Event Center: Kom i gang med Event Center - Windows (WBS29.13, WBS30)

Document created by Cisco Localization Team on Jan 19, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jan 20, 2017
Version 4Show Document
 • View in full screen mode

Introduktion

Denne vejledning dækker de grundlæggende funktioner, du vil bruge til at planlægge eller deltage i en Event Center-session fra din Windows-computer. Her inkluderes også vejledninger til brug af de mest almindelige værktøjer, der er til rådighed under dine begivenheder.

 

Tilbage til toppen


Begivenhedsroller

Deltagere i en online Event Center-begivenhed kan have en eller flere af fem roller, herunder vært, paneldeltager, præsentationsvært, meningsmålingskoordinator, eller mødedeltager. Forståelse og styring af disse roller er vigtigt for at sikre en vellykket begivenhed.

 • Værten er ansvarlig for planlægning, koordinering og administration af online begivenheden. Værten starter begivenheden, tildeler andre begivenhedsroller og opsætter privilegier. Under en begivenhed kan værten kontrollere adgang, invitere flere mødedeltagere til at deltage og lette deling af indhold. Ved afslutningen af begivenheden er værten ansvarlig for at gemme filer og afslutte sessionen.
 • En paneldeltager er først og fremmest ansvarlig for at hjælpe værten og præsentationsværten med at gennemføre begivenheden uden problemer. Ethvert antal mødedeltagere kan være paneldeltagere. Værten kan bede paneldeltagere om at fungere som eksperter inden for visse områder, læse og besvare spørgsmål fra mødedeltagere i en spørgsmål og svar-session, besvare offentlige og private chatbeskeder, kommentere delt indhold, eller om at styre meningsmålinger som meningsmålingskoordinator.
 • Præsentationsværten er ansvarlig for at dele og præsentere oplysninger under begivenheden. Når de inviterede paneldeltagere deltager i begivenheden, kan værten gøre enhver af dem til præsentationsvært. Præsentationsværten kan præsentere oplysninger og dele indhold. Værten kan fjerne/tildele rollen som præsentationsvært til enhver tid.
 • Meningsmålingskoordinatoren er ansvarlig for at udarbejde meningsmålinger, før eller under begivenheden, gennemføre meningsmålingen og dele resultater af meningsmålingen under begivenheden. Selvom værten og præsentationsværten kan foretage meningsmålinger under en begivenhed, kan de finde det nyttigt at udpege en meningsmålingskoordinator, til at håndtere denne opgave.
 • Mødedeltagerne i en online begivenhed er de deltagere, der først og fremmest lytter og ser præsentationer lavet af præsentationsværten og paneldeltagerne. Hvis tilladt, kan mødedeltagerne sende og modtage chatbeskeder, indsende spørgsmål til spørgsmål og svar-sessioner, tegne på det delte whiteboard, og anmode om at tale. Mødedeltagere kan ikke dele eller præsentere, medmindre de gjort til paneldeltagere af værten eller præsentationsværten.

 

Tilbage til toppen


Planlæg en begivenhed

For at planlægge en begivenhed skal du som minimum udfylde afsnittene Grundlæggende oplysninger, Dato og klokkeslæt og Lydkonferenceindstillinger i begivenhedsplanlægningsprogrammet.

 

Sådan planlægges en begivenhed:

 1. Klik på Vær vært for en begivenhed > Planlæg en begivenhed i den venstre navigationsbjælke for dit WebEx Event Center-websted.
 2. Udfyld sektionen Grundlæggende oplysninger.
 3. Angiv Dato og klokkeslæt, herunder eventuelle forskellige tidszoner for mødedeltagere.
 4. Vælg Lydkonferenceindstillinger.
 5. Klik på Planlæg denne begivenhed.

Du kan også tilføje yderligere detaljer såsom at kræve tilmelding, tildele præsentationsværter og paneldeltagere, overføre materiale samt planlægge begivenhedsunderretninger og opfølgende e-mails.

 

Tilbage til toppen


Start en begivenhed

Sådan startes en begivenhed:

1. Log ind din organisations Event Center -websted, og klik på Mit WebEx øverst på navigationsbjælken. Der vises en liste over begivenheder.

2. Find begivenheden på listen, og klik på Start. Begivenhedsvinduet åbner.

 

Tilbage til toppen


Deltag i en begivenhed

Når værter planlægger begivenheder, sender de en e-mail til inviterede mødedeltagere med oplysninger om, hvordan de deltager. Der er også adgang til begivenheden fra dit WebEx-websted.

 

Sådan deltages der i en begivenhed:

 

Sådan deltages der i en begivenhed ...Følg disse trin ...
... fra en e-mail

1. Åbn din invitation eller tilmeldingsmeddelelse, og klik derefter på linket for at deltage i begivenheden. Siden Oplysninger om begivenhed vises.

2. Under Deltag i begivenhed nu skal du indtaste dit navn, e-mailadresse og begivenhedsadgangskode.

3. Klik på Deltag nu. Du er tilsluttet mødet.

... fra et WebEx-websted

1. Åbn en webbrowser, og naviger til WebEx-webstedet.

2. Klik på Liste over begivenheder under Deltag i en begivenhed i den venstre navigationsbjælke. Der vises en liste over begivenheder.

Bemærk: For at deltage i en ikke angivet begivenhed skal du klikke på Ikke angivne begivenheder, i den venstre navigationsbjælke. Indtast begivenhedsnummeret, og klik på Deltag nu.

3. Klik på begivenhedens navn. Siden Oplysninger om begivenhed vises.

4. Indtast dit navn, e-mailadresse og begivenhedsadgangskoden.

5. Klik på Deltag nu.

 

Tilbage til toppen


Tilslut til lydkonferencen

Deltagerne kan vælge at tilslutte til lydkonferencen med en telefon eller en computer via VoIP (Voice over Internet Protocol).

 

Sådan tilsluttes via telefon:

 

Vælg ...Derefter ...
Ring mig op på et nyt nummer
 1. Marker afkrydsningsfeltet Husk telefonnummer på denne computer, hvis du vil gemme dette nummer til fremtidige begivenheder.
 2. Klik på Ring mig op. Du modtager et opkald og kan blive bedt om at trykke på 1 for at tilslutte.
Ring mig op <stored number>Klik på Ring mig op. Du modtager et opkald og kan blive bedt om at trykke på 1 for at tilslutte.
Jeg ringer op
 1. Indtast det angivne telefonnummer, indtast begivenhedsadgangskoden, og indtast dit mødedeltager-id-nr. Du vil blive tilsluttet.
 2. Luk vinduet.

 

Sådan deltager du ved hjælp af din computer:

 1. Ved brug computer til lyd klikkes der på Opkald via computer. Du er tilsluttet lydkonferencen.
 2. Juster dine højttaler- og mikrofonindstillinger efter behov.

 

Tilbage til toppen

 


Naviger til begivenhedsvinduet

Begivenhedsvinduet ligner et mødelokale, hvor mennesker mødes. Dette er også her, hvor begivenheden administreres, og materiale deles. Elementerne i værktøjsbjælkemenuen øverst på siden giver dig adgang til yderligere Event Center-funktioner.

Event_Center_window_with_callouts.png

Værktøjsbjælkemenu: Giver adgang til Event Center-værktøjer og -funktioner.

Kontrolelementer til zoom og fuld skærm: Zoom ind, zoom ud, eller vis indholdet i fuldskærmstilstand.

Værktøjsbjælke til kommentering: Tillader deltagerne at kommentere filer og whiteboards, der deles under en begivenhed.

Indholdsvisning: Viser præsentationer, dokumenter, videofiler, whiteboards og webindhold.

Paneler: Giver områder til chat, meningsmåling, spørgsmål og svar, navne på deltagere og optagelsesfunktionen.

 

Tilbage til toppen


Brug deltagerpanelet

Som standard viser deltagerpanelet kun værtens og paneldeltagernes navne for andre i begivenheden. Mødedeltagere vil se deres navne, samt navnene på paneldeltagere og værter.

Deltagerens visning:

EC_Participants_Panel_participant_view.png

Værtens visning:

EC_Participants_Panel_host_view.png

Værten kan klikke på Vis alle mødedeltagere … for at vise en liste over mødedeltagere.

EC_Attendee_List.png

Herfra kan du slå lyden til for en mødedeltager, gøre en mødedeltager til paneldeltager eller bortvise mødedeltageren fra begivenheden.

 

Tilbage til toppen


Del indhold

Du kan få adgang til valgmuligheder for deling af indhold under din begivenhed fra menuen Del.

 

Vælg ...For at dele ...
Min skærm
Alt på din computerskærm.
Fil (inklusive video) ...En fil på din computer.
ApplikationEn applikation på din computer.
WhiteboardEt whiteboard og kommenteringsværktøjer.
WebindholdEt websted, som mødedeltagere kan navigere.
WebbrowserEt websted, som mødedeltagere kan se.
MultimedieLyd- eller videofiler, der ligger på en webadresse (URL-adresse).
Vinduet Min begivenhedHele dit begivenhedsvindue.

 

Tilbage til toppen


Kommenteringsværktøjer

Du kan kommentere filer og whiteboards, som du deler under en begivenhed. Hvis du giver tilladelser, kan mødedeltagere bruge både tekst- og grafikværktøjer til at markere, tilføje noter og oprette grundlæggende billeder. Derefter kan alle dokumenter gemmes og distribueres.

 • For at vise eller skjule kommenteringsværktøjer skal du klikke på Vis-Skjul.
 • For at aktivere eller deaktivere kommenteringsprivilegier skal du klikke på Tillad kommentering og derefter vælge deltagerens navn.

 

VærktøjBeskrivelse
Annotate_Pointer_Tool_Icon.pngBrug markøren til at gøre opmærksom på specifikke punkter på skærmen. Der tildeles en farve, når du deltager i en session. Klik, og vælg så Navnemarkør eller Lasermarkør.
Annotate_Text_Tool_Icon.pngBrug tekstværktøjet til at tilføje tekst. Efter indtastning skal du klikke for at vise teksten til deltagerne. Skift farven ved at vælge fra farvepaletten.
Annotate_Line_Tool.pngBrug linjeværktøjet til at tegne lige linjer. Skift farven ved at vælge fra farvepaletten. Klik, og vælg så en linjetype. Træk din mus for at tegne.
Annotate_Shape_Tool.pngBrug formværktøjet til at tegne firkanter, rektangler, ovaler eller cirkler og til at tilføje flueben eller krydser. Skift farven ved at vælge fra farvepaletten. Klik, og vælg så en form eller markørtype.
Annotate_Pen_Tool.pngBrug penneværktøjet til at tegne i fri hånd. Skift farven ved at vælge fra farvepaletten. Klik, og vælg derefter kuglepen eller blyant.
Annotate_Color_Palette.pngKlik for at åbne farvepaletten, og vælg så en farve til tekst, linje, form eller penneværktøjer. Den valgte farve bruges næste gang, du vælger værktøjet.
Annotate_Eraser_Tool.pngKlik for at vælge værktøjet, og klik så på den kommentar, du vil slette. Eller klik, og vælg en valgmulighed for at slette markører eller kommentarer.

 

Tilbage til toppen


Anvend video

Den nuværende præsentationsvært kan altid sende video under en begivenhed. Op til fem paneldeltagere kan dele deres video under en begivenhed. Du kan ændre en mødedeltagers rolle til paneldeltager, hvis du vil have dem til at dele deres video.

 

Sådan startes og stoppes din video:

Klik på kameraikonet på deltagerpanelet. Ikonet bliver grønt, og din videofeed vises øverst i deltagerpanelet. Klik på kameraikonet igen for at stoppe din video.

 

Videovalgmuligheder:

Du kan kontrollere videoindstillinger, såvel som skifte mellem kameraer, der er tilsluttet din computer, ved at klikke på ikonet Indstil videovalgmuligheder øverst på deltagerpanelet.

 

Miniatureikonvisning:

For at se miniatureikoner af andre paneldeltageres video skal du bevæge musen over videoen og så vælge Vis videominiatureikoner.

 

Fuldskærmstilstand:

For at udvide videobilledet til fuldskærmstilstand skal du bevæge din mus over videoen og derefter vælge Vis alle deltagere i fuldskærmstilstand. For at forlade fuldskærmstilstand skal du klikke på Afslut fuldskærmsvisning. For at afslutte din video i fuldskærmstilstand skal du klikke på Stop min video.

 

Paneldeltageres video:

For at tillade op til fem paneldeltagere at dele deres video i fuldskærmstilstand skal du klikke på Paneldeltagers videovalgmuligheder. Klik derefter på afkrydsningsfeltet ved siden af en paneldeltagers navn for at tillade dem at dele video.

For at fokusere video på en enkelt paneldeltager skal du klikke på Lås Stor Video og derefter vælge enten den aktive taler eller en specifik paneldeltager.

 

Tilbage til toppen


Brug optagelsesfunktionen

WebEx netværksbaserede optagelsesfunktion optager skærmaktivitet og lyd på en WebEx-optagelsesserver. Serveren behandler dine optagede data og sender derefter optagelsesfilen til din mappe med personlige optagelser på din WebEx-tjenesteydelsens websted. Optagede filer gemmes i Advanced Recording Format (.arf), et proprietært WebEx-format.

 

For at bruge optagelsesfunktionen:

1. Start din begivenhed.

2. Hvis siden Lynstart vises, skal du klikke på Optag. Eller i menuen Begivenhed vælge Start optagelse

EC_Event_menu.png

   Bemærk: Panelet Optagelsesfunktion kan også åbnes ved at klikke på ikonet Optagelsesfunktion i ikonbjælken under deltagerpanelet.

 

3. Når en forbindelse er oprettet, åbnes panelet Optagelsesfunktion, og optagelsen begynder.

Recorder_panel.png

4. Klik på knappen Pause, når du vil stoppe optagelsen kortvarigt, og klik på den igen for at genstarte optagelsen.

5. Klik på knappen Stop for at afslutte optagelsen helt. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil stoppe optagelsen.

Bemærk: Der oprettes en ny optagelse, hver gang du stopper optagelsen og starter den igen. Hvis du sætter den på pause og genstarter optagelsen ved hjælp af knappen Pause, oprettes der kun én optagelse.

6. Naviger til Mit WebEx > Mine filer > Mine optagelser for at få adgang til dine optagelser, efter mødet slutter.

 

Tilbage til toppen


Afslut, eller forlad begivenhed

Kun værten kan afslutte en begivenhed, mens mødedeltagere kan forlade en begivenhed når som helst, før den slutter.

 

1. Vælg Afslut begivenhed eller Forlad begivenhed fra menuen Fil.

 

Værtens visning:

EC_File_menu_Host_view.png

 

2. Klik på Afslut begivenhed eller Forlad begivenhed for at bekræfte.

EC_End_Event_dialog.png

 

Tilbage til toppen

Attachments

  Outcomes