Indledning til WebEx og TelePresence CMR Hybrid-integration til Outlook

Document created by Cisco Localization Team on Jan 6, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Feb 8, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Overblik

WebEx-produktivitetsværktøjer med TelePresence er en produktpakke med værktøjer, der tillader dig hurtigt at planlægge, starte og deltage i møder fra forskellige applikationer på din computer. Efter installering af Produktivitetsværktøjer har du panelet WebEx-produktivitetsværktøjer og integration til Microsoft Outlook, Microsoft Office, webbrowsere og chat.

Denne tilføjelsesapplikation i Outlook er en smart måde at planlægge et CMR Hybrid-møde, der gør det muligt for personer at deltage vha. WebEx Meeting Center eller et TelePresence-system. Når du har planlagt et CMR Hybrid-møde i Outlook, modtager besøgende en e-mailinvitation, der indeholder linket til deltagelse i WebEx-mødet og oplysninger om deltagelse i TelePresence-mødet.

Ved at bruge integreringen kan du også planlægge møder med WebEx-only og TelePresence-only.

Ved planlægning af et møde kan du invitere personer og reservere TelePresence-lokaler eller -systemer og tilføje deltagere via indgående videoopkald inde fra Outlook. Personer, du inviterer til et møde, behøver ikke bruge WebEx-produktivitetsværktøjer eller Outlook-integreringen for at deltage i mødet.


Note


Du kan kun bruge CMR hybrid-integration, hvis både dit WebEx-websted og din konto er blevet aktiveret til det.


Hvis din webstedsadministrator har aktiveret dig til både CMR Hybrid-møder og CMR videomøder, vil du kun kunne bruge WebEx-produktivitetsværktøjer til at planlægge CMR videomøder. Du vil ikke kunne planlægge CMR Hybrid-møder.

Integreringen giver også hurtig adgang til følgende via Outlook:

 •     

  Dine WebEx-kontoindstillinger

      

 •     

  Siden Dine præferencer på dit WebEx-websted, hvor du kan give planlægningstilladelse til en anden vært.

      

 •     

  En Mød nu-knap, som tillader dig at starte et øjeblikkeligt WebEx-only-møde eller et møde i et WebEx-only personligt lokale, uden at skulle planlægge det

       

  For at holde møderne sikre benytter integreringen 128-bit SSL-kryptering (Secure Sockets Layer) til alle data, den sender til og modtager fra dit WebEx-websted.

      


Note


   
 • Når du har CMR Hybrid-integration, kan du have møder i personligt lokale, men brugere kan kun deltage ved brug af WebEx. Møder i personligt lokale understøtter i øjeblikket ikke brugere, der deltager fra TelePresence-systemer for CMR Hybrid-integration.

   

 • For information om WebEx-integreringen til Outlook for brugere, som ikke er CMR Hybrid-brugere, se Brugervejledning til WebEx-integrering til Outlook til Windows.

   

    

CMR Hybrid-møde med WebEx og TelePresence

   

WebEx-produktivitetsværktøjer med TelePresence mødelokale til samarbejde (CMR) Hybrid-integrering aktiverer Cisco WebEx Meeting Center og Cisco TelePresence til at arbejde sammen ifm. et fælles møde.


Note


Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis dit websted og din konto er aktiveret til CMR Hybrid-integration.


    

Under et CMR Hybrid-møde kan du se video af både WebEx- og TelePresence-deltagere direkte.

    

Deltagerlisten i WebEx-mødet viser TelePresence-deltagere under ét samlet mærkat, "TelePresence-systemer." deltagerlisten på TelePresence-systemet viser hver individuel WebEx-deltager.

    

Hvis en TelePresence-deltager tilslutter VGA- eller HDMI-kablet til en bærbar computer og starter skærmdeling, kan alle deltagere, herunder WebEx-deltagere, se det delte indhold. Hvis en WebEx-præsentationsvært starter deling, kan alle deltagere, herunder TelePresence-deltagerne, se det delte indhold.

Du kan optage video, lyd, deling, chat og foretage meningsmåling til CMR Hybrid-møder. Tryk Optag, som du normalt ville gøre i dit WebEx-møde, og dine optagelser vises på din liste Mine filer > Mine optagede møder i Mit WebEx-sektionen. Optagelser af CMR Hybrid-møder er i MP4-format. Video er optaget ved 360 p.

        

WebEx- og TelePresence CMR Hybrid-integrering til Outlook Options

   

Når du har installeret WebEx-produktivitetsværktøjer med TelePresence, vil du kunne se CMR Hybrid-integreringsvalgmuligheder i Outlook. Planlægningsmuligheder kommer til syne i et mødevindue, når du planlægger et møde.

    

Note


    

Når du og dit websted har aktiveret CMR Hybrid-integrering, ser din brugergrænseflade for integrering til Outlook forskellig ud fra brugergrænsefladen for WebEx-integrering med Outlook for brugere, som ikke har aktiveret CMR Hybrid-integrering.

    
   

Følgende tabel beskriver integreringsvalgmulighederne:

     
                   
       

Valgmuligheder       

       
       

Hvad du kan gøre...       

       
       

Planlæg møde

       
       

Planlæg følgende møder:

 • CMR Hybrid WebEx- og TelePresence-møder

   

 • WebEx-only-møder inkluderer møder i personligt lokale

   

 • TelePresence-only-møder

   

 • Personlig konference eller møder kun med lyd

   

Note      

CMR Hybrid-brugere kan på nuværende tidspunkt ikke bruge TelePresence-ressourcer i et personligt lokale. De kan fortsat bruge et personligt lokale for WebEx-only deltagere

              
       

Kontoindstillinger

Note      

I Outlook 2007, tryk på pilen på knappen WebEx for at se denne valgmulighed. I Outlook 2010, 2013 og 2016 vælg pilen på knappen Planlæg møde for at se denne valgmulighed.

              
       

Rediger dine WebEx-kontooplysninger, såsom URL-adressen til dit WebEx-websted og dit brugernavn og adgangskode, under fanen Konto.

       
       

Indstil planlægningstilladelse

Note      

I Outlook 2007, tryk på pilen på knappen WebEx for at se denne valgmulighed. I Outlook 2010, 2013 og 2016 vælg pilen på knappen Planlæg møde for at se denne valgmulighed.

              
       

Åbner siden Mit WebEx > Præferencer> Valgmulighed for planlægning på dit WebEx-websted.

På denne side kan du indstille mødestandarder og tildele en mødedeltager til at planlægge eller redigere møder på dine vegne.

              
       

Mød nu       

       
       

Start et øjeblikkeligt møde med WebEx-only - et WebEx-møde du kan starte på ethvert tidspunkt, uden at du behøver planlægge mødet på forhånd.

Du kan angive valgmulighederne for øjeblikkelige møder, du starter med "Mød nu"-indstillingen i dialogboksen WebEx-indstillinger.

                     
       

Valgmuligheder for møde       

       
       

I et mødevindue, slå knappen Mødevalgmuligheder til/fra for at vise eller skjule WebEx- og TelePresence-planlægningsvalgmulighederne.

       
    

Panelet WebEx-produktivitetsværktøjer

Panelet WebEx-produktivitetsværktøjer er muligvis allerede åbent på dit skrivebord, afhængigt af dine indstillinger. Hvis den ikke er åben, kan du åbne den ved at gøre følgende:

 • Vælg WebEx-produktivitetsværktøjer-ikonet på Windows-opgavebjælken.

   

 • Vælg WebEx-produktivitetsværktøjer på Windows-startmenuen.

   

 • Vælg WebEx-produktivitetsværktøjer fra dit Windows-skrivebord.

   


Note


Panelet Produktivitetsværktøjer eller nogle af produktivitetsværktøjsmulighederne er muligvis ikke tilgængelige, afhængigt af dine webstedsindstillinger.


Panelet WebEx-produktivitetsværktøjer giver adgang til følgende:

 • Indstillinger: Vælg ikonet Indstillinger for at åbne en menu med de følgende funktioner:

   

  • Præferencer: Åbner Præferencer-dialogboksen for WebEx-produktivitetsværktøjer.

    

  • Hjælp: Åbner Hjælpecentralens websted.

    

  • Om: Viser versionsnummeret og oplysninger om patent og licens.

    

  • Kontroller for opdateringer: Kontrollerer, om du bruger den seneste version af produktivitetsværktøjer, eller om en opdateret version er tilgængelig til download.

    

  • Send Problemrapport: Forbereder en e-mailbesked til dig, som du kan sende til support for at rapportere et problem.

    

  • Afslut: Vælg for at forlade WebEx-produktivitetsværktøjer.

    

 • Søg efter et møde: Vælg ikonet Søg for at åbne et søgevindue, hvor du kan indtaste et navn, e-mailadresse, mødenummer, nøgleord eller mødetitel for at lede efter et møde.

   

 • Planlæg et møde: Vælg ikonet Planlæg for at åbne Microsoft Outlook Meeting-vinduet og planlægge et WebEx-, Personligt lokale- eller Personlig konference-møde.

   

 • Start et møde: Vælg Start møde for at starte et øjeblikkeligt møde. Som standard afholdes øjeblikkelige møder i dit personlige lokale. Hvis du ikke vil bruge dit personlige lokale til øjeblikkelige møder, skal du slå valgmuligheden Brug Personligt lokale til alle mine øjeblikkelige møder fra i afsnittet “;Mød nu”; i dine præferencer.

   

 • Se din liste Mine møder: Vælg flere for at se dine kommende møder den dag. Fra listen Mit møde kan du gøre følgende:
  • Du kan vælge Start eller Deltag for at starte eller deltage i dit møde, når det er tid.

    

  • Brug < eller >-tegnene for at gå videre til den næste eller den forrige dag.

    

  • Vælg ikonet Kalender for at vælge visning af en anden dag.

    

  • Vælg Genopfrisk mødelisten for at genopfriske mødelisten.

    


  Note


  Personligt lokale-møder og møder, som er oprettet på andre WebEx-websteder, kan ikke ses på listen Mine møder.


 

Attachments

  Outcomes