1

Klik på din profilbillede, og vælg indstillinger.

2

Gå til Generelt, Fjern markering Vis availibility, klik derefter på Skjul statusser, og klik på Gem.

1

Klik på din profilbillede , og vælg derefter præferencer.

2

Vælg Generelt, Fjern markering Vis statusser, og klik derefter på Skjul statusser.

Tryk på din profilbillede, tryk på Avanceret, og Deaktiver så del din status.

Klik på din profilbillede, og vælg Indstillinger > Avanceret, og fravælg derefter delings statusser.