Inleiding in WebEx-integratie met Outlook voor Windows

Document created by Cisco Localization Team on Jan 6, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jun 21, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

WebEx-integratie met Microsoft Outlook voor Windows

WebEx-integratie met Outlook voor Windows biedt u een handige manier om WebEx-vergaderingen, WebEx-vergaderingen in een persoonlijke ruimte of persoonlijke WebEx-conferenties te plannen of te starten via Microsoft Outlook. U kunt ook de opdracht Nu vergaderen gebruiken om een directe vergadering te starten.

WebEx-integratie met Outlook maakt deel uit van WebEx-productiviteitstools. Uw sitebeheerder heeft mogelijk WebEx-productiviteitstools voor u geïnstalleerd. Zo niet, dan kunt u WebEx-productiviteitstools downloaden via uw WebEx-site.

Zodra WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, verschijnen de WebEx-integratieopties in Microsoft Outlook. Met deze opties kunt u snel en eenvoudig een WebEx-vergadering plannen.

Wanneer u een vergadering plant, kunt u deelnemers uitnodigen door gebruik te maken van uw adreslijsten in Outlook. Genodigden hoeven niet de WebEx-integratie met Outlook te gebruiken om deel te nemen aan de vergadering en hebben geen WebEx-account nodig, tenzij de vergadering alleen beperkt is tot WebEx-gebruikers op uw site.

Opties op de werkbalk van de WebEx-integratie met Outlook

Nadat WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, wordt de werkbalk van WebEx-integratie weergegeven in het venster van Microsoft Outlook.

In het volgende overzicht worden knoppen op de werkbalk van de WebEx-integratie beschreven.

 • Nu vergaderen: start een directe vergadering of persoonlijke ruimte. Dit is een vergadering die u op elk moment kunt starten, zonder deze van tevoren te plannen. U kunt opties voor directe vergaderingen opgeven op het tabblad Instellingen voor 'Nu vergaderen' in het dialoogvenster WebEx-instellingen. Directe vergaderingen worden standaard in uw Persoonlijke ruimte uitgevoerd. Als u uw persoonlijke ruimte niet wilt gebruiken voor directe vergaderingen, schakelt u de optie Persoonlijke ruimte gebruiken voor al mijn directe vergaderingen uit in het gedeelte Instellingen voor 'Nu vergaderen' in uw Voorkeuren.

   

 • Menu Vergadering plannen: wanneer u het menu Vergadering plannen vanaf de WebEx-werkbalk in Outlook selecteert, krijgt u de volgende opties:

   

  • Een WebEx-vergadering plannen: selecteer deze optie om een WebEx-vergadering te plannen.

    

  • Een geplande vergadering starten: selecteer deze optie om uw geplande vergadering te starten.

    

  • Vergadering in persoonlijke ruimte plannen: selecteer deze optie om een vergadering in uw persoonlijke ruimte te plannen.

    

  • Persoonlijke conferentie plannen: selecteer deze optie om een Persoonlijke conferentie te plannen.

    

  • Deelnemen aan een vergadering: selecteer deze optie om deel te nemen aan een geplande WebEx-vergadering.

    

  • Mijn WebEx: hiermee hebt u toegang tot pagina Mijn WebEx op uw WebEx-site, waar u uw accountgegevens en de door u geplande vergaderingen kunt beheren. Raadpleeg de online Help op uw site voor meer informatie over Mijn WebEx.

    

  • Accountinstellingen: hiermee opent u het tabblad Account van het dialoogvenster WebEx-instellingen, waar u de URL van uw WebEx-site en uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt opgeven. U kunt ook meer opties opgeven in het dialoogvenster WebEx-instellingen, zoals opties voor directe vergaderingen

    

  • Vergaderingssjablonen: hiermee kunt u de sjablonen weergeven die door u of uw sitebeheerder op uw WebEx-site zijn opgeslagen. De sjablonen bevatten vergaderinstellingen. U kunt een sjabloon selecteren die aan uw wensen voldoet. De vergaderingssjablonen zijn alleen beschikbaar wanneer de instellingen voor het beheer van de site hosts toestaan om sjablonen voor Outlook te gebruiken.

    

  • Planningsrechten instellen: hiermee opent u de pagina Mijn WebEx > Voorkeuren op uw WebEx-site waarop u een gedelegeerde kunt toewijzen die namens u vergaderingen kan plannen en bewerken.

    

  • Help: hiermee kunt u instructies opzoeken voor het gebruik van de WebEx-integratie met Outlook.

    

  • Info: hiermee kunt u het versienummer en de licentie- en patentgegevens van de WebEx-integratie met Outlook weergeven.

    

  • Controleren op updates: hiermee controleert u of u de nieuwste versie van Productiviteitstools gebruikt en of er een bijgewerkte versie beschikbaar is om te downloaden.

    

 

Attachments

  Outcomes