Groepchats starten in Cisco Jabber voor Windows 11.7

Document created by Cisco Localization Team on Jan 27, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

U kunt groepchats gebruiken om chatberichten naar twee of meer contactpersonen tegelijk te verzenden. Groepchats zijn niet permanent. Dit betekent dat u ze kunt gebruiken om met twee of meer personen te chatten maar dat er geen geschiedenis wordt opgeslagen.

Selecteer een of meerdere deelnemers die u voor de groepchat wilt uitnodigen. Het maximale aantal deelnemers in een groepchat is 100.
  • Open een chatvenster met één deelnemer van de groepchat. Klik op de knop Deelnemers toevoegen in de rechterbenedenhoek van het chatvenster en geef andere deelnemers op.
  • Selecteer in de lijst Contactpersonen alle personen die u voor de groepchat wilt uitnodigen. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde namen en selecteer Groepchat starten.
  • Plaats de muisaanwijzer in de lijst met Contactpersonen boven een groepsnaam en klik op het groepchatpictogram om een groepchat te beginnen met alle beschikbare deelnemers in de groep.
  • Selecteer meerdere contactpersonen op het tabblad Contactpersonen of Chats en klik op het groepchatpictogram dat wordt weergegeven wanneer u de muisaanwijzer boven een van de geselecteerde contactpersonen plaatst.
  • Voor bestaande één-op-één-chats sleept u een bestaande contactpersoon van het tabblad Contactpersonen naar het berichtinhoudsgedeelte of het gedeelte van de deelnemerslijst.Attachments

    Outcomes