Deltage i en session med spørgsmål og svar

Document created by Cisco Localization Team on Oct 18, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jul 11, 2017
Version 2Show Document
  • View in full screen mode
 

Arbejde med faner på dit Spørgsmål og svar-panel

 

Dit Spørgsmål og svar-panel indeholder to visninger af køen spørgsmål og svar: Fanerne Alle og Mine Spørgsmål og svar. Fanen Alle forbliver åben hele tiden på dit Spørgsmål og svar-panel.

  

Fanen Mine Spørgsmål og svar vises, når du sender dit første spørgsmål ved hjælp af Spørgsmål og svar. Du kan lukke fanen Mine Spørgsmål og svar til enhver tid.

  

Højreklik på (Windows), eller vælg ctrl, og vælg derefter (Mac) fanen Alle, og vælg derefter Åbn fane > Mine Spørgsmål og svar.

  

For at lukke skal du højreklikke på (Windows) eller vælge ctrl og derefter vælge (Mac) på fanen Mine Spørgsmål og svar og derefter vælge Luk fane.

  

Bemærk


 

Lukning af fanen Mine Spørgsmål og svar medfører ikke, at du mister spørgsmål og svar i fanen. Du kan genåbne den når som helst.

  
  

Hvis en paneldeltager besvarer dit spørgsmål privat, vises teksten privat ved siden af svaret. Ingen mødedeltager kan se dette private svar, undtagen dig.

  

Stil et spørgsmål i en spørgsmål og svar-session

 

Under en undervisningssession kan du sende dit spørgsmål til alle eller bestemte paneldeltagere i en Spørgsmål og svar-session.

  
       
1    Åbn Spørgsmål og svar-panelet.
2    Spørgsmål og svar-panelet skal du indtaste dit spørgsmål i tekstfeltet.
3    (Valgfri) For at redigere dit spørgsmål skal du markere den tekst, du ønsker at redigere, og så højreklikke på (Windows) eller vælge ctrl og så klikke (Mac) for at bruge redigeringskommandoerne i menuen.
4    I rullegardinmenuen Spørg skal du vælge modtageren og så vælge Send.
 

Når en paneldeltager skriver et svar på et spørgsmål, vises en statusindikator under dette spørgsmål. Når det er besvaret, skifter Q fra orange til blå.

Kontroller status for dine spørgsmål

   

Automatisk gruppering af spørgsmål og svar og visuelle stikord på mødedeltagernes Spørgsmål og svar-paneler gør det nemt for dig at kontrollere, om en paneldeltager har svaret på dit spørgsmål.

    

Kontroller altid fanen Mine spørgsmål og svar for hurtigt at finde ud af, om dit spørgsmål er blevet besvaret.

    

Når en paneldeltager besvarer dit spørgsmål, vises en indikator under spørgsmålet.

   
 

Attachments

    Outcomes