Aan de slag met Mijn Cisco Spark

Document created by Cisco Localization Team on Dec 15, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Feb 21, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Uw initiële configuratie voltooien in Mijn Cisco Spark

Voer een paar korte stappen uit in Mijn Cisco Spark om aan de slag te gaan. Accepteer de servicevoorwaarden en verifieer uw serviceadres in geval van nood.

Voordat u begint 

Het adres van uw bedrijf wordt standaard weergegeven als uw serviceadres in geval van nood. Wijzig deze waarde in het adres waar u het meest aan het werk bent, zoals de locatie van uw thuiskantoor of een andere externe locatie.

  

Het is belangrijk dat uw serviceadres in geval van nood overeenkomt met de fysieke locatie van uw telefoon.

      
1    Klik om aan de slag te gaan op de koppeling in uw welkomste-mail om Mijn Cisco Spark in uw browser te openen.
2    Stel een nieuw wachtwoord voor uw account in als daarom wordt gevraagd.
3    Accepteer de servicevoorwaarden.
4    Volg de instructies op het scherm om uw services in te stellen.
 1. Schakel het selectievakje Deze pagina niet meer weergeven in zodat u de volgende keer dat u zich aanmeldt bij Mijn Cisco Spark, rechtstreeks naar de gespreksinstellingen gaat.
 2. Selecteer Instellingen personaliseren.
5    Volg de instructies op het scherm om het serviceadres in geval van nood te verifiëren en indien nodig te wijzigen.

Basisbeginselen van Mijn Cisco Spark

  
Gebruik Mijn Cisco Spark om een snelle weergave van uw telefoons te krijgen en eenvoudig de volgende belangrijkste telefoonfuncties te beheren die voor u beschikbaar zijn.  
 •     

  Gesprek doorschakelen: leid binnenkomende gesprekken om naar een andere telefoon als u weggaat van uw bureau. Zie Uw gesprekken doorschakelen naar een ander nummer voor meer informatie.    

      

 •     

  Niet storen: demp uw beltoon zodat u niet wordt gestoord door binnenkomende gesprekken. Zie Binnenkomende gesprekken dempen op uw telefoon voor meer informatie.

      

 •     

  Uw voicemailpincode opnieuw instellen: stel uw pincode in om de toegang tot uw telefoon te beveiligen. Zie Uw voicemail instellen voor meer informatie.

      

 •     

  Een activeringscode genereren: genereer een activeringscode en voer de code in of scan deze op uw telefoon. Zie Uw telefoon activeren voor meer informatie.

      

 •     

  Single Number Reach: hiermee kunt u zakelijke gesprekken op andere telefoons beantwoorden, zoals uw mobiele telefoon of uw huistelefoon. Zie Zakelijke gesprekken afhandelen vanaf elke telefoon voor meer informatie.    

      

 • Snelkeuzenummers: hiermee kunt u nummers en telefoon- of video-adressen toevoegen die u vaak belt. Om personen in uw lijst met snelkeuzenummers te bereiken, hoeft u alleen maar een toets aan te raken. Zie Snelkeuzetoetsen op uw telefoon voor meer informatie.

   

 • Tijdzone: hier kunt u de tijdzone van uw apparaat wijzigen zodat de lokale tijd wordt weergegeven. Zie De tijdzone van uw apparaat wijzigen voor meer informatie.

   

 • Serviceadres: hiermee kunt u het werkadres wijzigen dat aan uw account is gekoppeld. Dit is handig als u van huis uit of op een alternatieve locatie via het hoofdadres van uw bedrijf werkt. Met deze wijziging beschikken alarmdiensten ook over nauwkeurige contactgegevens. Zie Uw werklocatieadres wijzigen voor alarmdiensten voor meer informatie
   
   
 

Attachments

  Outcomes