Spraakberichten doorsturen in Cisco Jabber voor Windows 11.8 en hoger

Document created by Cisco Localization Team on Jan 24, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode
  

 

U kunt een spraakbericht doorsturen naar een of meer van uw contactpersonen via uw tabblad Spraakberichten. U kunt ook uw eigen bericht opnemen om mee te sturen met het doorgestuurde spraakbericht. U kunt naar uw opgenomen bericht luisteren en het bericht desgewenst opnieuw opnemen.

  

Ontvangers ontvangen het doorgestuurde spraakbericht in hun tabblad Spraakberichten en het bericht verschijnt als een nieuw spraakbericht met de naam van de contactpersoon die het heeft verzonden en de 'FW:' -id Door op de knop Afspelen te drukken, wordt eerst uw bericht afgespeeld en daarna het oorspronkelijke spraakbericht.

  

Uw systeembeheerder moet het doorsturen van spraakberichten inschakelen.

  

        
1    Klik met de rechtermuisknop op een spraakbericht in het tabblad Spraakberichten.
2    Klik op Spraakberichten doorsturen. Het dialoogvenster Spraakberichten doorsturen wordt weergegeven.
3    (Optioneel) U kunt ook uw eigen bericht opnemen om mee te sturen met het doorgestuurde spraakbericht. Dit doet u door te klikken op Opnemen. U kunt uw opgenomen bericht opnieuw afspelen en het bericht desgewenst opnieuw opnemen.
4    Zoek naar de contactpersonen in het zoekvak naar wie u het spraakbericht wilt doorsturen. U kunt spraakberichten naar meerdere contactpersonen doorsturen.
5    Klik op Verzenden.
 


Attachments

    Outcomes