Overzicht van WebEx-integratie met Outlook voor de Mac (WBS31)

Document created by Cisco Localization Team on Jan 6, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Feb 8, 2017
Version 2Show Document
 • View in full screen mode
 

WebEx-integratie met Outlook voor de Mac

   

WebEx-integratie met Outlook voor de Mac biedt een handige manier om in Microsoft Outlook WebEx-vergaderingen, Meeting Center-videoconferenties, WebEx-vergaderingen in een persoonlijke ruimte of persoonlijke WebEx-conferenties te plannen of te starten, of een directe vergadering te starten met Nu vergaderen. U kunt deze activiteiten uitvoeren zonder dat u uw WebEx-site hoeft te gebruiken.   

    

WebEx-integratie met Outlook maakt deel uit van WebEx-productiviteitstools. U kunt WebEx-productiviteitstools downloaden via uw WebEx-site.

    

Zodra WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, worden de WebEx-integratieopties in Microsoft Outlook weergegeven. Met deze opties kunt u snel een WebEx-vergadering plannen.

        

Wanneer u een vergadering plant, kunt u deelnemers uitnodigen door gebruik te maken van uw adreslijsten in Outlook. Genodigden hoeven niet de WebEx-integratie met Outlook te gebruiken om deel te nemen aan de vergadering en hebben geen WebEx-account nodig, tenzij de vergadering alleen beperkt is tot WebEx-gebruikers op uw site.

                

Opties in de WebEx-integratie met Outlook voor de Mac

   

Nadat WebEx-productiviteitstools is geïnstalleerd, wordt het Cisco WebEx-menu weergegeven in het venster van Microsoft Outlook. Via het Cisco WebEx-menu in Outlook zijn de volgende opdrachten beschikbaar:

        
 • Nu vergaderen: hiermee wordt een directe vergadering gestart. Dit is een vergadering die u op elk moment kunt starten, zonder deze van tevoren te plannen. Ga voor meer informatie naar de Gebruikershandleiding om nu te vergaderen op uw WebEx-site. U kunt opties voor directe vergaderingen opgeven op het tabblad Instellingen voor Nu vergaderen in het dialoogvenster WebEx-instellingen. Als vergaderingen in de persoonlijke ruimte zijn ingeschakeld voor uw account, kunt u Persoonlijke ruimte gebruiken voor al mijn directe vergaderingen instellen. Nu vergaderen opent vervolgens uw WebEx-vergadering in uw persoonlijke ruimte.

   

 • WebEx-vergadering plannen: selecteer deze optie om een WebEx-vergadering te plannen.

   

 • Vergadering in persoonlijke ruimte plannen: selecteer deze optie om een vergadering in uw persoonlijke ruimte te plannen.

   

 • Persoonlijke conferentie plannen: selecteer deze optie om een Persoonlijke conferentie te plannen.

   

 • WebEx- en TelePresence-vergadering plannen: selecteer deze optie om een WebEx- en TelePresence-vergadering te plannen. Deze optie is alleen beschikbaar als uw site en account zijn geactiveerd voor WebEx- en TelePresence-vergaderingen.

   

 • Voorkeuren: hiermee opent u het dialoogvenster Voorkeuren voor WebEx-productiviteitstools.

   

 • Help: hiermee opent u de website WebEx Helpcentrum, waar u kunt zoeken naar hulp over de WebEx-integratie met Outlook voor de Mac.

   

    
Het WebEx-menu op de Mac bevat de opdrachten op de Cisco WebEx-menubalk en de volgende opdrachten:
 • Deelnemen via nummer: gebruik deze opdracht om deel te nemen aan een geplande vergadering door het vergaderingsnummer in te voeren.

   

 • Info: hiermee kunt u het versienummer en de licentie- en patentgegevens van WebEx-integratie met Outlook weergeven.

   

 • Controleren op updates: Het systeem controleert of er een nieuwe update beschikbaar is.

   

 • Probleemrapport verzenden: hiermee wordt een e-mailbericht opgesteld dat u naar de ondersteuning kunt verzenden om een probleem te melden.

   

 

Attachments

  Outcomes