Meddelande om upphört stöd för BlackBerry OS 6/7/10

Document created by Cisco Localization Team on Sep 30, 2016
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

 

Kära användare:

 

Vi uppskattar och stöder mångfalden av mobila plattformar inom verksamheten, och vår strategi har varit att göra det möjligt för alla mobila användare att använda WebEx-möten. Vår strategi är fortfarande att fokusera våra insatser på de stora mobila plattformar och operativsystem som ni, våra kunder, har valt att använda.

 

När BlackBerry nu har introducerat Android på sina senaste enheter vill vi härmed meddela att stödet och försäljningen av Cisco WebEx Meetings för BlackBerry OS 6, 7 och 10 kommer att upphöra från och med den 4 januari 2017.

 

Vi är dock glada över att även i fortsättningen kunna erbjuda användare av BlackBerry-enheter med operativsystemet Android möjligheten att uppleva ett fantastiskt mötessamarbete via Cisco WebEx Meetings för Android. Vi avser att stödja befintliga och kommande Android-baserade BlackBerry-enheter, inklusive följande:

  • BlackBerry PRIV
  • BlackBerry DTEK50

 

För alla BlackBerry-användare kommer vi att fortsätta stödja möjligheten för användare att delta i valfri Cisco WebEx-telekonferens via vår standardinringning, eller den nyligen tillagda ljudåteruppringningsfunktionen.

 

För enbart de enheter som är baserade på BlackBerrys operativsystem 6, 7 och 10, kommer vi den 4 januari 2017 att:

  • Ta bort programmet Cisco WebEx Meetings från BlackBerry World
  • Upphöra med teknisk support och support via hjälpsidan för BlackBerry OS 6, 7 och 10
  • Låta befintliga användare av Cisco WebEx Meetings för BlackBerry OS 6, 7 och 10 få tillgång till WebEx-möten fram till sista användningsdatum. Det inträffar den 4 april 2017.

 

Den 4 april 2017 kommer vi att:

  • Inaktivera Cisco WebEx Meetings för BlackBerry OS 6, 7 och 10 tillgång till WebEx-möten

 

Tack igen för er feedback och support.

 

Med vänliga hälsningar,

WebEx kundtjänst

Cisco Systems, Inc.

 


 

Attachments

    Outcomes