Da du oprettede din kunde organisation i Control hub, bliver den første placering, du oprettede automatisk, standardplaceringen. Brugere, som du tilføjer til din organisation, tildeles til denne standardplacering, medmindre du angiver andet. Du kan gøre enhver senere placering til standardplaceringen men huske, at du ikke kan slette standardplaceringen.

Inden du begynder


Få en liste over de brugere og arbejdsområder, der er tilknyttet en placering: Gå til tjenesters > numre og fra rullemenuen, og vælg den placering, der skal slettes. Du skal slette disse brugere og arbejdsområder, før du sletter placeringen.

1

Fra kunde visningen i https://admin.webex.comskal du gå til tjenesters > Opkalds > placeringog derefter vælge den placering, du vil slette.

2

Klik flere ved siden af navnet på placeringen, Vælg Slet placering, og Bekræft, at du vil slette denne placering.

Det tager typisk et par minutter, hvor placeringen skal slettes permanent, men det kan tage op til en time. Du kan kontrollere status ved at klikke på flere ved siden af navnet på placeringen og vælge sletnings status.