gælder kun, hvis telefonen er online. Hvis telefonen er offline eller ikke kan kontaktes, skal du manuelt fabriksindstille den, før du genbruger den. Lær, hvordan du manuelt fabriksindstiller en enhed i Fabriksindstil dine telefoner Webex Calling med flere platforme. Efter fabriksindstillingen vender telefonen tilbage til skærmbilledet Aktiveringskode.
- Denne procedure gælder kun for Active Directory brugere, der synkroniseres af Directory Connector. Det gælder ikke for brugere i skymapper som AzureActive Directory.
| 1 |
Log på Control Hub, og gå til . |
| 2 |
Benyt en af følgende fremgangsmåder:
|
ved siden af brugeren, og vælg derefter