Introduktion til WebEx-integration til Outlook til Windows

Document created by Cisco Localization Team on Jan 6, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jun 21, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

WebEx integrering til Microsoft Outlook til Windows

WebEx-integrationen med Outlook til Windows gør det bekvemt for dig at planlægge eller starte WebEx-møder, møder i WebEx Personligt lokale eller WebEx Personlige konferencemøder ved hjælp af Microsoft Outlook. Du kan også bruge Mød nu-kommandoen for at starte et øjeblikkeligt møde.

WebEx-integrering til Outlook er en del af WebEx-produktivitetsværktøjer. Din webstedsadministrator kan have installeret WebEx-produktivitetsværktøjer for dig. Hvis ikke, kan du downloade WebEx-produktivitetsværktøjer fra dit WebEx-websted.

Så snart WebEx-produktivitetsværktøjer er installeret, vises WebEx-integrationsvalgmulighederne i Microsoft Outlook, hvilket gør det muligt for dig at planlægge et WebEx-møde hurtigt og let.

Ved planlægning af et møde kan du invitere deltagere, der bruger enhver af dine Outlook-adresselister. Besøgende behøver ikke bruge WebEx-integrering til Outlook til at deltage i mødet og behøver ikke have en WebEx-konto, medmindre mødet er begrænset udelukkende til WebEx-brugere på dit websted.

Muligheder for WebEx-integrering til Outlook Toolbar

Når WebEx-produktivitetsværktøjer er installeret, vil værktøjsbjælken for WebEx-integration vises i vinduet Microsoft Outlook.

I det følgende beskrives WebEx Integration-værktøjsbjælkens knapper.

 • Mød nu: Start et øjeblikkeligt møde eller et møde i et personligt lokale. Dette er et møde, du kan starte når som helst uden at behøve planlægge mødet i forvejen. Du kan angive valgmulighederne for øjeblikkelige møder i fanen Indstillinger for ”Mød nu” i dialogboksen WebEx-indstillinger. Som standard afholdes øjeblikkelige møder i dit personlige lokale. Hvis du ikke vil bruge dit personlige lokale til øjeblikkelige møder, skal du slå valgmuligheden Brug personligt lokale til alle mine øjeblikkelige møder fra i afsnittet Indstillinger til “Mød nu” i dine præferencer.

   

 • Menuen Planlæg møde: Ved at vælge menuen Planlæg møde fra WebEx værktøjslinjen i Outlook gives følgende valgmuligheder:

   

  • Planlæg et WebEx-møde: Vælg denne for at planlægge et WebEx-møde.

    

  • Start et planlagt møde: Vælg denne for at starte dit planlagte møde.

    

  • Planlæg et møde i Personligt lokale: Vælg denne for at planlægge et møde i Personligt lokale.

    

  • Planlæg personligt konferencemøde: Vælg denne for at planlægge et Personligt konference-møde.

    

  • Deltag i et møde: Vælg denne for at deltage i et planlagt WebEx-møde.

    

  • Mit WebEx: Giver dig adgang til Mit WebEx, hvor du kan administrere dine kontooplysninger og møder, du har planlagt på dit WebEx-websted. For oplysninger om Mit WebEx, se online Hjælp på dit websted.

    

  • Kontoindstillinger: Åbner fanen Konto for dialogboksen WebEx-indstillinger og tillader dig at specificere URL-adressen for dit WebEx-websted samt dit brugernavn og adgangskode. Du kan også specificere flere valgmuligheder i dialogboksen WebEx-indstillinger, såsom valgmuligheder for øjeblikkelige møder

    

  • Mødeskabeloner: Tillader dig at se skabeloner, som du eller din webstedsadministrator gemte på dit WebEx-websted. Skabelonerne indeholder mødeindstillinger. Du kan vælge skabelonen, der opfylder dine behov. Mødeskabeloner er kun tilgængelige, hvis indstillinger for webstedsadministration tillader værter at bruge skabeloner til Outlook.

    

  • Indstil planlægningstilladelse: Åbner siden Mit WebEx > Præferencer på dit WebEx-websted, hvor du kan tildele en mødedeltager til planlægning og redigering af møder på dine vegne.

    

  • Hjælp: Tillader dig at rådføre dig med vejledninger til brug med WebEx-integrering til Outlook.

    

  • Om: Tillader dig se versionsnummeret samt licens- og patentinformation om WebEx-integrering til Outlook.

    

  • Kontroller for opdateringer: Kontrollerer, om du bruger den seneste version af produktivitetsværktøjer, eller om en opdateret version er tilgængelig til download.

    

 

Attachments

  Outcomes