Kendte problemer og begrænsninger for WebEx Meeting Center-video (WBS30)

Document created by Cisco Localization Team on Jan 20, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jul 21, 2017
Version 4Show Document
 • View in full screen mode
 

Kendte problemer og begrænsninger for WebEx-video (WBS30)

WebEx Meeting Center-videokonference og CMR Hybrid fælles kendte problemer

Dette afsnit indeholder kendte problemer og begrænsninger, der påvirker WebEx Meeting Center-videokonferencemøder (tidligere kendt som CMR Cloud-møder) og CMR Hybrid-møder:

  
 •  

  Afsending af video fra WebEx-applikationer til videokonferencesystemer eller -applikationer  

    

  Et WebEx Meeting Center-video eller CMR Hybrid-møde starter altid med den bedste videoopløsning mellem videosystemer og WebEx-applikationen. Hvis højdefinitionsvideo er tilgængelig, er den tilgængelig for alle deltagere. Hvis en deltager på WebEx-siden oplever dårlige netværksforhold, nedgraderes opløsningen mellem TelePresence og WebEx for at imødekomme den deltager. Som følge deraf bliver videoopløsningen også dårlig for alle andre deltagere. Den mindste bithastighed, som en WebEx-applikation skal behandle fra WebEx Cloud for at kunne modtage både video- og applikations- eller skærmdelingsindhold (tidligere kaldet "desktop-deling"), er 1,2 Mbps. En hastighed, der er lavere end dette, medfører, at WebEx-applikationen kun viser den delte applikation eller skærm.

    

  For oplysninger om anbefalet båndbredde konfigurationsindstillinger for WebEx Meeting Center-videokonferencemøder, se det Cisco WebEx netværksbåndbredde hvidbog.

    

  For yderligere oplysninger om anbefalede konfigurationsindstillinger for båndbredde for CMR Hybrid-møder henvises der til "Forudsætninger" i kapitlet "Funktioner i og vigtige bemærkninger til Cisco WebEx" og "Tips til fejlsøgning af lav båndbredde med WebEx Meeting Center-klienten på Windows eller Mac" i kapitlet "Fejlfinding" i konfigurationsvejledningen til Cisco mødelokaler til samarbejde (CMR) Hybrid på siden Konfigurationsvejledninger til Cisco TelePresence Management Suite (TMS). For yderligere oplysninger, se hvidbogen Cisco WebEx netværksbåndbredde.

    

 •  

  Præsentation og kvalitet af datadeling 

    

  Hvis du ikke har tilstrækkelig båndbredde, kan din præsentation og datadeling i WebEx-video og CMR Hybrid-møder blive nedsat til XGA (1024 x 768 opløsning) og 5 fps. På TelePresence-systemer vil brugerne se et "brevkasse"-format.

    

  Under forudsætning af alle WebEx-klienter har mindst 2Mbps båndbredde, kan brugere i mødet nyde 720p indhold deling på op til 5 FPS.

    

  Hvis WebEx-klienter har mindst 3 Mbps båndbredde, er indholdsdeling kvaliteten 1080p på 3 FPS.

    

 •  

  Videooplevelse under mødet  

    

  WebEx brugere kan kun se den aktive taler eller den senest aktive talers videoslutpunkt i WebEx-applikationen. Brugere af videoslutpunkter, der ikke taler, vises ikke i WebEx-applikationen.

    

  Videoslutpunkt-brugere kan kun se den aktive taler eller den senest aktive taler fra WebEx på deres skærme. WebEx-brugere, der ikke taler, vises ikke på deres skærme.

    

 •  

  Fuldskærmsvisning af video 

    

  Når præsentationsværterne skifter til fuldskærmsvisning af video, mens vedkommende deler deres skærm, applikation eller dokument, sættes deling på pause på mødedeltagerens side (det senest delte skærmbillede fryser). Når præsentationsvært afslutter fuldskærmsvideovisning, genoptages deling automatisk.

    

  Mødedeltagere forbliver i fuldskærmsvideovisning, når præsentationsværten stopper deling, og afslutter fuldskærmsvideovisning automatisk, når præsentationsværten begynder at dele igen.

    

  Hvis Mac- eller PC WebEx-applikationen har to skærme, kan brugerne se en fuld skærm på den ene skærm og fuld skærm eller applikationsdeling på den anden skærm ved at trække videovinduet til den anden skærm og vælge ikonet "Vis alle deltagere i fuldskærmsvisning".

    

 •  

    Præsentationsværten kan utilsigtet komme til at deaktivere video for alle deltagere. 

    

  Hvis en WebEx-bruger, som er præsentationsvært i mødet fjerner markeringen af valgmuligheden Video i dialogboksen Mødevalgmuligheder, deaktiveres video for alle mødedeltagere, hvad enten de deltager fra en WebEx-mødeapplikation eller fra et videokonferencesystem. For at genoprette video for alle deltagere skal mødeværten eller den aktuelle præsentationsvært markere valgmuligheden Video i dialogboksen Mødevalgmuligheder.

    

 •  

  Ingen Video i downloadede MP4-optagelser

    

  Downloadede optagelser i MP4-format, som skal indeholde både video af en aktiv taler og delt indhold Vis ikke videodelen af optagelsen. Løsningen er at afspille optagelsen online.

    

 •  

  Anden telekonferencelyd

    

  Valgmuligheden for lydtilslutning Anden telekonferencelyd understøttes ikke for CMR Hybrid- og WebEx-videokonferencemøder.

    

 •  

  Telefoniudbyderes (TSP) lydkonti  

    

  Hvis du til nogle lydkonti til telefoniserviceudbydere (TSP) planlægger to tætliggende CMR Hybrid eller WebEx Meeting Center-videokonferencemøder med det andet planlagt til at starte øjeblikkeligt, efter det første slutter, og hvis TelePresence-planlægningssystemet automatisk forlænger det første møde ud over den planlagte afslutning, vil det andet møde automatisk slutte, fordi den samme TSP-lydkonto samt værtsadgangskode ikke kan bruges til begge møder samtidig.

    

  For at løse dette problem kan værter oprette to forskellige TSP-lydkonti med forskellige værtsadgangskoder og bruge en konto til det første møde og den anden konto til det andet møde. En anden mulighed er, at administratoren deaktiverer muligheden for, at TelePresence-systemet automatisk forlænger mødet.

    

 •  

    WebEx-mødefunktioner 

    

  Hvis du er vært for et møde, der inkluderer TelePresence-systemer, er de følgende WebEx-funktioner ikke tilgængelige:

    

  •  

   Whiteboard

     

  •  

   Dokumentdeling

     

  •  

   Meningsmåling

     

  •  

   Filoverførsel

     

  •  

   Chat (med deltagere i TelePresence-mødelokalet)

     

    
  

For en liste over kompatible videosystemer og applikationer se WebEx Meeting Center-videokompatibilitet og support

 

Problemer med WebEx Meeting Center-videokonference

 
 •  

  Ring til mit videosystem

    

  Mulighed for at Ring til mit videosystem kan ikke bruges, hvis mødedeltagere er påkrævet, at trykke på '1', og ingen RMS eller Traversal-licenser er installeret på kunde Expressway-C og Expressway-E-par.

    

 •  

    Vis navne 

    

  Vis navne på brugere af videokonferencesystem, som ikke er synlige i vinduet WebEx-mødevideo.  Dette problem vil blive behandlet i en fremtidig version.

    

 •  

  Forlad og træd ind i et personligt lokale igen 

    

  I nogle tilfælde, når værter afslutter et CMR Cloud-møde ved at forlade deres personlige lokale og derefter træder ind i deres personlige lokale igen inden for et par sekunder, vil de eventuelt høre en lydprompt om et ugyldigt møde. Hvis dette sker, bør værten lægge på og vente et par sekunder, inden der igen ringes op til det personlige lokale.

    

 •  

  12-timers grænse 

    

  Et planlagt WebEx Meeting Center-videokonferencemøde kan ikke vare mere end 12 timer. Værter og mødedeltagere kan deltage i mødet eller planlægge et nyt.

    

 •  

  Telefoniserviceudbyders (TSP) 

    

  Brugere af videosystemer vil ikke være i stand til at deltage i møder på WebEx-websteder, der bruger TSP lydkonference broer, indtil mødeværten har konfigureret betalingsnummeret til deres udbyder. For at undgå dette problem under et møde anbefaler vi, at værter angiver betalingsnummeret til TSP-lydtjenesteydelsen, når de opsætter deres personlige lokale.

    

  På grund af nogle opkaldssekvenser har flere trin og længere promptvarigheder, der ikke kan afbrydes, kan det tage et stykke tid, før lyd fra WebEx-brugere, der deltager via telefoner kan høres af videosystemer og videosystemer kan høres af telefoner. I løbet af denne tid ser brugere, der har oprettet forbindelse fra videoenheder eller applikationer, ikke noget tegn på, at deres lyd ikke bliver hørt af brugere, der har oprettet forbindelse ved hjælp af WebEx. For at undgå dette problem skal alle deltagere vente, indtil TCP-lydopkaldssekvensen er fuldført, hvilket er angivet med telefonrørsikonerne ud for deltagernes navne på deltagerlisten.

    

 •  

  Netværksproblemer 

    

  På grund af netværksforringelser på en brugers videosystem, kan visningsnavnene på deltagere vist i afkortet format i visning af aktiv tilstedeværelse videoslutpunkt.

    

 •  

  Videosystemer, der deltager i uden kryptering 

    

  Hvis mødedeltagere deltage i et møde ved brug af videosystemer, der ikke opsætter krypteret signalering links eller bruger krypteret medier links, mødet ikke betragtes som værende, fuldt sikret, da der er andre enheder, hvis forbindelser ikke kan sikres.

    

 •  

  Call leg-sikkerhed

    

  Den krypterede mødestatusikon på videosystemer ved brug af Telepresence Interoperability Protocol (TIP) eller opkald-Info sikkerhedsattributter angiver ikke kodningsstatus krypteringsstatus i møder. Selv når alle call legs er kodet, vil dette ikon stadig angive et ikke-kodet møde.

    

 •  

  Support til Microsoft Lync eller Microsoft Skype for Business-applikationer

    

  •  

   Indhold, som deles i et WebEx Meeting Center-videokonferencemøde, er transkodet i hovedvideokanalen i applikationen Skype til erhverv.

     

  •  

   Klienter ved hjælp af RTV video-codec understøttes ikke, herunder Lync 2011 på Mac OS.

     

  •  

   For at sikre 2-vejsvideo i et møde skal brugere vælge Video og derefter vælge Start Video på applikationen, inden du deltager i mødet.

     

  •  

   Efter at have tilsluttet sig mødet skal brugerne muligvis vælge Start video en gang til.

     

    
  

Kendte problemer med at bruge WebEx Meeting Center-videokonference med Spark

  
 •  

  Spark og Mozilla Firefox

    

  Når Spark-brugere i Mozilla Firefox deler deres skærm, ser WebEx-brugere en sort skærm istedet for det delte indhold. Når Webex-brugere deler deres skærm, kan Spark-brugere i Firefox se det delte indhold.

    

 •  

  Video-tilbagekald til Cisco IP-telefon 8800-serien videotelefoner tilmeldt Spark-opkaldstjeneste

    

  Når du påbegynder et video-tilbagekald fra mødet til Cisco IP-telefon 8800-serie videotelefoner, der er tilmeldt tjenesten Spark-opkaldstjeneste, hvor webstedet er konfigureret til at kræve DTMF-tast 1 for at tilslutte til mødet, mislykkes denne forbindelse. Løsningen for disse enheder er at deaktivere kravet om at indtaste DTMF-tast 1 for at tilslutte til møder.

    

 

Integrationsproblemer med CMR Hybrid

Følgende problemer gælder for fælles møder med WebEx og TelePresence i CMR Hybrid-løsningen:

  
 •  

  Deltagerliste 

    

  •  

   WebEx-værten på et fælles CMR Hybrid-møde med WebEx og TelePresence er ikke i stand til at se en komplet liste over alle WebEx- og TelePresence-deltagere.

     

  •  

   TelePresence-deltagerne angives som “TelePresence-systemer” på WebEx-deltagerlisten til et CMR Hybrid-møde.

     

    
 •    

  Undtagelser til en tilbagevendende mødeserie, der bruger WebEx-produktivitetsværktøjer  

    

  Selvom undtagelser til tilbagevendende mødeserier for CMR Hybrid-møder nu understøttes i WebEx-produktivitetsværktøjer. "Forældreløse" møder understøttes endnu ikke. For eksempel kan du ikke tilføje et WebEx-møde og TelePresence-lokaler til en enkelt hændelse af en Outlook-only mødeserie. Hvis du ønsker, at disse funktioner skal være tilgængelige for kun en enkelt hændelse, skal hele serien konfigureres som et WebEx- og TelePresence-møde.

    

  Redigeringer i en mødeserie med undtagelser, der blev foretaget før version WBS30, følger, hvor det er muligt, Microsoft Outlook-regler, når det gælder behandlingen af undtagelsesprioriteterne.

    

  Hvis en vært redigerer emnet eller ændrer mødetidspunkt for en enkelt hændelse af en gentaget CMR Hybrid-mødeserie ved at redigere det direkte i Microsoft Outlook-kalenderen, og derefter fjerner WebEx fra hele serien, vises WebEx-mødeoplysninger stadig i mødeundtagelsen.

    

  Hvis en vært planlægger en tilbagevendende CMR Hybrid-mødeserie, og datoen for den første hændelse er passeret, uden at mødet blev afholdt, kan værten ikke opdatere datoen for den enkelte hændelse. Værten kan dog ændre datoen for hele mødeserien.

    

  Hvis du fjerner WebEx-mødet fra en enkelt hændelse i en CMR Hybrid-mødeserie, ændrer du mødet til et TelePresence-only-møde. Cisco TelePresence Management Suite (Cisco TMS) viser dog stadig WebEx-oplysninger for det undtagelsesmøde.

    

  Hvis du gør alle de individuelle mødeforekomster inden for en mødeserie til undtagelser, og du derefter forsøger at tilføje et TelePresence-møde til hele serien, formoder Cisco TelePresence Management Suite for Microsoft Exchange (Cisco TMSXE), at serien er forbi og sender ikke passende advarselsmeddelelser til mødeplanlægningsprogrammet eller -værten. Brugere kan omgå dette problem ved at slette den aktuelle serie og oprette en ny serie, der har TelePresence tilføjet, og derefter redigere undtagelserne til denne serie individuelt, som undtagelser, eller slette alle undtagelserne og oprette individuelle møder.

    

 •    

  Undtagelser til en tilbagevendende mødeserie, der bruger WebEx-produktivitetsværktøjer  

    

  Selvom undtagelser til en tilbagevendende mødeserie understøttes for WebEx-only-møder på CMR Hybrid-websteder i WBS29.11, understøttes undtagelser til en tilbagevendende serie ikke i WBS29.11 for CMR Hybrid-møder. Oprettelse af et undtagelsesmøde i en mødeserie, der enten bruger Cisco TelePresence Management Suite-baserede (TMS) planlægningsmetoder (Cisco TelePresence Management Suite Administrator, Cisco Smart Scheduler og så videre), eller som bruger mobile kalendere synkroniseret til Microsoft Exchange, der opretter forbindelse til TMS, kan resultere i møder, hvor der ikke kan deltages i WebEx-delen af mødet via WebEx-applikationen, hvis undtagelsen overstiger den sidste almindelige mødehændelse i mødeserien.

    

  Følgende problemer eksisterer for undtagelser til en tilbagevendende mødeserie, der bruger CMR Hybrid-møder og Produktivitetsværktøjer:

    

  •  

   Undtagelser til en tilbagevendende mødeserie for CMR Hybrid-møder er stadig IKKE understøttet pr. WBS29.13, og brugere advares tilsvarende (for eksempel er ikke-understøttede redigeringsvalgmuligheder deaktiveret, og fejlmeddelelser er inkluderet i e-mailinvitationer), når de forsøger at planlægge dem ved hjælp af Produktivitetsværktøjer.

     

  •  

   WebEx-mødeapplikationer og TelePresence-enheder kan deltage i det samme CMR Hybrid-møde, selv hvis der er oprettet en normal undtagelse til en mødeserie. WebEx understøtter ikke oprettelse af forældreløse mødeundtagelser, såsom tilføjelse af WebEx til en enkelt hændelse af en mødeserie.

     

  •  

   Værter kan stadig redigere følgende elementer ved en CMR-mødeserie, som ikke har undtagelser: WebEx særlige egenskaber, såsom alternative værter, lydindstillinger og WebEx-mødeadgangskode, Microsoft Outlook fælles egenskaber, som emne og mødedeltagere, og TelePresence-egenskaber.

     

  •  

   Når en undtagelse er blevet lavet til en CMR Hybrid tilbagevendende mødeserie, eksisterer følgende forhold:

     

   •  

    De almindelige egenskaber for Outlook kan stadig redigeres for både undtagelsen og mødeserien.

      

   •  

    TelePresence-egenskaberne kan ikke redigeres for enten undtagelsen eller mødeserien (panelet til redigering af TelePresence indstillinger er deaktiveret).

      

   •  

    WebEx særlige egenskaber kan ikke redigeres for enten undtagelsen eller mødeserien.

      

     
  •  

   Hvis en WebEx-only mødeserie har undtagelser, kan TelePresence ikke tilføjes til den.

     

  •  

   I modsætning til tidligere versioner er følgende funktioner i WBS29.11.3 og nyere ikke tilgængelige for CMR Hybrid-brugere:

     

   •  

    CMR Hybrid-brugere kan ikke redigere TelePresence-egenskaberne eller de særlige WebEX-egenskaber i en CMR Hybrid-serie, der har undtagelser.

      

   •  

    CMR Hybrid-brugere kan ikke tilføje eller fjerne TelePresence eller WebEx helt fra en serie, hvis den har undtagelser

      

     
  •  

   Mac-versionen af Produktivitetsværktøjer, som er ny i WBS29.13, forventes at have lignende begrænsninger for undtagelser til en mødeserie.

     

    
 •  

  Udpegning af præsentationsvært 

    

  Et TelePresence-system bliver præsentationsvært, når et VGA-kabel er tilsluttet den bærbare computer. På et normalet WebEx-møde kan en bruger bede værten om at gøre ham eller hende til præsentationsvært. Som standard er muligheden i mødet for at “gribe bolden” eller anmode om at blive gjort til præsentationsvært aktiveret for CMR Hybrid-brugere. Fra og med version WBS29.11 giver funktionen Alle kan dele alle mulighed for at dele uden at anmode om at blive præsentationsvært. Denne valgmulighed er også aktiveret som standard for CMR Hybrid-brugere. Hvis du er forbundet til både Cisco Jabber og WebEx på den samme computer og prøver at dele indhold fra Jabber, får du gentagede delingsvinduer. Vi anbefaler, at du altid deler fra WebEx, hvis du har både Jabber og WebEx på din computer.

    

 •  

  Tidszone 

    

  WebEx-webstedets tidszone skal være den samme som tidszonen i Cisco TelePresence Management Suite, ellers synkroniseres mødetidspunkterne ikke.

    

 •  

  Forlad et møde 

    

  I modsætning til WebEx-only-møder, som har en mulighed for at blive forlænget automatisk, hvis audio-only-opkaldere deltager, når alle TelePresence-slutpunkter efterlader et CMR Hybrid-møde, hvis der ikke er brugere af WebEx-applikationer, som værtsrollen kan overdrages til, (eller hvis audio-only-slutpunkter er de eneste andre deltagere i et CMR Hybrid-møde) og kapacitetsbegrænsninger i TelePresence Management Suite ikke tillader TelePresence-siden for mødet automatisk at strække sig ud over det planlagte sluttidspunkt for mødet, afsluttes mødet.

    

 •  

  Fildeling og whiteboard-deling 

    

  Fildeling og whiteboard-deling understøttes ikke under CMR Hybrid-møder. Vi anbefaler, at du i stedet bruger skærmdeling eller applikationsdeling.

    

 •  

  Audio-codec 

    

  Cisco anbefaler G.722 audio-codec på CMR Hybrid-linket for den bedste brugeroplevelse. G.711 codec understøttes også som alternativ. Vi anbefaler eller understøtter ikke brug af G.729 codec på CMR Hybrid linket.

    

 
 

Attachments

  Outcomes