Rum indhold

Når et rum er slettet, slettes alle meddelelser og delte filer også. Det tidsrum, som indhold gemmes for, og når det slettes, er det baseret på område politikken for din organisation.

1

Gå til rummet, Vælg aktivitets menuen , og vælg personer.

2

Højreklik på hver persons navn, og vælg Fjern fra rum.

3

Gå til menuen information , og vælg Forlad rum.

1

Vælg rummet, gå til menuen aktivitet , og vælg personer. Tryk derefter på den enkelte persons navn, og tryk på Fjern fra rum.

2

Gå til menuen aktivitet, Vælg info, og vælg derefter Forlad.

1

Vælg rummet, gå til Se personer, Klik flere ved siden af hver persons navn, og vælg derefter Fjern fra rum.

2

Gå til rummets indstillinger , og vælg derefter Forlad rum.