Overzicht van WebEx-integratie met Lotus Notes

Document created by Cisco Localization Team on Jan 6, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Feb 8, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Overzicht van WebEx-integratie met Lotus Notes

   

WebEx-integratie met Lotus Notes biedt een handige manier om online vergaderingen snel vanuit Lotus Notes te starten, toe te voegen of eraan deel te nemen zonder dat u uw WebEx-site hoeft te gebruiken.

    

WebEx-productiviteitstools wordt automatisch op uw computer geïnstalleerd wanneer u zich aanmeldt bij uw WebEx-site. Als er nieuwe versies beschikbaar zijn, beheert uw sitebeheerder met systeembeheerdersrechten of uw Productiviteitstools automatisch bijgewerkt kan worden naar de nieuwe versies. U kunt de productiviteitshulpprogramma's ook handmatig installeren.

    

Als WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, worden WebEx-opties voor het starten en toevoegen van vergaderingen weergegeven in Lotus Notes.

    

Voordat u WebEx-integratie met Lotus Notes gebruikt, dient u te zorgen voor het volgende:

    
 •      

  U hebt een gebruikersaccount op uw WebEx-site.

       

 •      

  De optie WebEx-integratie met Lotus Notes voor WebEx-productiviteitstools wordt ondersteund op uw WebEx-site.

       

 •      

  De computer is verbonden met internet.

       

 •      

  U bent vertrouwd met Lotus Notes.

       

    

Ter beveiliging van uw vergaderingen gebruikt WebEx-integratie met Lotus Notes 128-bits SSL-codering (Secure Sockets Layer) voor alle gegevens die worden verzonden en ontvangen via uw WebEx-site.

    

Opmerking


    

Lotus Notes wordt momenteel niet ondersteund in de Mac-versie van WebEx-productiviteitstools.


    

Opties in de WebEx-integratie met Lotus Notes

WebEx-integratie met Lotus Notes biedt de volgende mogelijkheden vanuit Lotus Notes:

 • Nu vergaderen: hiermee start u een directe vergadering (alleen beschikbaar voor Meeting Center en Training Center). Dit is een vergadering die u op elk moment kunt starten, zonder deze van tevoren te plannen. U kunt opties voor directe vergaderingen opgeven op het tabblad Instellingen voor 'Nu vergaderen' in het dialoogvenster WebEx-instellingen.

   

 • Een vergadering plannen: via het menu Een vergadering plannen op de WebEx-werkbalk in Lotus Notes kunt u een WebEx-vergadering of een persoonlijke conferentie plannen.

   

 • Configuratie: wanneer u het menu Configuratie vanaf de WebEx-werkbalk in Lotus Notes selecteert, krijgt u de volgende opties:

   

  • Mijn WebEx: hiermee hebt u toegang tot pagina Mijn WebEx op uw WebEx-site, waar u uw accountgegevens en de door u geplande vergaderingen kunt beheren. Raadpleeg de online Help op uw site voor meer informatie over Mijn WebEx.

    

  • Accountinstellingen: hiermee opent u het tabblad Account van het dialoogvenster WebEx-instellingen, waar u de gegevens voor uw WebEx-gebruikersaccount kunt opgeven, oftewel de URL van uw WebEx-site en uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook meer opties opgeven in het dialoogvenster WebEx-instellingen, zoals opties voor directe vergaderingen.

    

  • Vergaderingssjablonen: hiermee kunt u de sjablonen weergeven die door u of uw sitebeheerder op uw WebEx-site zijn opgeslagen. De sjablonen bevatten vergaderinstellingen. U kunt een sjabloon selecteren die aan uw wensen voldoet. De vergaderingssjablonen zijn alleen beschikbaar wanneer de instellingen voor het beheer van de site hosts toestaan om sjablonen voor Lotus Notes te gebruiken.

    

  • Planningsrechten instellen: hiermee opent u de pagina Mijn WebEx-profiel waarop u een gedelegeerde kunt toewijzen die namens u vergaderingen plant en bewerkt.

    

  • Help: hiermee kunt u instructies opzoeken voor het gebruik van de WebEx-integratie met Lotus Notes.

    

  • Info: hiermee kunt u het versienummer en de licentie- en patentgegevens van de WebEx-integratie met Lotus Notes weergeven.

    

                
 

Attachments

  Outcomes