Csevegőszobák a Cisco Jabber for Macben

Document created by Cisco Localization Team on Nov 3, 2016
Version 1Show Document
  • View in full screen mode
 

Csatlakozás csevegőszobákhoz

Ha csatlakozik egy csevegőszobához, akkor részt vehet a beszélgetésben, vagy elolvashatja, hogy mit mondanak, amikor a csevegőszoba több tagja oszt meg információkat egy közös csevegőablakban. Az összes olyan szoba, amelynek tagja, listázásra kerül a Saját szobáim lapon. Ha egy rendszergazda hozzáadja Önt egy csevegőszobához, akkor az automatikusan megjelenik a Saját szobáim lapon.


      
1. lépés    Kattintson a Csevegőszobák ikonra a főablakban, és válassza ki az Összes szoba lehetőséget.
2. lépés    Tallózzon az ábécé sorrendben felsorolt szobák között. Ha egy szoba meghatározott tagokra korlátozott, akkor nem csatlakozhat, kivéve, ha a rendszergazda Önt is felvette a tagok közé. Az olyan korlátozott termeknél, amelyeknek Ön nem tagja, egy lakat ikont lát a Csatlakozás gomb helyett.
3. lépés    Válassza a Csatlakozás lehetőséget a mellett a szoba mellett, amelyhez csatlakozni kíván. Azok mellett a szobák mellett, amelyeknek Ön már tagja, egy jelölő látható.

Részvétel csevegőszobákban

Amikor tagként hozzáadják egy csevegőszobához, részt vehet a folyamatos csevegőszobában, és megtekintheti a beszélgetés előzményeit.


       
1. lépés    Válassza a Csevegőszoba lapot. Az összes olyan csevegőszoba, amelynek tagja, kilistázásra kerül.
2. lépés    Kattintson duplán arra a szobára, amelyhez csatlakozni kíván.
3. lépés    Tekintse meg a csevegőablak jobb oldalán az aktuális résztvevők listáját.
4. lépés    Olvassa el a beszélgetést, és adja hozzá a saját csevegőüzeneteit. A beszélgetés előzményei folyamatosan rögzítésre kerülnek. Amikor kilép a csevegőszobából, és bezárja az ügyfelet, visszatérhet az abban a szobában folytatott beszélgetéshez. Amikor visszatér a csevegőszobába, megtekintheti azokat az üzeneteket, amelyeket a többi tag akkor küldött, amikor Ön nem volt bejelentkezve. A csevegőszobából válassza a Több mutatása lehetőséget a régebbi üzenetek megtekintéséhez.

Csevegőszobák keresése

A csevegőszobában kulcsszavas keresést is végezhet. Csak az olyan szobákban tud keresni, amelyeknek tagja.


      
1. lépés    Adja meg a keresési kifejezést az ügyfélben a Keresés vagy hívás mezőben.
2. lépés    Válassza ki a listában a Csevegőszoba-üzenetek keresése lehetőséget. Megjelenik egy ablak a keresési eredményekkel.
3. lépés    Válassza a Belépés lehetőséget, hogy a listában lévő csevegőszobába menjen, vagy a keresést finomíthatja a speciális keresés ikonnal.

 

Attachments

    Outcomes