Cisco Jabber for Windowsin vianmääritys

Document created by Cisco Localization Team on Jan 26, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

Toimintojen käyttö ei onnistu

Jos toiminnon kanssa on ongelmia, kuten ettei ääniviestien käyttö onnistu, syynä saattavat olla yhteystilan ongelmat.


      
Vaihe 1 Valitse asiakassovelluksessa Valikko-kuvake ja sitten Ohje > Show connection status (Näytä yhteystila).
Vaihe 2 Tarkista, että jokaisen luettelossa näkyvän palvelimen tila on Connected (Yhdistetty).
Vaihe 3 Jos luettelossa on palvelimia, joiden tila ei ole Connected (Yhdistetty), tarkista tiliasetukset valitsemalla Asetukset. Tilit-välilehti avautuu.
Vaihe 4: Tarkista, että käyttäjänimesi on oikein, ja anna järjestelmän tunnistetietosi uudelleen. Valitse sitten Käytä.
Vaihe 5: Jos ongelma ei ratkea, tarkista palvelinosoitteesi valitsemalla Advanced (Lisäasetukset) ‑vaihtoehto. Ilmoita sitten järjestelmänvalvojallesi ongelmasta ja ilmoita hänelle palvelintiedot.

Puheluiden videoasetusten määrittäminen

Jos et halua näyttää videokuvaa saapuvalle videopuhelulle, voit vaihtaa videon avulla puheluihin vastaamisen asetusta. Jos huomaat, ettei videota näytetä, voit valita asetuksista, että videosi näytetään vastatessasi puheluihin.


Vaihe 1 Valitse asiakassovelluksesta Valikko-kuvake ja sitten Tiedosto > Asetukset > Puhelut.
Vaihe 2 Valitse asetukseksi Always start calls with video (Näytä video aina puhelun alkaessa) tai Never start calls with video (Älä koskaan näytä videota puhelun alkaessa).

Voit aina vaihtaa asetuksia. Jos haluat poistaa videon käytöstä vain yhdessä puhelussa tai yhtenä päivänä, valitse Never start calls with video (Älä koskaan näytä videota puhelun alkaessa). Voit vaihtaa asetusta myöhemmin, kun haluat soittaa videopuheluita.

Vaihe 3 Valitse Käytä ja sitten OK.

Profiilikuvan vaihtaminen

Jos sinulla ei ole profiilikuvaa, voit lisätä sellaisen, tai voit vaihtaa käyttämäsi profiilikuvan. Tämä vaihtoehto on kuitenkin käytettävissä vain pilviympäristöjä käyttävissä organisaatioissa. Jos käytössäsi ei ole Edit my profile (Muokkaa profiilia) ‑vaihtoehtoa, et voi vaihtaa profiilikuvaa.


Vaihe 1 Valitse asiakassovelluksesta Valikko-kuvake ja sitten Tiedosto > Edit my profile (Muokkaa profiilia).
Vaihe 2 Valitse profiilikuvan alla oleva kuvake ja hae kuva, jonka haluat lähettää.
Vaihe 3 Valitse kuva ja sitten Avaa.

Hyperlinkkien välilyönnit

Jos haluat liittää linkin keskusteluikkunaan ja liitettävässä linkissä (esimerkiksi verkkosijainnissa) on välilyöntejä, lisää kulmasulkeet hyperlinkin alkuun ja loppuun. Näin varmistat, että koko linkki on napsautettavissa. Muuten napsautettavaan linkkiin kuuluu vain ensimmäistä välilyöntiä edeltävä merkkijono.

Otetaan esimerkiksi tiedoston verkkosijainnin lähettäminen työtoverille. Jos lähetät työtoverillesi sijainnin ilman kulmasulkeita, se näyttää seuraavalta: \\network_home\Public\user\11.0\ ADAM MCKENZIE. Jos lisäät linkin ympärille kulmasulkeet, koko merkkijono näkyy napsautettavana linkkinä: <\\network_home\Public\user\11.0\ ADAM MCKENZIE>.


Attachments

    Outcomes