Komma igång med Mitt Cisco Spark

Document created by Cisco Localization Team on Dec 15, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Feb 21, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Genomför den initiala konfigureringen i Mitt Cisco Spark

För att komma igång behöver du gå igenom några få korta steg i Mitt Cisco Spark. Godkänn servicevillkoren och bekräfta din akuttjänstadress.

Innan du börjar 

Som standard är ditt företags adress din akuttjänstadress. Ändra denna till adressen där du oftast arbetar, exempelvis ditt hemkontors adress eller adressen till en annan distansarbetsplats.

  

Det är viktigt att din akuttjänstadress överensstämmer med din telefons fysiska plats.

      
1    Klicka på Kom igång-länken i ditt välkomstmeddelande för att öppna Mitt Cisco Spark i din webbläsare.
2    Konfigurera ett nytt lösenord till ditt konto om du uppmanas att göra det.
3    Godkänn servicevillkoren.
4    Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera tjänsten.
 1. Markera kryssrutan Visa inte detta igen, så att du automatiskt hamnar på sidan med samtalsinställningar nästa gång du loggar in på Mitt Cisco Spark.
 2. Välj Anpassa inställningar.
5    Följ anvisningarna på skärmen för att bekräfta eller, vid behov, ändra akuttjänstadressen.

Grundläggande information om Mitt Cisco Spark

  
Använd Mitt Cisco Spark för att få en snabböversikt över dina telefoner och enkelt kontrollera följande tillgängliga huvudfunktioner på telefonen.  
 •     

  Vidarebefordra samtal – omdirigera inkommande samtal till en annan telefon om du exempelvis inte kommer att befinna dig vid ditt skrivbord. Mer information finns i Vidarebefordra samtal till ett annat nummer.    

      

 •     

  Stör ej – stäng av ringsignalen så att du inte blir störd av inkommande samtal. Mer information finns i Stäng av ljudet för inkommande samtal på telefonen.

      

 •     

  Återställ PIN-koden till din röstbrevlåda – ställ in en PIN-kod för säker åtkomst till din röstbrevlåda. Mer information finns i Konfigurera din röstbrevlåda.

      

 •     

  Generera en aktiveringskod – generera en aktiveringskod och ange eller skanna koden med din telefon. Mer information finns i Aktivera din telefon.

      

 •     

  Enskilt kontaktnummer – besvara jobbsamtal via andra telefoner, exempelvis din mobil- eller hemtelefon. Mer information finns i Hantera jobbsamtal via valfri telefon.    

      

 • Kortnummer – lägg till nummer samt telefon- och videoadresser som du ringer till ofta. Du kan kontakta personerna i din kortnummerlista med bara en knapptryckning. Mer information finns i Kortnummerknappar på din telefon.

   

 • Tidszon – ändra tidszonen på din enhet så att den lokala tiden visas. Mer information finns i Ändra tidszon på din enhet.

   

 • Tjänsteadress – ändra arbetsadressen som är knuten till ditt konto. Detta är användbart om du arbetar hemifrån eller från en plats som inte ligger på ditt företags huvudadress. Den här ändringen säkerställer även att akuttjänster har korrekta kontaktuppgifter till dig. Mer information finns i Ändra din arbetsplatsadress för akuttjänster
   
   
 

Attachments

  Outcomes