Ondersteuning voor USB-apparaten op de Cisco IP-telefoon 8800-reeks

Document created by Cisco Localization Team on Dec 15, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jan 20, 2017
Version 4Show Document
 • View in full screen mode
 

Ondersteuning voor USB-apparaten op de Cisco IP-telefoon 8800-reeks

De Cisco IP-telefoons 8851, 8851NR, 8861 en 8865 hebben USB-poorten. De Cisco IP-telefoons 8851 en 8851NR hebben één USB-poort aan de zijkant van de telefoon. De Cisco IP-telefoons 8861 en 8865 hebben een USB-poort aan de zijkant en een USB-poort aan de achterzijde van de telefoon. Daarnaast bevindt zich onder het klepje van de bovenste accessoireaansluiting aan de rechterzijde van de telefoon nog een USB-poort.


Attentie


De USB-poorten mogen alleen worden gebruikt voor USB-apparaten. Andere objecten kunnen de telefoon beschadigen waardoor de garantie van de telefoon komt te vervallen.


Elke USB-poort ondersteunt maximaal vijf USB-apparaten. Elk apparaat dat is aangesloten op de poort, wordt opgenomen in de telling voor het maximale aantal apparaten, inclusief mogelijke toetsuitbreidingsmodules.

Uw telefoon kan bijvoorbeeld vijf USB-apparaten op de poort aan de zijkant en vijf extra standaard USB-apparaten op de poort aan de achterkant ondersteunen. Veel USB-producten van derden bevatten meer dan één USB-apparaat en tellen dus als meer dan één apparaat.   

Op een USB-poort kunt u het volgende aansluiten:


Opmerking


   

Als u een USB-hub gebruikt en u de USB-kabel tijdens een actief gesprek uit de poort van de telefoon verwijdert, wordt uw telefoon mogelijk opnieuw opgestart.   

    

Opladen van mobiele apparaten

U kunt de USB-poorten op uw telefoon gebruiken om uw mobiele apparaat op te laden als het apparaat een USB-aansluiting heeft. De volgende poorten ondersteunen opladen via de USB-poort:       

Uw telefoon blijft het mobiele apparaat opladen als deze in de energiebesparingsmodus staat, maar stopt met opladen in de Power Save Plus-modus.

Als u uw telefoon gebruikt om uw mobiele apparaat op te laden, zijn de volgende voorwaarden van toepassing:   

 •     

  Er kan een korte vertraging optreden voordat het opladen begint.    

      

 •     

  In bepaalde situaties wordt het oplaadpictogram niet op uw apparaat weergegeven. Zo wordt het pictogram mogelijk niet weergegeven als het apparaat volledig is opgeladen.

      

 •     

  Als er meer dan één Cisco IP-telefoon 8800-toetsuitbreidingsmodule op uw telefoon is aangesloten, kan de USB-poort aan de achterkant het apparaat niet snel opladen.    

      

Als u uw tablet ontkoppelt en meteen een USB-headset op de telefoon aansluit, duurt het 3 seconden voordat de telefoon de USB-headset herkent.   

 

Attachments

  Outcomes