Kendte problemer og begrænsninger for video (WBS31)

Document created by Cisco Localization Team on Dec 13, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Feb 21, 2017
Version 2Show Document
  • View in full screen mode

Dette afsnit indeholder kendte problemer og begrænsninger, der påvirker WebEx-integreret video. For yderligere oplysninger om de browsere og operativsystemer, der understøttes af WebEx, og kendte problemer, der påvirker andre WebEx-tjenester, se Krydsplatform-funktioner og kendte problemer.

Video i højdefinition

Højdefinitionsvideo slukkes automatisk under deling af applikation, desktop og streaming medie. Den tændes automatisk igen, når disse funktioner afsluttes.

Streaming af medier i Event Center stopper præsentationsværtens video

I Event Center skal du stoppe præsentationsværtens videokamera, før du kan afspille video fra en fil og dele den med alle deltagere. Præsentationsværten kan kun sende én videostream ad gangen. Præsentationsværtens videokamera kan tændes igen, når vedkommende har afsluttet streaming af filen eller mediet.

Denne begrænsning er blevet tilføjet for at beskytte abonnenter fra problemer med båndbredde, der kan opstå fra en stigning i videotrafik, hvis flere ikke-miniatureikonvideostreams sendes til en stor gruppe deltagere. Det forventes, at begrænsningen fjernes i fremtiden.

Fælles problemer for mødelokaler til samarbejde (CMR)

Følgende problemer er fælles for CMR Cloud- og CMR Hybrid-møder (WebEx-aktiveret TelePresence):

Afsending af video fra WebEx-applikationer til videokonferencesystemer eller -applikationer

Et CMR Cloud- eller CMR Hybrid-møde starter altid med den bedste videoopløsning mellem TelePresence (eller andre videokonferencesystemer eller -applikationer) og WebEx. Hvis højdefinitionsvideo er tilgængelig, er den tilgængelig for alle deltagere. Hvis en deltager på WebEx-siden oplever dårlige netværksforhold, vil opløsningen mellem TelePresence og WebEx blive nedgraderet for at imødekomme den deltager. Som følge deraf bliver videoopløsningen dårlig for alle andre deltagere. Den mindste bithastighed, som en WebEx-applikation skal behandle fra WebEx Cloud for at kunne modtage både video- og applikations- eller skærmdelingsindhold (tidligere kaldet "desktop-deling"), er 1,2 Mbps. En hastighed, der er lavere end dette, vil medføre, at WebEx-applikationen kun viser den delte applikation eller skærm.

Fra og med WBS29.11, hvis WebEx-applikationen ikke er i stand til at opretholde 1.2 Mbps bithastigheden på grund af lav netværksbåndbredde eller -betingelser (såsom CPU- eller RAM-brug), der er lokale for WebEx-applikationen, vil brugere se advarselsmeddelelsen "lav båndbredde" i stedet for at modtage TelePresence-video. I WBS29.11 og senere vil WebEx-applikationsbrugere automatisk periodisk genteste deres forbindelse til WebEx Cloud for at vurdere, om et netværksbaseret eller lokalt problem er blevet afhjulpet. Hvis de er i stand til at sende og modtage video ved en bithastighed på 1,2 Mbps eller højere, vil de være i stand til at genoptage afsending og modtagelse af video.

For oplysninger anbefalede indstillinger til konfiguration af båndbredde for CMR Cloud-møder, se Forudsætninger i Cisco WebEx Meeting Center med Mødelokaler til samarbejde virksomhedsinstallationsvejledning på siden Cisco WebEx Meeting Center-konfigurationsvejledninger.

For oplysninger om anbefalede indstillinger til konfiguration af båndbredde for CMR Hybrid møder, se Forudsætninger i kapitlet Cisco WebEx Funktioner og vigtige bemærkninger og Tips til løsning af lav båndbredde med WebEx Meeting Center Client på Windows eller Mac i kapitlet Fejlfinding i Cisco Mødelokaler til samarbejde (CMR) Hybrid-konfigurationsvejledning på siden Cisco TelePresence Management Suite (TMS) konfigurationsvejledninger. For yderligere oplysninger, se hvidbogen Cisco WebEx netværksbåndbredde.

Videooplevelse under mødet

WebEx brugere kan kun se den aktive taler eller den senest aktive talers videoslutpunkt i WebEx-applikationen. Brugere af videoslutpunkter, der ikke taler, vil ikke blive vist i WebEx-applikationen.

Videoslutpunkt-brugere kan kun se den aktive taler eller den senest aktive taler fra WebEx på deres skærme. WebEx-brugere, der ikke taler, vil ikke blive vist på deres skærme.

Hvis der er baggrundsstøj i et TelePresence-lokale, kan det medføre, at videoen til det pågældende TelePresence-lokale fremstår som den aktive taler i WebEx-mødet. Hvis det er nødvendigt, kan værten bruge kommandoen Lås Video til at låse videoskærmen på en anden deltagers video.

I et CMR Cloud eller CMR Hybrid-møde vil deltagervideoerne for deltagere, der deltager fra Apple iPads eller iPhones via et 4G LTE, ikke være synlige på TelePresence-systemer, selv om lyden stadig vil være til rådighed. Problemet opstår, fordi 180p video er nødvendig for at sende video til TelePresence-systemer, men at sende 180p video over mobilnet understøttes ikke på grund af Apple iTunes store-krav til applikationer.

Fuldskærmsvisning af video

Når præsentationsværten skifter til fuldskærmsvisning af video, mens vedkommende deler sin skærm, applikation eller dokument, sættes deling på pause på deltagerens side (det senest delte skærmbillede fryser). Når præsentationsvært afslutter fuldskærmsvideovisning, genoptages deling automatisk.

Deltagere forbliver i fuldskærmsvideovisning, når præsentationsværten stopper deling og automatisk afslutter fuldskærmsvideovisning, når præsentationsværten begynder at dele igen.

Hvis Mac eller PC WebEx-applikationen har to skærme, kan brugerne vise en fuldskærmsvisning på den ene skærm og fuldskærms- eller applikationsdeling på den anden skærm ved at trække videovinduet til den anden skærm og vælge ikonet "Se alle deltagere i fuldskærmsvisning".

Præsentationsværten kan utilsigtet komme til at deaktivere video for alle deltagere.

Hvis en WebEx-bruger, som er præsentationsvært i mødet fjerner markeringen af valgmuligheden Video i dialogboksen Mødevalgmuligheder, deaktiveres video for alle mødedeltagere, hvad enten de deltager fra en WebEx-mødeapplikation eller fra et videokonferencesystem. For at genoprette video for alle deltagere skal mødeværten eller den aktuelle præsentationsvært markere valgmuligheden Video i dialogboksen Mødevalgmuligheder.
Attachments

    Outcomes