Problemløsning Cisco Jabber til Windows

Document created by Cisco Localization Team on Jan 26, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

Kunne ikke tilgå Funktioner

Hvis der er problemer med en funktion for eksempel, hvis du ikke kan tilgå dine talemeddelelser, kan årsagen være et problem med din forbindelsesstatus.


      
Trin 1 I klienten skal du vælge Menu-ikonet og derefter Hjælp > Vis forbindelsesstatus.
Trin 2 For hver angivet server skal du verificere, at den viste status er Tilsluttet.
Trin 3 Hvis nogle servere ikke er angivet med en forbindelsesstatus, skal du vælge Valgmuligheder for at verificere kontoindstillingerne. Fanen Konti åbner.
Trin 4 Kontroller, at dit brugernavn er korrekt og indtast dine legitimationsoplysninger igen og vælg Anvend.
Trin 5 Hvis problemet fortsætter, skal du vælge valgmuligheden Avanceret for at se dine serveradresser og rapporter derefter problemet med din serveroplysninger til din systemadministrator.

Indstil videopræferencer for opkald

Hvis du ser et indgående videoopkald og du ikke ønsker at vise din video for opkaldet, kan du ændre indstillingen for besvarelse af opkald med video. Eller hvis du bemærker, at der ikke vises video, kan du vælge at vise din video, når du besvarer opkald.


Trin 1 I klienten skal du vælge Menu-ikonet og derefter Fil > Valgmuligheder > Opkald.
Trin 2 Vælg din præference til at Altid starte opkald med video eller Aldrig starte opkald med video.

Du kan altid ændre disse præferencer. Så for at slå video fra for et enkelt opkald eller en dag skal du vælge Start aldrig opkald med video. Du kan derefter ændre præferencen senere, når du ønsker at foretage videoopkald.

Trin 3 Vælg Anvend og derefter OK.

Skift mit profilbillede

Hvis du ikke viser et profilbillede, eller du vil skifte det billede du bruger, kan du tilføje eller ændre dit profilbillede. Denne valgmulighed er dog kun tilgængelig for organisationer, som bruger cloud-installationer. Hvis du ikke har valgmuligheden Rediger min profil, kan du ikke ændre dit profilbillede.


Trin 1 Fra klienten skal du vælge Menu-ikonet og derefter Fil > Rediger min profil.
Trin 2 Vælg ikonet under dit profilbillede for at gå til billedet du vil overføre.
Trin 3 Vælg billedet og vælg Åbn.

Mellemrum i hyperlinks

Hvis du vil indsætte et link i dit chatvindue og linket indeholder mellemrum (som for netværksplaceringer), så skal du tilføje vinkelparenteser for at starte og slutte hyperlinket for at sikre, at der kan klikkes på hele linket, ellers inkluderes kun den første del af tegnene op til det første mellemrum i det klikbare link.

For eksempel, hvis du vil sende din kollega netværksplaceringen for en fil. Hvis du kun sender din kollega placeringen uden vinkelparenteser, så vises den som følger: \\network_home\Public\user\11.0\ ADAM MCKENZIE. Hvis du sætter linket mellem vinkelparenteser, vises hele strengen som et klikbart link: <\\network_home\Public\user\11.0\ ADAM MCKENZIE>.


Attachments

    Outcomes