Deelnemen aan een vraag- en antwoordsessie

Document created by Cisco Localization Team on Oct 18, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jul 11, 2017
Version 2Show Document
  • View in full screen mode
 

Werken met de tabbladen in het V&A-deelvenster

 

Het V&A-deelvenster bevat twee weergaven van de wachtrij met vragen en antwoorden: het tabblad Alle en het tabblad Mijn V&A. Het tabblad Alles blijft altijd open in het deelvenster V&A.

  

Op het tabblad Mijn V&A wordt weergegeven wanneer u uw eerste vraag verzendt via V&A. U kunt het tabblad Mijn V&A op elk gewenst moment sluiten.

  

Klik met de rechtermuisknop (Windows) of houd ctrl ingedrukt en klik (Mac) op het tabblad Alles en kies Tabblad openen > Mijn V&A.

  

Als u het tabblad wilt sluiten, klikt u met de rechtermuisknop (Windows) of houdt u ctrl ingedrukt, klikt u (Mac) op het tabblad Mijn V&A en kiest u vervolgens Tabblad sluiten.

  

Opmerking


 

Als u het tabblad Mijn V&A sluit, blijven de vragen en antwoorden op het tabblad staan. U kunt het op elk gewenst moment opnieuw openen.

  
  

Als een panellid een privé-antwoord op uw vraag heeft verzonden, ziet u de tekst privé naast het antwoord. Andere deelnemers kunnen dit niet-openbare antwoord niet zien.

  

Een vraag stellen in een V&A-sessie

 

Tijdens een trainingssessie kunt u uw vragen naar alle of specifieke panelleden verzenden in een V&A-sessie.

  
       
1    Open het V&A-deelvenster.
2    Geef in het V&A-deelvenster uw vraag op in het tekstvak.
3    (Optioneel) Als u uw vraag wilt bewerken, markeert u de tekst die u wilt bewerken en klikt u met de rechtermuisknop (Windows) of drukt u op Ctrl en klikt u (Mac) om de bewerkopdrachten in het menu te gebruiken.
4    Selecteer in de vervolgkeuzelijst Vragen de ontvanger en selecteer Verzenden.
 

Wanneer een panellid een antwoord op een vraag typt, verschijnt een voortgangsindicator onder die vraag. Zodra de vraag is beantwoord, verandert de V van oranje naar blauw.

De status van de vragen controleren

   

Dankzij de automatische groepering van vragen en antwoorden, en de visuele indicatoren in de V&A-deelvensters van de deelnemers, kunt u eenvoudig controleren of een panellid uw vraag heeft beantwoord.

    

Via het tabblad Mijn vraag en antwoord kunt u snel achterhalen of uw vraag is beantwoord.

    

Wanneer een panellid uw vraag beantwoordt, verschijnt een indicator onder de vraag.

   
 

Attachments

    Outcomes