Inleiding in WebEx-integratie met Outlook voor Mac

Document created by Cisco Localization Team on Jan 6, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jun 21, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

WebEx-integratie met Outlook voor de Mac

   

WebEx-integratie met Outlook voor de Mac biedt een handige manier om in Microsoft Outlook WebEx-vergaderingen, hybride vergaderingen of persoonlijke WebEx-conferenties te plannen of te starten, of een directe vergadering te starten met ';Nu vergaderen';. U kunt deze activiteiten uitvoeren zonder dat u uw WebEx-site hoeft te gebruiken.   

    

WebEx-integratie met Outlook maakt deel uit van WebEx-productiviteitstools. U kunt WebEx-productiviteitstools downloaden via uw WebEx-site.

    

Zodra WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, worden de WebEx-integratieopties in Microsoft Outlook weergegeven. Met deze opties kunt u snel een WebEx-vergadering plannen.

        

Wanneer u een vergadering plant, kunt u deelnemers uitnodigen door gebruik te maken van uw adreslijsten in Outlook. Genodigden hoeven niet de WebEx-integratie met Outlook te gebruiken om deel te nemen aan de vergadering en hebben geen WebEx-account nodig, tenzij de vergadering alleen beperkt is tot WebEx-gebruikers op uw site.

            

Opties in de WebEx-integratie met Outlook voor de Mac

   

Nadat WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, wordt het Cisco WebEx-menu weergegeven in het venster van Microsoft Outlook. Via het Cisco WebEx-menu in Outlook zijn de volgende opdrachten beschikbaar:

        
 • Nu vergaderen: hiermee wordt een directe vergadering gestart. Dit is een vergadering die u op elk moment kunt starten, zonder deze van tevoren te plannen. Ga voor meer informatie naar de Gebruikershandleiding om nu te vergaderen op uw WebEx-site. U kunt opties voor directe vergaderingen opgeven op het tabblad Instellingen voor Nu vergaderen in het dialoogvenster WebEx-instellingen. Als vergaderingen in de persoonlijke ruimte zijn ingeschakeld voor uw account, kunt u Persoonlijke ruimte gebruiken voor al mijn directe vergaderingen instellen. Nu vergaderen opent vervolgens uw WebEx-vergadering in uw persoonlijke ruimte.

   

 • WebEx-vergadering plannen: selecteer deze optie om een WebEx-vergadering te plannen.

   

 • Persoonlijke conferentie plannen: selecteer deze optie om een Persoonlijke conferentie te plannen.

   

 • WebEx- en TelePresence-vergadering plannen: selecteer deze optie om een WebEx- en TelePresence-vergadering te plannen. Deze optie is alleen beschikbaar als uw site en account zijn geactiveerd voor de hybride CMR-integratie.

   

 • Voorkeuren: hiermee opent u het dialoogvenster Voorkeuren voor WebEx-productiviteitstools.

   

 • Help: hiermee opent u de website WebEx Helpcentrum, waar u kunt zoeken naar hulp over de WebEx-integratie met Outlook voor de Mac.

   

    
Het WebEx-menu op de Mac bevat de opdrachten op de Cisco WebEx-menubalk en de volgende opdrachten:
 • Deelnemen via nummer: gebruik deze opdracht om deel te nemen aan een geplande vergadering door het vergaderingsnummer in te voeren.

   

 • Info: hiermee kunt u het versienummer en de licentie- en patentgegevens van WebEx-integratie met Outlook weergeven.

   

 • Controleren op updates: Het systeem controleert of er een nieuwe update beschikbaar is.

   

 • Probleemrapport verzenden: hiermee wordt een e-mailbericht opgesteld dat u naar de ondersteuning kunt verzenden om een probleem te melden.

   

Hybride CMR-vergadering met WebEx en TelePresence

   

Dankzij de hybride integratie van WebEx-productiviteitstools met TelePresence Collaboration Meeting Rooms (CMR) kunnen Cisco WebEx Meeting Center en Cisco TelePresence samenwerken in een gedeelde vergadering.


Opmerking


Deze optie is alleen beschikbaar als uw site en account zijn geactiveerd voor de hybride CMR-integratie.


    

Tijdens een gedeelde vergadering kunt u live videobeelden zien van de WebEx- en de TelePresence-deelnemers.

    

De deelnemerslijst in de WebEx-vergadering toont de TelePresence-deelnemers in een overkoepelend label, ';TelePresence-systemen';. De deelnemerslijst op het TelePresence-systeem toont de individuele WebEx-deelnemers.

    

Als een TelePresence-deelnemer de VGA- of HDMI-kabel op een laptop aansluit en zijn scherm deelt, kunnen alle deelnemers, inclusief de WebEx-deelnemers, de gedeelde inhoud bekijken. Als een WebEx-presentator het delen start, kunnen alle deelnemers, inclusief de TelePresence-deelnemers de gedeelde inhoud bekijken.

U kunt video, audio, gedeelde schermen, chat en enquêtes voor hybride CMR-vergaderingen opnemen. Als u Opnemen selecteert, zoals u normaal gezien in uw WebEx-vergadering zou doen, verschijnen uw opnamen in uw lijst Mijn bestanden > Mijn opgenomen vergaderingen in het gedeelte Mijn WebEx. Hybride CMR-vergaderingen worden opgenomen in MP4-indeling. Video wordt opgenomen met een resolutie van 360 p.

        
 

Attachments

  Outcomes