WebEx-productiviteitstools voor Mac installeren en instellen

Document created by Cisco Localization Team on Oct 12, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 9Show Document
 • View in full screen mode

 

WebEx-productiviteitstools voor Mac installeren


Als uw sitebeheerder de opties voor WebEx-productiviteitstools voor uw WebEx-servicesite heeft ingeschakeld, worden alle WebEx-productiviteitstools automatisch op uw site geïnstalleerd. Zodra er nieuwere versies beschikbaar zijn, worden WebEx-productiviteitstools bovendien automatisch bijgewerkt.

Indien nodig kunt u WebEx-productiviteitstools ook handmatig downloaden en installeren.


Opmerking


   

Als u een eerdere versie van Productiviteitstools hebt, moet u die versie verwijderen voordat u de nieuwe versie installeert.

    

U moet mogelijk ook toepassingen zoals Microsoft Outlook en alle browsers sluiten voordat u de nieuwe versie van Productiviteitstools installeert. Deze toepassingen moeten opnieuw worden opgestart en u moet zich mogelijk aanmelden voordat u de nieuwe interface kunt zien.

       
   
Voordat u begint

Controleer voordat u WebEx-productiviteitstools installeert of uw computer voldoet aan de volgende minimale systeemvereisten:

 • U moet beschikken over beheerdersrechten voor uw computer.

   

 • Raadpleeg de release-opmerkingen voor de verschillende WebEx-platformen voor de ondersteunde besturingssystemen, browsers en de minimale systeemvereisten.

   

 • JavaScript en cookies ingeschakeld in de browser

   

       
1   Meld u aan op uw WebEx-site.   
2   Selecteer het tabblad Meeting Center.
3   Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant onder Ondersteuning op Downloaden.
4   In het Meeting Center: Zorg ervoor dat op de downloadpagina onder Productiviteitstools Mac is geselecteerd en selecteer vervolgens Downloaden.     

Het dialoogvenster Bestand downloaden wordt weergegeven.   

   
5   Sla het installatiebestand cwptools.dmg op uw computer op.
6   Open het bestand cwptools.dmg en open vervolgens het bestand WebEx Productivity tools.pkg dat wordt weergegeven.
7   Voer, wanneer u daarom wordt gevraagd, uw e-mailadres, wachtwoord en WebEx-site-URL in.

WebEx-productiviteitstools instellen

Open het dialoogvenster Voorkeuren met een van de volgende opties om WebEx-productiviteitstools in te stellen of om uw instellingen te verifiëren:

1   Selecteer Voorkeuren in het WebEx-menu in de werkbalk van Mac om WebEx-productiviteitstools in te stellen of uw instellingen te verifiëren.
2   Voer indien nodig wijzigingen uit aan het volgende:
 • Account: bevestig de URL van de WebEx-site en uw gebruikersnaam.
 • Algemeen: selecteer welke opties u wilt inschakelen:
  • Productiviteitstools starten als systeem start: hiermee worden WebEx-productiviteitstools automatisch gestart wanneer u de computer opstart.

    

  • WebEx-vergaderingen plannen of starten vanuit Microsoft Outlook: hiermee kunt u de WebEx-integratie met Microsoft Outlook gebruiken om WebEx-vergaderingen te plannen en starten.

    

 • Vergaderingen: instellingen voor 'Nu vergaderen': Selecteer Bewerken om naar de pagina Mijn WebEx > Voorkeuren van uw WebEx-site te gaan en uw instellingen voor 'Nu vergaderen' te bewerken.

  Het tabblad Mijn WebEx van uw WebEx-site wordt weergegeven. Zie Uw WebEx-voorkeuren bewerken voor meer informatie.

 • Audio: Verifieer uw Audiopincode en de informatie van uw audioaccount. U hebt bijvoorbeeld een of meer WebEx-accounts met een persoonlijk conferentienummer, of nog een ander teleconferentieaccount. Selecteer Mijn WebEx > Voorkeuren > Audio op uw WebEx-site als u wijzigingen wilt aanbrengen aan uw audiovoorkeuren.

 


Attachments

  Outcomes