Ondersteuning voor Bluetooth op de Cisco IP-telefoon 8800-reeks

Document created by Cisco Localization Team on Dec 15, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jan 19, 2017
Version 3Show Document
  • View in full screen mode

Als uw telefoon Bluetooth ondersteunt, gebruikt u een Bluetooth-headset en sluit u uw mobiele telefoon of tablet via Bluetooth op de telefoon aan.

Bluetooth-verbindingen werken het beste als u zich binnen 1 tot 2 meter van uw telefoon bevindt, maar u kunt mogelijk ook 20 meter weg staan. De Bluetooth-verbinding kan slechter worden als zich tussen uw telefoon en het aangesloten apparaat een barrière (muur, deur, raam), een groot metalen voorwerp of andere elektronische apparaten bevinden.

Als u een mobiel apparaat of headset via Bluetooth met uw telefoon wilt verbinden, koppelt u het apparaat eerst aan uw telefoon. U kunt maximaal 50 mobiele apparaten en Bluetooth-headsets aan de telefoon koppelen. Nadat de headset of het mobiele apparaat is gekoppeld, wordt de headset of het mobiele apparaat verbonden met de telefoon als de headset of het mobiele apparaat wordt ingeschakeld.

Denk aan het volgende als u een Bluetooth-headset en mobiele apparaten met uw telefoon gebruikt:

  • De Bluetooth-headset die of het mobiele apparaat dat het laatst met de telefoon is verbonden, is het standaardapparaat dat de telefoon gebruikt.

  • U kunt met één mobiel apparaat (telefoon of tablet) en één Bluetooth-headset tegelijkertijd verbinding maken.

  • De telefoon kan slechts met één gekoppeld mobiel apparaat tegelijkertijd verbinding maken. Als uw mobiele telefoon is verbonden en u uw tablet inschakelt, maakt de tablet verbinding met de telefoon en wordt de verbinding met de mobiele telefoon verbroken.

  • Als uw Bluetooth-headset en uw mobiele apparaat met de telefoon zijn verbonden, kunt u de Bluetooth-headset niet gebruiken om de gesprekken op de bureautelefoon te beantwoorden via het mobiele apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Bluetooth-headsets en mobiele apparaten;
Attachments

    Outcomes