Csoportos csevegések indítása a Cisco Jabber for Windows 11.7-es verziójában

Document created by Cisco Localization Team on Jan 27, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

A csoportos csevegéseket felhasználhatja arra, hogy azonnali üzeneteket küldjön egyszerre két vagy több kapcsolatnak. A csoportos csevegések nem állandóak, vagyis a segítségükkel csevegést hozhat létre két vagy több emberrel, de a rendszer nem tárolja az előzményeket.

Válasszon ki egy vagy több résztvevőt, akit meg kíván hívni a csoportos csevegésbe. A csoportos csevegés résztvevőinek maximális száma 100.
  • Nyisson meg egy csevegőablakot a csoportos csevegés egyik résztvevőjével. Kattintson a Résztvevők hozzáadása gombra a csevegőablak jobb alsó sarkában, és adja meg a többi résztvevőt.
  • A Névjegyek listából válasszon ki mindenkit, akit meg kíván hívni a csoportos csevegésbe. Kattintson jobb gombbal a kiválasztott nevekre, majd válassza a Csoportos csevegés indítása elemet.
  • A Névjegyek listában vigye a mutatót egy csoport neve fölé, és kattintson a csoportos csevegés ikonra, ha a csoport összes elérhető résztvevőjével csoportos csevegést kíván indítani.
  • Válasszon ki több névjegyet a Névjegyek vagy a Csevegések lapon, és kattintson a csoportos csevegés ikonra, amely megjelenik, amikor a mutatót valamelyik kiválasztott névjegy fölé viszi.
  • Meglévő két fél közötti csevegéseknél húzzon egy névjegyet a Névjegyek lapról az üzenet tartalmi részére vagy a résztvevők listájára.Attachments

    Outcomes