WebEx Personlige lokaler

Document created by Cisco Localization Team on Jan 8, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Feb 8, 2017
Version 2Show Document
 • View in full screen mode

Hvad er et Personligt lokale?

Dit WebEx Personlige lokale er dit eget virtuelle konferencerum. Det er altid tilgængeligt, du behøver ikke at reservere det, og du ved altid, hvor du kan finde det. Del dit link, og start dit møde. Et Personligt lokale omfatter de følgende fordele:

 • Dit Personlige lokale er altid det samme sted; URL-adressen, video-adresser og opkaldsnumre ændres aldrig.

 • Deltagere, der bruger Cisco TelePresence-systemer og andre videosystemer eller applikationer, kan også deltage, hvis dit WebEx-websted understøtter Meeting Center-videokonference.

 • Et virtuelt mødelokale eller en lobby hvor folk venter, hvis de forsøger at deltage i dit Personlige lokale-møde forud for tidspunktet, eller hvis du har låst dit Personlige lokale.


Note


Den øverste navigationsbjælke gemmes automatisk, når den ikke er i brug, for at maksimere det tilgængelige område på skærmen. Du kan vise den igen ved at pege på pilen øverst på skærmen. Start-fanen har dit Personlige lokale som standard lokale.


Opgave

Handling

Opsæt dit personlige lokale

Indstilling af dit Personlige lokale er nemt. Efter din administrator aktiverer lokalet, vil du modtage en velkomstbesked på e-mail. Vælg Indstil dit lokale-linket for at starte opsætningsguiden.

Du tildeles automatisk en værts-PIN-kode, der identificerer dig som værten, når du starter et WebEx-møde i dit Personlige lokale. Du kan ændre dette til enhver tid.

Gå til My WebEx > Præferencer > Mit Personlige lokale, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at ændre dine præferencer.

Brugertilpas visningen af dit Personlige lokale

Sørg for, at du er i fuldskærmsvisningen i det Personlige lokale. Gå til din WebEx-side, vælg Mit WebEx > Mit Personlige lokale, og vælg så ikonet for fuld skærm for det Personlige lokale i det øverste højre hjørne. Gå til dit Personlige lokales URL-adresse (f.eks. https://webex.com/meet/<hostID>).

Du kan brugertilpasse dit Personlige lokale på følgende måder:
 • Vælg Skift på din avatar for at overføre en ny.

 • Vælg drink-billedet på skranken for at vælge et andet billede.

 • Vælg skranken for at vælge et andet billede.

 • Vælg pilen i den venstre side af lokalet for at se de mulige vægbilleder. Du kan ændre disse ved at overføre dine egne billeder.

Inviter folk til dit Personlige lokale

Der er tre måder at invitere folk til dit Personlige lokale:

 • Del din unikke URL-adresse igennem e-mail eller chat.

  • Gå til Mit WebEx > Præferencer > Mit Personlige lokale for at finde URL-adressen.

 • Inde fra dit Personlige lokale vælges knappen Invitér og påmind, og opfordringerne følges.

 • Hvis du har WebEx-integration til Microsoft Outlook i WebEx-produktivitetsværktøjer, kan du invitere folk igennem Outlook.

  1. I WebEx-værktøjsbjælken i Outlook-vinduet vælges Planlæg Personligt lokale-møde.

  2. Indtast detaljerne for dit møde, og vælg så Send.

Note   En CAPTCHA vises, når deltagere træder ind i et Personligt lokale på dit websted for første gang, eller når browser-cookies er blevet ryddet.

Start et Personligt lokale-møde

 1. Log ind på dit WebEx-websted.

 2. Gå til Mit WebEx > Gå ind i lokale.

 3. Vælg din lydforbindelse. Du kan bruge din computer, ringe ind med din telefon eller modtage et opkald fra mødet på din telefon eller på dit videosystem.

Du kan også starte det Personlige lokale-møde igennem understøttede videosystemer, inklusive TelePresence-systemer eller video-applikationer.

Start et møde i det Personlige lokale via telefon

Du kan nu starte dit møde i dit Personlige lokale via telefon uden at skulle logge ind først fra WebEx-applikationen.
 1. Indtast mødets adgangskode.

 2. Indtast din værts-PIN-kode eller lyd-PIN-kode, og tryk på # for at starte mødet.
  Note   

  Deltagere skal blot trykke på #. Hvis værten allerede har startet det Personlige lokale-møde, vil vedkommende deltage i det; hvis det ikke er startet endnu, venter vedkommende i lobbyen.

Alternative værter kan ikke starte møder i personlige lokaler via telefon. Du kan ikke låse eller låse op for møder via telefon, så møder, der er indstillet til at låse automatisk, skal startes ved hjælp af WebEx-applikationen.

Deltag i et Personligt lokale-møde

 1. Deltag i mødet på en af de følgende måder:

  • Hvis du modtog en e-mailinvitation, skal du vælge linket i e-mailen.

  • Indsæt mødets URL-adresse i en browsers adressebjælke, og tryk på Enter.

  • Indtast værtens værts-ID til Personligt lokale, som ofte er værtens brugernavn, på dit WebEx-websted. Du kan finde ID’et til det Personlige lokale i mødets URL-adresse. For eksempel organisationsnavn.webex.com/meet/jparker. Brugernavnet er jparker

 2. Vælg Deltag.

 3. Vælg din lydforbindelse. Du kan bruge din computer, ringe ind med din telefon eller modtage et opkald fra mødet på din telefon eller på dit videosystem.

Du kan også starte Personligt lokale-mødet igennem understøttede videosystemer, inklusive TelePresence-systemer eller video-applikationer.

Tildel alternative værter

Du kan tildele alternative værter til dine Personligt lokale-møder ved at angive dem på din Præferencer-side. Det betyder, at hvis du ikke kan starte mødet, kan den alternative vært starte det for dig.

Afhængigt af dine webstedsindstillinger kan du angive en eller flere individer som alternative værter, eller du kan tillade alle med en værtskonto på dit websted at være alternative værter.

Din Personligt møde-side angiver, at de er alternative værter, og de ser Start møde i stedet for Deltag i møde. Den alternative vært skal logge ind for at starte mødet. Hvis de allerede er logget ind, starter den automatisk.

Note   

Alternative værter skal have en værtskonto på dit websted, og de kan ikke starte et møde fra videosystemer eller applikationer.

Lås eller lås op for dit Personlig lokale

Hvis du har på hinanden følgende møder eller har brug for databeskyttelse i dit personlige lokale, lås mødelokalet. Du kan også indstille en mulighed i Personligt lokale-præferencerne for automatisk at låse dit lokale 5, 10, 15 eller 20 minutter efter mødet starter. Når mødelokalet er låst, kan ingen tilgå dit mødelokale, før du låser op for det.

For at låse eller låse op for mødelokalet skal du vælge Lås mødelokale eller Lås op for mødelokale inde fra mødelokalet.

Hvis lokalet er låst, ser værten en liste over mødedeltagere, der venter i lobbyen, som angiver, hvem der har logget på, og hvem der ikke har. Værten kan dernæst vælge, hvem der må være med til det Personlige lokale-møde.

Hvis dine webstedsindstillinger forhindrer uautoriserede brugere i at træde ind i ulåste lokaler, og medmindre værten accepterer dem, skal deltagere, som ikke er logget ind, vente i lobbyen, når lokalet er ulåst, og værten ser en liste over, hvem der venter, og kan vælge, hvem der må deltage.
Note   

Mødedeltagere, som deltager via telefoner eller videosystemer, kan stadig indtræde i ulåste personlige værelser.

Din webstedsadministrator kan tillade uautoriserede deltagere at komme ind i et ulåst lokale, hvis de har logget ind for nyligt inden for en angivet tidsperiode. Standard er to uger.

Forlad dit Personligt lokale

For at forlade et personligt mødelokale skal du vælge Forlad mødelokale.

Når værten for et personligt mødelokale forlader mødelokalet, slutter mødet for alle deltagere. Hvis du er værten og ønsker at forlade lokalet uden at afslutte mødet, skal du udpege en anden deltager som vært. Den nye vært overtager derefter alle mødelokalets kontroller.
Attachments

  Outcomes