Når du tænder for meddelelser for et rum, bliver de andre personer i rummet underrettet om ændringen.

Når du laver et meddelelses rum, er det kun redaktører, bots og integrationer, der kan sende til den. Alle andre kan bare læse meddelelser, se filer og deltage i møder. System meddelelser, der vises, når personer, der deltager i eller forlader et rum eller sletter meddelelser, vises stadig.

I rummet, hvor du er en redaktør, skal du gå til rum oplysningerog derefter vælge Aktiver meddelelsestilstand. Du og andre redaktører i rummet ser meddelelses ikonet i meddelelsesområdet. Andre personer i rummet kan ikke se dette ikon.

I et rum, hvor du er en redaktør, skal du gå til menuen aktivitet , vælge oplysningerog derefter aktivere meddelelse. Du og andre redaktører i rummet ser meddelelses ikonet i meddelelsesområdet. Andre personer i rummet kan ikke se dette ikon.

I rummet, hvor du er en redaktør, skal du gå til rummets indstillinger og derefter vælge slå meddelelsestilstand til. Du og andre redaktører i rummet ser meddelelses ikonet i meddelelsesområdet. Andre personer i rummet kan ikke se dette ikon.