Puhelut Cisco Jabber for Windowsissa

Document created by Cisco Localization Team on Jan 26, 2017
Version 1Show Document
 • View in full screen mode

Puhelu Jabberista Jabberiin

Jabberista Jabberiin -puheluiden avulla voit soittaa toiseen Cisco Jabber -asiakassovellukseen. Jabberista Jabberiin -puhelut poikkeavat hieman tavallisista puheluista:
 • Jabberista Jabberiin -puhelu onnistuu vain yhden yhteyshenkilön kanssa kerrallaan.

 • Jos soitat Jabberista Jabberiin -puhelun aikana toiselle yhteyshenkilölle, meneillään oleva puhelu katkeaa.

 • Jos aloitat Jabberista Jabberiin -puhelun yhteyshenkilön kanssa, ja hän aloittaa Jabberista Jabberiin -puhelun samanaikaisesti sinun kanssasi, puhelu yhdistetään etkä saa ilmoitusta saapuvasta puhelusta.

Ennen kuin aloitat

Järjestelmänvalvojan on otettava käyttöön Jabber to Jabber Calling ‑toiminto.


Vaihe 1               Hae yhteyshenkilön puhelinnumerovaihtoehdot.

Voit esimerkiksi napsauttaa yhteystietoluettelossa olevaa yhteyshenkilöä hiiren kakkospainikkeella ja valita Puhelu tai voit napsauttaa keskusteluikkunassa avattavaa puhelinnumero- ja osoiteluettelo-valikkoa.

Vaihe 2               Valitse Jabber Call (Jabber-puhelu).

Soitonsiirto

Voit siirtää kaikki puhelut Cisco Jabberista puhepostiin tai toiseen puhelimeen.


Vaihe 1               Valitse pääikkunassa puhelinasetusten valikko.
Vaihe 2               Valitse Välitä puhelut ja valitse sitten oikea vaihtoehto.

Lähetä yhteyshenkilöille puhelukuvakkeita

Voit lähettää puhelukuvakkeen toiselle käyttäjälle keskusteluikkunassa. Käyttäjä voi soittaa sinulle napsauttamalla kuvaketta. Näiden puhelukuvakkeiden avulla on helppo pyytää yhteyshenkilöitä soittamaan. Kun yhteyshenkilö saa puhelukuvakkeen, hän voi soittaa sinulle napsauttamalla kuvaketta.

Voit lähettää yhdelle tai useammalle keskusteluikkunassasi olevalle henkilölle puhelinkuvakkeen kirjoittamalla jommankumman seuraavista komennoista keskusteluikkunaan. Yhteyshenkilösi voivat aloittaa puhelun kanssasi napsauttamalla puhelinkuvaketta. :callmetai:telephone

Hallitse vastapuolen kameroita

Vastapuolen kameroiden hallintaa tukevissa puheluissa voit säätää vastapuolen kameraa niin, että näet paremmin videopuheluiden aikana, tai voit säätää kameroiden neuvotteluasettelua. Puhelussa näkyy Näytä vastapuolen kameran hallinta ‑kuvake, jos vastapuolen kameran hallinta on otettu käyttöön. Kun valitset kuvakkeen, voit puhelun yhdistämistavan mukaisesti käyttää sitä joko vastapuolen kameran liikuttamiseen tai videoruutujen neuvotteluasettelun muuttamiseen.

Jos soitat suoraan laitteeseen tai henkilölle, jonka laitteessa on hallittavissa oleva kamera, voit hallita vastapuolen kameraa, vaikka laitteeseen soittaisi useita henkilöitä yhtä aikaa. Jos kuitenkin soitat Ciscon sillalle, voit hallita vain neuvotteluasettelua valitsemalla, miten haluat sijoittaa eri kamerat neuvottelupuhelussa.

Ennen kuin aloitat

Tämä toiminto on käytettävissäsi, jos soiton kohteena oleva järjestelmä tukee sitä ja järjestelmänvalvojasi on ottanut sen käyttöön. Sinun on myös oltava ohjelmistopuhelin-tilassa eli olet valinnut pääikkunasta Käytä tietokonetta puheluihin.


Vaihe 1               Kun olet aloittanut videopuhelun, valitse Näytä vastapuolen kameran hallinta -kuvake.
Vaihe 2               Voit hallita puhelua kääntö-, kallistus- ja zoomauspainikkeella.
 • Soittaessasi suoraan laitteisiin voit ohjainten avulla kääntää kameraa vasemmalle tai oikealla, kallistaa sitä ylös tai alas sekä lähentää ja loitontaa kameraa.
 • Soittaessasi silloille voit ohjainten avulla valita haluamasi neuvotteluasettelun.

Voit myös hallita kameraa manuaalisesti käyttämällä seuraavia pikanäppäimiä:

                   
AsetusKuvaus
Kallista ylös

Ylänuolinäppäin

Kallista alas

Alanuolinäppäin

Käännä vasemmalle

Vasen nuolinäppäin

Käännä oikealle

Oikea nuolinäppäin

Lähennä

Plus-merkki (vaihto + yhtä suuri kuin ‑näppäin)

Loitonna

Miinusnäppäin


Lisää mukautettuja soittoääniä

Voit lisätä mukautetun soittoäänen ja määrittää sen saapuvien puheluiden soittoääneksi. Kaikkien äänitiedostojen on oltava .wav-audiomuodossa. Tuettuja muotoja ovat:
 • WAV_FORMAT_PCM_8KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_16KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_24KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_24KHZ_STEREO

 • WAV_FORMAT_PCM_44KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_48KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_48KHZ_STEREO

 • WAV_FORMAT_MU_LAW_8KHZ

 • WAV_FORMAT_A_LAW_8KHZ

 • WAV_FORMAT_G729


Vaihe 1               Siirry järjestelmässäsi Ringtones (Soittoäänet) ‑kansioon. Tyypillinen asennuspolku on: C:\Program Files (x86)\Cisco Systems\Cisco Jabber\Sounds\Ringtones.
Vaihe 2               Kopioi mukautettu soittoäänitiedosto Ringtones (Soittoäänet) ‑kansioon. Uusi soittoäänivaihtoehto näkyy nyt Asetukset-ikkunan Sounds and Alerts (Äänet ja hälytykset) ‑välilehdessä.


Attachments

  Outcomes