Planlæg møder med WebEx og TelePresence-Integration til Microsoft Outlook til Windows

Document created by Cisco Localization Team on Oct 12, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 7Show Document
 • View in full screen mode

 

Planlæg forudsætning for møde


  

For at du kan planlægge et WebEx- og TelePresence-møde, skal din administrator aktivere WebEx- og TelePresence-møder (CMR Hybrid-møder) for dit websted, aktivere WebEx og TelePresence for din konto og aktivere Meeting Center Pro TelePresence-mødetypen for din konto. Kontakt din administrator for yderligere oplysninger.

Gennemse følgende, før du planlægger et møde ved brug af WebEx og TelePresence-Integration til Microsoft Outlook:  
 • Valgmulighederne for planlægning af et møde i integrationen til Outlook til WebEx og TelePresence. Ikke alle valmuligheder for planlægning er tilgængelige med denne integration.

   

 • Integrering til Outlook til WebEx og TelePresence understøtter ikke alle gentagelsesmønstre, der er tilgængelige i Outlook. Desuden understøtter den ikke implementering af en undtagelse fra den gentagne mødeserie eller en ændring af en enkelt hændelse i en mødeserie.
 • I alle mødeinvitationer, som du sender fra Outlook, vises mødets starttidspunkt som standard i den tidszone, der er indstillet på din computer, i stedet for i den tidszone, der er indstillet under webstedspræferencerne for dit WebEx-websted. Du kan angive en anden tidszone for et møde i Outlook. Mødets starttidspunkt vises til den korrekte tid i hver inviteret persons Outlook-kalender.

   

 •     

  Hvis du har behov for at redigere eller annullere et møde, som du planlagde vha. integrering til Outlook, skal du redigere eller annullere mødet i Outlook og ikke på dit WebEx-websted.

      

 •     

  Hvis du bruger Outlook til at modificere mødeindstillingerne for et gentaget møde, skal du anvende ændringerne på hele mødeserien. Hvis du anvender ændringerne på bare en enkelt hændelse af et gentaget WebEx- og TelePresence-møde, vil ændringerne implementeres i Outlook og dit TelePresence-planlægningssystem, men ikke på dit WebEx-websted.

      

 • Under planlægning af et møde kan du oprette en numerisk adgangskode for at afholde tilfældige personer fra at ringe op til TelePresence-mødet. Denne valgmulighed findes i afsnittet Avanceret TelePresence. En PIN-kode til et TelePresence-møde er forskellig fra en adgangskode til et WebEx-møde.

   

   
   

Bemærk


 • Værten og mødedeltagerne modtager den samme e-mailinvitation. E-mailinvitationer indeholder ikke fortrolige værtsoplysninger, såsom værtsnøglen eller værtsadgangskoden. Værter vil kunne finde deres værtsnøgle eller værtsadgangskode ved at logge ind og se mødeoplysninger via browseren eller WebEx Meetings-mobilappen.

   

 • Når du planlægger møder, skal du ikke planlægge flere end to møder i samme tidsrum, idet du ikke kan være vært for to møder, der er aktive på samme tid. Selvom du tillader, at skiftende værter starte dine møder uden dig, bliver du stadig betragtet som værende vært for de møder, du planlægger, medmindre du er mødedeltager for en vært.

   


Planlæg et WebEx- og TelePresence-møde

  

Du kan planlægge et WebEx- og TelePresence-møde (CMR Hybrid-møde), der tillader personer at deltage vha. WebEx Meeting Center eller TelePresence.


Bemærk


Hvis du til nogle telefoniserviceudbyderes lydkonti (TSP) planlægger to tætliggende WebEx- og TelePresence-møder med det andet planlagt til at starte øjeblikkeligt, efter det første slutter, og hvis TelePresence-planlægningssystemet automatisk forlænger det første møde ud over den planlagte afslutning, vil det andet møde automatisk slutte, fordi den samme værtsadgangskode til TSP-lydkontoen ikke kan bruges til begge møder samtidig. For at undgå dette problem kan du oprette to forskellige TSP-lydkonti med forskellige værtsadgangskoder og bruge den ene konto til det første møde og den anden konto til det andet møde. En anden mulighed er at anmode din administrator om at lukke for muligheden for, at TelePresence-systemet automatisk forlænger mødet.


       
            
1   For at planlægge et møde, skal du gøre et af følgende:
 • Vælg Nye elementer > Møde eller Aftale eller, fra Microsoft Outlook-kalenderen, vælg Nyt møde eller Ny aftale.
 • Vælg ikonet Planlæg i panelet WebEx-produktivitetsværktøjer.
 • Vælg Planlæg møde > Planlæg WebEx- og TelePresence-møde i Microsoft Outlook-værktøjsbjælken.
  Bemærk      

  Du skal indtaste WebEx-indstillingerne, før du angiver de grundlæggende mødeoplysninger.

Bemærk      

Hvis dit WebEx-websted og din konto understøtter Meeting Center videokonference, inkluderer mødeinvitationen oplysninger, som tillader besøgende, at deltage fra videosystemer og applikationer, når du planlægger et WebEx-møde.

2   Gør følgende for at specificere grundlæggende mødeoplysninger:
 • Skriv et emne for mødet i feltet Emne.
 • På listerne Starttidspunkt og Sluttidspunkt skal du specificere henholdsvis start- og sluttidspunkter for mødet.
 • (Valgfri) For at angive et gentagelsesmønster for dit møde skal du vælge Gentagelse og derefter vælge valgmuligheder for gentagelse. For oplysninger om forskelle i gentagelsesmønstre mellem WebEx og Microsoft Outlook, se Begrænsninger for gentagelsesmønstre for WebEx-integration med Outlook.

 • Indtast mødeplaceringen i feltet Placering.
3   Indtast navne eller e-mailadresser på dem, der skal inviteres til mødet, i Til-boksen.
4   Vælg Tilføj WebEx og TelePresence. Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du valgte Planlæg et WebEx og TelePresence-møde i trin 1.
5   I panelet med mødevalgmuligheder skal du angive valgmulighederne for WebEx og TelePresence for dit møde:
 • Marker Tillad personer at deltage vha. WebEx.

  Denne valgmulighed er som standard ikke markeret. Marker den hver gang, du planlægger et møde og ønsker at tilføje WebEx.

       
 • Indtast en mødeadgangskode til WebEx-besøgende. Hvis dit websted kræver en mødeadgangskode, vil der vises en stjerne ved siden af feltet.    
  Bemærk      

  En WebEx-mødeadgangskode er forskellig fra den PIN-kode, du kan angive for et TelePresence-møde.

       
 • (Valgfrit) Vælg Ekskluder adgangskode fra e-mailinvitation for at gøre dit møde mere sikkert.
 • (Valgfri) I feltet Vælg alternative værter, marker navnene på en eller flere mødedeltagere, som du vil udpege som alternative værter, som kan køre et møde uden dig. For yderligere oplysninger, se https://help.webex.com/docs/DOC-11626.
6   (Valgfri) Vælg Avancerede WebEx-indstillinger for at angive detaljer for følgende:
 1. (Valgfri) Under afsnittet Mødeoplysninger, kan du lave ændringer til de grundlæggende mødevalgmuligheder.
 2. (Valgfri) Vælg fanen Lyd og sporing for at vælge lydforbindelsestypen og andre relaterede valgmuligheder.
 3. (Valgfri) Vælg fanen Tilmelding for at vælge om mødedeltagere skal tilmeldes før mødet.
 4. (Valgfri) Vælg fanen Ressourcer til at angive følgende valgmuligheder:
  • Vælg en anden fane med mødeoplysninger, som skal vises i mødevinduet.

    

  • Angiv en præsentation du vil overføre, så den afspilles automatisk for mødedeltagere, før du deltager i mødet.

    

7   Vælg Tilføj TelePresence-lokaler.    
8   I Vælg tilføj TelePresence-lokaler skal du vælge de TelePresence-lokaler eller systemer, som du vil tilføje til dit møde.

Systemerne, du vælger, tilføjes i felterne Til og Lokalitet i mødevinduet. Se Tilføj TelePresence-systemer under planlægning.

9   (Valgfrit) Indtast antallet af ekstra indgående videoopkaldsdeltagere, der kan deltage i mødet under Tilføj indgående videoopkaldsdeltagere.

Denne valgmulighed lader dig reservere kapacitet til, at flere personer kan deltage vha. personlige videokonferencesystemer såsom Cisco TelePresence EX-serien og enheder, der kører Cisco Jabber-videoapplikationer. Det antal, du indtaster, ekskluderer alle TelePresence-systemer, som du tilføjer i felterne Til og Lokalitet. Du bør være opmærksom på det anbefalede antal for dit websted, og du bør ikke overskride den anbefalede grænse.

10   (Valgfrit) Vælg Avancerede TelePresence-indstillinger for at angive flere detaljer såsom indgående og udgående opkaldsindstillinger. For yderligere oplysninger, se Avancerede TelePresence-valgmuligheder.
11   Klik på OK.
12   Vælg Send.

Planlæg et møde kun med WebEx

 

Vha. integrationen til Outlook kan du planlægge et WebEx-møde, uden at du behøver åbne dit WebEx-websted.

   
         
1   For at planlægge et møde, skal du gøre et af følgende:
 • Vælg Nye elementer > Møde eller Aftale eller, fra Microsoft Outlook-kalenderen, vælg Nyt møde eller Ny aftale.
 • Vælg ikonet Planlæg i panelet WebEx-produktivitetsværktøjer.
 • Vælg Planlæg møde > Planlæg WebEx- og TelePresence-møde i Microsoft Outlook-værktøjsbjælken.
  Bemærk      

  Du skal indtaste WebEx-indstillingerne, før du angiver de grundlæggende mødeoplysninger.

2   I Outlook-møde eller aftale, skal du angive de grundlæggende mødeoplysninger:
 • Skriv et emne for mødet i feltet Emne.
 • På listerne Starttidspunkt og Sluttidspunkt skal du specificere henholdsvis start- og sluttidspunkter for mødet.
 • (Valgfri) For at angive et gentagelsesmønster for dit møde skal du vælge Gentagelse og derefter vælge valgmuligheder for gentagelse. For oplysninger om forskelle i gentagelsesmønstre mellem WebEx og Microsoft Outlook, se Begrænsninger for gentagelsesmønstre for WebEx-integration med Outlook.

 • (Valgfri) Specificer andre valgmuligheder som Microsoft Outlook tilbyder, såsom en mødeunderretning.
3   Indtast navne eller e-mailadresser på dem, der skal inviteres til mødet, i Til-boksen. Kontroller, at der ikke er tilføjet nogen TelePresence-lokaler til felterne Til eller Placering.
Bemærk      

Hvis du valgte Aftale til at planlægge dit møde, vælg Inviter mødedeltagere for at se feltet Til.

4   Vælg Tilføj WebEx og TelePresence     .

Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du valgte Planlæg et WebEx- og TelePresence-møde i trin 1.

5   Angiv WebEx-valgmulighederne i panelet Mødevalgmuligheder:
 • Vælg Tillad personer at deltage ved brug af WebEx.

  Denne valgmulighed er som standard ikke markeret. Marker den hver gang, du planlægger et møde og ønsker at tilføje WebEx.

       
 • Indtast en mødeadgangskode til WebEx-besøgende. Hvis dit websted kræver en mødeadgangskode, vil der vises en stjerne ved siden af feltet.
 • (Valgfrit) Vælg Ekskluder adgangskode fra e-mailinvitation for at gøre dit møde mere sikkert.
 • (Valgfri) I feltet Vælg alternative værter, marker navnene på en eller flere mødedeltagere, som du vil udpege som alternative værter, som kan køre et møde uden dig.      For mere information se https://help.webex.com/docs/DOC-11626.
6   (Valgfrit) Vælg Avancerede WebEx-indstillinger for at angive flere detaljer såsom lydtilslutning og optagelse.
 1. (Valgfri) Under afsnittet Mødeoplysninger, kan du lave ændringer til de grundlæggende mødevalgmuligheder.
 2. (Valgfri) Vælg fanen Lyd og sporing for at vælge lydforbindelsestypen og andre relaterede valgmuligheder.
 3. (Valgfri) Vælg fanen Tilmelding for at vælge om mødedeltagere skal tilmeldes før mødet.
 4. (Valgfri) Vælg fanen Ressourcer til at angive følgende valgmuligheder:
  • Vælg en anden fane med mødeoplysninger, som skal vises i mødevinduet.

    

  • Angiv en præsentation du vil overføre, så den afspilles automatisk for mødedeltagere, før du deltager i mødet.

    

7   Bekræft, at der ikke er valgt nogle valgmuligheder i TelePresence-afsnittet i panelet mødevalgmuligheder, og at Tilføj videoopkaldsdeltagere er indstillet til 0.
8   Klik på OK.
9   Vælg Send for at sende mødeinvitationerne til de personer du har inviteret.

Planlæg et møde kun med TelePresence

       
1   For at planlægge et møde, skal du gøre et af følgende:
 • Vælg Nye elementer > Møde eller Aftale eller, fra Microsoft Outlook-kalenderen, vælg Nyt møde eller Ny aftale.
 • Vælg ikonet Planlæg i panelet WebEx-produktivitetsværktøjer.
 • Vælg Planlæg møde > Planlæg WebEx- og TelePresence-møde i Microsoft Outlook-værktøjsbjælken.
2   Gør følgende for at specificere grundlæggende mødeoplysninger:
 • Skriv et emne for mødet i feltet Emne.
 • På listerne Starttidspunkt og Sluttidspunkt skal du specificere henholdsvis start- og sluttidspunkter for mødet.
 • (Valgfri) For at angive et gentagelsesmønster for dit møde skal du vælge Gentagelse og derefter vælge valgmuligheder for gentagelse. For oplysninger om forskelle i gentagelsesmønstre mellem WebEx og Microsoft Outlook, se Begrænsninger for gentagelsesmønstre for WebEx-integration med Outlook.

3   Indtast navne eller e-mailadresser på dem, der skal inviteres til mødet, i Til-boksen.
4   Vælg Tilføj WebEx og TelePresence-møde.

Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du valgte Planlæg et WebEx- og TelePresence-møde i trin 1.

5   Sørg for, at valgmuligheden Tillad personer at deltage via WebEx ikke er markeret.
6   Angiv TelePresence-valgmuligheder i panelet Mødevalgmuligheder:
 • Vælg Tilføj TelePresence-lokaler.

  Systemerne, du vælger, tilføjes i felterne Til og Lokalitet i mødevinduet.

 • (Valgfrit) Indtast antallet af ekstra indgående videoopkaldsdeltagere, der kan deltage i mødet under Tilføj indgående videoopkaldsdeltagere.

  Denne valgmulighed lader dig reservere kapacitet til, at flere personer kan deltage vha. personlige videokonferencesystemer såsom Cisco TelePresence EX-serien og enheder, der kører Cisco Jabber-videoapplikationer. Det antal, du indtaster, ekskluderer alle TelePresence-systemer, som du tilføjer i felterne Til og Lokalitet. Du bør være opmærksom på det anbefalede antal for dit websted, og du bør ikke overskride den anbefalede grænse.

 • (Valgfrit) Tryk på Avancerede TelePresence-indstillinger for at angive yderligere detaljer såsom indgående og udgående opkaldsindstillinger. For yderligere oplysninger, se Avancerede TelePresence-valgmuligheder.
7   Vælg Send.

Tilføj TelePresence-systemer under planlægning

Du kan nemt tilføje TelePresence-systemer til et møde, som du planlægger, vha. integrationen til Outlook. Dialogen Vælg TelePresence-lokaler viser alle TelePresence-systemer i din organisation. Du behøver ikke at gennemgå en omfattende global adresseliste i din organisation.

       
     
1   Sørg for, at du er i et mødevindue med panelet Mødevalgmuligheder åbent.
2   Vælg Tilføj TelePresence-lokaler.
3   Brows hen til systemerne, eller søg vha. én af følgende:
 • Søg: Indtast tekst, der udgør en del af lokalets navn. Denne funktion søger ikke ud fra lokalitet.

 • Lokalitet: Vælg en lokalitet for kun at vise lokalerne på lokaliteten.

4   Vælg systemerne, som du ønsker at tilføje.
5   Vælg Lokaler > OK.    

Som alternativ kan du bruge Outlook-adressebogen eller lokalesøgeren til at søge efter TelePresence-systemer blandt alle lokalerne i din organisation. Dog kan lokaler udstyret med TelePresence være svære at finde på en liste, og deres lokaliteter kan være utydelige.

Bemærk      

Alle TelePresence-lokaler, du vælger, skal også være angivet i produktgruppeforlængelsen Cisco TelePresence-administration til Microsoft Exchange (Cisco TMSXE), ellers vil de ikke blive planlagt.

         

Planlæg en personlig konference eller et møde kun med lyd

Ved brug af integration med Outlook kan du planlægge et WebEx personligt konferencemøde. Med et personligt konferencemøde starter du lyddelen først, men der er altid en online del tilgængelig for deltagelse.

Hvis du bruger lyd fra en telefontjenesteudbyder (TSP), kan du i stedet planlægge et møde kun med lyd.

                   
        
1   For at planlægge et personligt konferencemøde, skal du gøre et af følgende:
 • Vælg Nye elementer > Møde eller Aftale eller, fra Microsoft Outlook-kalenderen, vælg Nyt møde eller Ny aftale.
 • Vælg ikonet Planlæg i panelet WebEx-produktivitetsværktøjer.
 • Vælg Planlæg møde > Planlæg personligt konferencemøde eller Planlæg et møde kun med lyd i vinduet Outlook.
  Bemærk      

  Du skal indtaste WebEx-indstillingerne, før du angiver de grundlæggende mødeoplysninger.

2   I Outlook-møde eller aftale, skal du angive de grundlæggende mødeoplysninger:
 • Skriv et emne for mødet i feltet Emne.
 • På listerne Starttidspunkt og Sluttidspunkt skal du specificere henholdsvis start- og sluttidspunkter for mødet.
 • (Valgfri) For at angive et gentagelsesmønster for dit møde skal du vælge Gentagelse og derefter vælge valgmuligheder for gentagelse. For oplysninger om forskelle i gentagelsesmønstre mellem WebEx og Microsoft Outlook, se Begrænsninger for gentagelsesmønstre for WebEx-integration med Outlook.

 • (Valgfri) Specificer andre valgmuligheder som Microsoft Outlook tilbyder, såsom en mødeunderretning.
3   Indtast navne og e-mailadresser i feltet Til for at invitere personer til mødet.    
Bemærk      

Hvis du valgte Aftale til at planlægge dit møde, vælg Planlægningsassistent for at se feltet Til.

         
4   Vælg Tilføj personligt konferencemøde. Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du valgte Planlæg personligt konferencemøde i trin 1.
5   Om nødvendigt indtastets den anmodede information om Personlig konference-mødet.
6   I dialogen WebEx-indstillinger skal du udfylde følgende:
 • (Valgfri) Under afsnittet Mødeoplysninger, kan du lave ændringer til de grundlæggende mødevalgmuligheder.
 • (Valgfri) Vælg fanen Lyd og sporing for at vælge lydforbindelsestypen og andre relaterede valgmuligheder.
  • Hvis du bruger WebEx-lyd, vælg Personlig konference, og vælg derefter den personlige konferencekonto, du ønsker at bruge.

    

  • Hvis ikke du ikke har angivet en personlig konferencekonto endnu, skal du oprette en.

    

  • Hvis du bruger en telefonudbyders (TSP) lyd, skal du vælge telekonferencetjeneste og derefter vælge den personlige konferencekonto, du ønsker at bruge.

    

 • (Valgfri) Vælg fanen Ressourcer til at angive følgende valgmuligheder:
  • Vælg en anden fane med mødeoplysninger, som skal vises i mødevinduet.

    

  • Vælg en eller flere af mødedeltagerne for dit møde, som alternative værter for mødet. En alternativ vært er én, som har tilladelse til at starte og være vært for dit møde, når du ikke selv kan deltage. For mere information se https://help.webex.com/docs/DOC-11626.

    

  • Angiv en præsentation du vil overføre, så den afspilles automatisk for mødedeltagere, før du deltager i mødet.

    

7   Klik på OK.
8   Vælg Send for at sende mødeinvitationerne til de personer du har inviteret.

Rediger et planlagt møde

 

Når du har planlagt et møde vha. WebEx-integrering til Outlook, kan du bruge Outlook til at ændre det når som helst. Du kan for eksempel ændre dets starttidspunkt, angive en ny adgangskode, vælge en anden lydforbindelse osv.

   

Når du ændrer et planlagt møde, vil WebEx-integration med Outlook sende en opdateret mødeinvitation til mødedeltagere, som du har inviteret til mødet, samt opdatere mødeoplysningerne på dit WebEx-websted.

   

Bemærk


   

Hvis du ændrer et enkelt tilfælde af et tilbagevendende WebEx-møde vha. Microsoft Outlook, vises ændringerne også på dit WebEx-websted.

   
  
   
1   Åbn punktet for det planlagte møde i din Microsoft Outlook-kalender.
2   Du kan ændre følgende ting:
 • For at ændre WebEx-mødeindstillinger skal du vælge Skift indstillinger.
 • For at tilføje eller ændre et tilbagevendende mønster vælges Gentagelse.     
 • For at redigere teksten i mødeinvitationen i e-mailmeddelelsen skal det gøres fra fanen Aftale.
3   Gør ét af følgende, som passende:
 • For at sende den opdaterede mødeinvitation til inviterede mødedeltagere og gemme det opdaterede møde i din Outlook-kalender vælges Send opdatering.

 • For at gemme det opdaterede møde til din Outlook-kalender skal du vælge Gem og luk.

Annuller et planlagt møde

Hvis du planlægger et møde vha. integrationen til Outlook, kan du annullere mødet i Outlook.

Du kan bruge knappen Annuller WebEx-møde, Annuller møde i personligt lokale, eller Annuller personligt konferencemøde fra WebEx-værktøjsbjælken i Outlook til, at annullere og fjerne WebEx-oplysninger fra Outlook-mødet eller -aftalen. Det er en god idé at gøre, hvis du ændrer typen af WebEx-mødet; for eksempel hvis du oprindeligt planlagde et WebEx-møde og ønsker at ændre det til et Personligt lokale-møde.


Bemærk


   
 • Hvis du annullerer et WebEx-møde vha. dit WebEx-websted, vil ændringerne ikke blive gengivet i Microsoft Outlook. Hvis du for eksempel annullerer mødet vha. dit websted, annulleres mødet ikke i din Outlook-kalender. Derfor anbefaler vi, at du kun bruger Outlook til at annullere et møde. Det er ikke muligt at redigere et møde, som blev planlagt med Outlook. vha. dit WebEx-websted.

   

 • Hvis annullerer et enkelt tilfælde af et tilbagevendende WebEx-møde vha. Microsoft Outlook, vises ændringerne også på dit WebEx-websted.

   

 • Hvis du gemmer mødet eller aftalen efter at have brugt en af disse annulleringsknapper, og du ikke har tilføjet et andet WebEx-møde, Personligt lokale-møde eller Personlig konference-møde, bliver det et almindeligt Microsoft Outlook-møde uden nogen WebEx-information.

   

   

Du kan også annullere et møde fra Microsoft Outlook-kalenderen som beskrevet herunder.

    
1   Åbn punktet for det planlagte møde i din Microsoft Outlook-kalender.
2   Tryk på Annuller møde.
3   Vælg Ja i bekræftelsesmeddelelsen.
4   Vælg Send annullering.

Avancerede TelePresence-valgmuligheder

  

Disse valgmuligheder hjælper dig med at brugertilpasse dit TelePresence-møde.  

    
               
      

Valgmulighed      

      
      

Hvad kan du bruge valgmuligheden til?      

      
      

PIN-kode til møde

      
      

Opret en numerisk adgangskode for at afholde tilfældige personer fra at ringe op til TelePresence-mødet.      

       

PIN-koden er inkluderet i e-mailinvitationen. Besøgende skal indtaste PIN-koden for at deltage i TelePresence-mødet.

       

En PIN-kode til et TelePresence-møde er forskellig fra en adgangskode til et WebEx-møde.

      
      

Faktureringskode

      
      

Indtast faktureringskoden for dette møde, hvis din administrator ikke allerede har specificeret én.

       

TelePresence-faktureringskoden er forskellig fra WebEx-sporingskoden.

      
      

Planlagte systemer            

      
      

Disse valgmuligheder definerer, hvordan de planlagte TelePresence-systemer tilslutter til mødet på det planlagte starttidspunkt:      

En knap til at deltage: Når du tilføjer TelePresence-lokalet som en lokaleressource, kan besøgende vælge Deltag i møde direkte fra TelePresence-enheden. Denne funktion kendes også, som En knap til at deltage (OBTP).

Deltag automatisk: Tillad de planlagte systemer at tilslutte automatisk til mødet på starttidspunktet.

              

Vælg møde at deltage i: En knap, der repræsenterer mødet og indgående opkaldsinformation, er tilgængelig på de planlagte systemer. Vælg denne valgmulighed for at lade deltagere trykke på knappen for at deltage i mødet.

              

For systemer, der ikke understøtter denne valgmulighed, videresend e-mailinvitationen med opkaldsinformationen til de besøgende.

Reserver kun lokaler: Reserver det fysiske lokale, men tillad ingen tilslutning til systemerne på starttidspunktet.

             
      

TelePresence-indstillinger for ind- og udgående opkald              

      
      

Vælg Tilføj for at specificere tilslutningsmetoder for enheder eller systemer, der ikke er inkluderet på listen over planlagte systemer.

Indgående opkald-fane

       

Vælg en tilslutningstype, SIP-lyd eller SIP-video, og angiv dernæst antallet af personer, der kan foretage et indgående opkald vha. den valgte tilslutningstype. Antallet henviser teknisk til antallet af enheder. Hvis fire personer deltager i mødet på én enhed, tæller det som én.

Du kan videresende e-mailinvitationen med den indgående opkaldsinformation til de besøgende.

Bemærk      

Antallet, du angav under Tillad X personer at foretage indgående opkald for deltagelse vha. tilslutningstypen SIP-video, svarer til antallet under Tillad X flere personer at deltage vha. af videoenheder i panelet Mødevalgmuligheder.

                     

Ring ud-fane

       

Vælg en tilslutningstype, IP-video, IP-lyd, ISDN-video, ISDN-lyd, SIP-video eller SIP-lyd, og indtast de besøgendes kontaktoplysninger. Deres enheder tilsluttes automatisk på det planlagte starttidspunkt.

              

Redigering af indstillinger      

For at redigere eller slette en tilslutningsmetode, du har tilføjet, vælges Rediger eller Slet efter behov.

             
   

Begrænsninger for gentagelsesmønster i WebEx-integration med Outlook

Gentagelsesvalgmulighederne, som du kan bruge med integrationen til Outlook, er begrænset til de valgmuligheder, der er tilgængelige på dit WebEx-websted og i dit TelePresence-planlægningssystem. Alt efter din WebEx- eller TelePresence-tjeneste vil brugen af et gentagelsesmønster eventuelt ikke være understøttet.


Bemærk


CMR Hybrid-integrationen understøtter ikke undtagelser fra en gentaget mødeserie - med andre ord understøtter den ikke ændringer af en enkelt hændelse i mødeserien. Alle ændringer, du foretager i en CMR Hybrid-mødeserie, bør gælde for hele serien.

Møder med WebEx-only understøtter dog undtagelser fra en gentaget mødeserie.


Den følgende tabel viser forskellen mellem WebEx- og Microsoft Outlook-gentagelsesmønstre.

                   
Tabel 1 WebEx-møder
      

Type      

      
      

Outlook-valgmulighed      

      
      

Konverteret til WebEx-mødevalgmulighed      

      
      

Ugentligt      

      
      

Hver [X]. uge på: [søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag]      

      

For undervisningssessioner i Event Center og Training Center:

Hver uge på: [søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag]

Hvis du planlægger et møde, der gentages hver X. uge, hvor X er større end 1, i Microsoft Outlook, vil mødet planlægges i Outlook efter dine specifikationer, men vil vises som et ugentligt møde i dit WebEx-websted.

Ugens start markeres altid som standardværdien søndag. Brugertilpasning understøttes ikke, så hvis du ændrer starten af ugen til en anden dag, bliver ugestarten ikke synkroniseret med WebEx-webstedet.

      

Månedligt      

      

Den [første, anden, tredje, fjerde, sidste] dag Ikke understøttet i hver måned

      

Ikke understøttet      

                   
      

Den [første, anden, tredje, fjerde, sidste] ugedag eller weekend      

      
      

Ikke understøttet      

      
      

Årlig      

      
                   

[første, anden, tredje, fjerde, sidste] [dag, ugedag, weekend] i [januar....december]      

      
                   

Ikke understøttet.      

      
                               
Tabel 2 WebEx personlige konferencemøder
      

Type      

      
      

Outlook-valgmulighed      

      
      

Konverteret til valgmuligheden WebEx personligt konferencemøde

      
      

Månedligt             

      
      

Dag [X] i hver [y] måned

      

[X]. dag i hver måned.

Den [første, anden, tredje, fjerde, sidste] ugedag eller weekend

Ikke understøttet      

      

Årlig

      

Hver [januar....december] [1,....31]

      

Ikke understøttet      

                   
      

[første, anden, tredje, fjerde, sidste] [dag, ugedag, weekend] i [januar....december]      

      
      

Ikke understøttet      

      

[første, anden, tredje, fjerde, sidste] [søndag, Ikke understøttet. mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag] i [januar....december]

Ikke understøttet      

Slutdato

             

Ingen slutdato.

Hvis tidsperioden er længere end et år, konverteres den til et år.

Afslut efter [x] tilfælde.

Hvis tidsperioden er længere end et år, konverteres den til et år.

                   

Annuller d. [datoindtastning]

      
                   

Hvis tidsperioden er længere end et år, konverteres den til et år.

      

 


Attachments

  Outcomes