Chatlokaler i Cisco Jabber til Mac

Document created by Cisco Localization Team on Nov 3, 2016
Version 1Show Document
  • View in full screen mode
 

Deltage i chatlokaler

Deltagelse i chatlokaler tillader dig at deltage i samtalen eller læse, hvad der siges, hvor flere medlemmer af chatlokalet deler oplysninger i et fælles chatvindue. Alle de lokaler, du er medlem af, er angivet på din fane Mine lokaler. Hvis en administrator tilføjer dig til chatlokalet, vises det omgående på din fane Mine lokaler.


      
Trin 1    Klik på chatlokale-ikonet i hovedvinduet, og vælg Alle lokaler.
Trin 2    Søg efter et lokale, som er angivet alfabetisk. Hvis et lokale er begrænset til specifikke medlemmer, kan du ikke deltage i lokalet, medmindre du tilføjes af administratoren. For begrænsede lokaler, som du ikke er medlem af, ser du et låseikon i stedet for knappen Deltag.
Trin 3    Vælg Deltag ved siden af lokalet, som du vil deltage i. Lokalerne, du allerede er medlem af, har et flueben ved siden af dem.

Deltage i chatlokaler

Når du tilføjes som et medlem til et chatlokale, kan du deltage i det vedvarende chatlokale og se diskussionshistorikken.


       
Trin 1    Vælg fanen Chatlokaler. Alle de lokaler, du er medlem af, er angivet.
Trin 2    Dobbeltklik på lokalet, du vil gå ind i.
Trin 3    Se den aktuelle deltagerliste i højre side af chatvinduet.
Trin 4    Læs diskussionen, og indtast dine egne chat-beskeder. Historikken for samtalen er vedvarende. Når du afslutter chatlokalet og lukker klienten, kan du vende tilbage til samtalen i dette lokale. Når du vender tilbage til chatlokalet, kan du se de meddelelser, som blev sendt af andre medlemmer, mens du ikke var logget ind. Fra chatlokalet skal du vælge Vis mere for at se ældre meddelelser.

Søge efter chatlokaler

Du kan søge efter eksempler på nøgleord i dine chatlokaler. Du kan kun søge i lokaler, som du er medlem af.


      
Trin 1    Indtast et søgeord i feltet Søg eller opkald i klienten.
Trin 2    Vælg valgmuligheden Søg chatlokalemeddelelser på listen. Et vindue med søgeresultater vises.
Trin 3    Vælg Indtast for at gå til chatlokalet på listen, eller du kan afgrænse din søgning ved at bruge ikonet avanceret søgning.

 

Attachments

    Outcomes