Opkald i Cisco Jabber til Windows

Document created by Cisco Localization Team on Jan 26, 2017
Version 1Show Document
 • View in full screen mode

Jabber til Jabber-opkald

Du kan lave et opkald til en anden Cisco Jabber klient ved at bruge Jabber til Jabber-opkald. Der er en række forskelle på brugen af Jabber til Jabber-opkald:
 • Du kan kun foretage et Jabber til Jabber-opkald til én person ad gangen.

 • Når du er i et Jabber til Jabber-opkald, vil opkaldet blive afbrudt, hvis du ringer til en anden kontaktperson.

 • Når du starter et Jabber til Jabber-opkald med en kontakt og kontakten starter et Jabber til Jabber-opkald med dig på samme tidspunkt, forbindes opkaldene og du vil ikke få besked om et indgående opkald.

Inden du begynder

Din systemadministrator skal aktivere Jabber til Jabber-opkald.


Trin 1               Tilgå telefonnummervalgmuligheder for din kontakt.

For eksempel, højreklik på en kontaktperson på din kontaktliste og vælg Opkald, eller fra et chatvindue kan du klikke på telefonnummer/adresseliste-rullegardinmenuen.

Trin 2               Vælg Jabber-opkald.

Viderestil opkald

Du kan videresende alle opkald fra Cisco Jabber til voicemail eller en anden telefon.


Trin 1               Vælg telefonkontrolmenuen i hovedvinduet.
Trin 2               Vælg Videresend opkald til og vælg derefter den passende valgmulighed.

Send opkaldsikoner til kontaktpersoner

Du kan sende et opkaldsikon til en anden bruger i et chatvindue, som de bare kan klikke på for at ringe til dig. Disse opkaldsikoner gør det let for dig, at anmode om opkald fra kontaktpersoner. Når en person modtager et opkaldsikon, kan de blot klikke på ikonet for at starte et telefonopkald med dig.

Indtast en af følgende kommandoer i et chatvindue for at sende personen eller personerne i dit chatvindue et ikon af en telefon. Dine kontaktpersoner kan klikke på telefonikonet for at starte et opkald med dig. :ring mig opeller:telefon

Styring af bageste kameraer

Ved opkald, der understøtter styring af det bageste kamera, kan du justere det bageste kamera for at give en bedre visning under videoopkald, eller du kan styre kameraers konferencelayout. Et ikon for Vis Far-End-kamerakontrol vises i dit opkald, hvis far-end-kamera er aktiveret for kontrol. Når du vælger ikonet, kan du, afhængig af den måde dine opkald er forbundet på, enten bruge det til at flytte det bageste kamera eller ændre layoutet for skærmbilleder for videokonferencer.

Hvis du ringer direkte til en enhed eller en person, som har en enhed med et kamera, der kan styres, kan du styre det bageste kamera, selvom flere personer ringer til enheden samtidig. Hvis du imidlertid ringer til en Cisco bro, kan du kun styre konferencelayoutet ved at vælge, hvordan du ønsker, at forskellige kameraer skal vises under dit konferenceopkald.

Inden du begynder

Denne funktion er tilgængelig for dig, hvis systemet du ringer til, understøtter det og hvis din administrator har aktiveret det for dig. Du skal også være i tilstanden softphone, som betyder, at du har valgt Brug min computer til opkald i dit primære vindue.


Trin 1               Efter du har startet et videoopkald, skal du vælge ikonet for Vis Far-End-kamerakontrol.
Trin 2               Brug knappen panorer, vip og zoom til at styre opkaldet.
 • Ved direkte opkald til enheder skal du bruge kontrolfunktionerne til at panorere kameraet til venstre eller højre, vippe kameraet op eller ned og zoome kameraet ind og ud.
 • Ved opkald til broer skal du bruge kontrolfunktionerne til at vælge det konferencelayout, du ønsker at bruge.

Du kan også bruge de følgende tastaturgenveje til at kontrollere kameraet manuelt:

                   
IndstillingBeskrivelse
Vip op

Tasten pil op

Vip ned

Tasten pil ned

Panorer til venstre

Pil til venstre

Panorer til højre

Pil til højre

Zoom ind

Plustegn (Shift + Lig med tegn)

Zoom ud

Minustegn tast


Tilføj brugertilpassede ringetoner

Du kan tilføje en brugertilpasset ringetone og indstille den som din ringetone for indgående opkald. Alle lydfiler skal være i .wav lydformat. Understøttede formater inkluderer:
 • WAV_FORMAT_PCM_8KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_16KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_24KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_24KHZ_STEREO

 • WAV_FORMAT_PCM_44KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_48KHZ

 • WAV_FORMAT_PCM_48KHZ_STEREO

 • WAV_FORMAT_MU_LAW_8KHZ

 • WAV_FORMAT_A_LAW_8KHZ

 • WAV_FORMAT_G729


Trin 1               Naviger til mappen med Ringetoner på dit system. En typisk installationssti er: C:\Program Files (x86)\Cisco Systems\Cisco Jabber\Sounds\Ringtones.
Trin 2               Kopier den brugertilpassede ringetonefil til mappen Ringetoner. Du kan nu se den nye ringetone valgmulighed på fanen Lyd og meddelelser for vinduet Valgmuligheder.


Attachments

  Outcomes