Nyheder i WebEx (WBS32)

Document created by Cisco Localization Team on Mar 28, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Aug 23, 2017
Version 9Show Document
 • View in full screen mode
 

Nyheder i WebEx (WBS32)

WBS32.5

Cisco WebEx Meeting Center

   

MP4-optagelser tilgængelige for alle Meeting Center-websteder

  

Administratorer kan nu anmode om at aktivere MP4-optagelser for deres Meeting Center-websteder. Tidligere var MP4-optagelser kun tilgængelige for websteder, som tillod brugere at deltage i møder ved brug af Meeting Center-videokonference.

  

Denne funktion er deaktiveret som standard. Webstedsadministratorer skal lave en anmodning om at aktivere denne funktion.

  

Noter:

  
 •  

  MP4-optagelser fylder mere end ARF-optagelsesformat. Aktivering af denne valgmulighed øger behovet for hukommelse til optagelser.

    

 •  

  Linux-brugere kan ikke starte eller deltage i et ikke-WebEx-videokonferencemøde, der har aktiveret MP4-afspilning. De modtager en advarselsmeddelelse, som angiver, at deres operativsystem ikke er understøttet til dette møde, da Linux kun understøtter optagelsesformatet ARF.

    

  

Møder startet fra videosystemer og telefoner i personlige lokaler, automatisk låst i henhold til sikkerhedsindstillinger (kun varsel)

  

Vi underretter på forhånd om en betydelig ændring i adfærd, som vil aktiveres i oktober 2017. Opdater dine brugere af denne ændring forud for tidspunktet for at forhindre forstyrrelser i dine møder.

  

Førhen, hvis automatisk lås var aktiveret i indstillinger for personligt lokale, ville møder ikke automatisk låses, hvis værter starter mødet fra videosystemer eller telefoner.

  

Nu vil møder blive automatisk låst, selv hvis værten starter mødet fra et videosystem eller en telefon. Dette resulterer i en bedre sikkerhedsholdning for dine møder.

  

Bemærk


 

Når automatisk lås er indstillet til 0 minutter efter mødets start, kan du som vært på et videosystem eller en telefon ikke give nogen adgang til mødet, da ingen mødekontroller er tilgængelige.

  
  

Yderligere vil mødedeltagere på videosystemer og telefoner, der venter i lobbyen falde fra, så snart værten starter mødet. Dette problem vil blive behandlet i en fremtidig version.

  

Cisco WebEx Event Center

   

Skift til tilstanden klassisk skærmdeling i Microsoft Windows 10

  

Som standard bruger WebEx Event Center avanceret skærmdeling i Microsoft Windows 10 til at forhindre, at krydsskraveret-mønstrede vinduer vises for andre, hvor mødepaneler er åbne på din skærm. Nu kan du dog bruge klassisk skærmdeling, hvis du oplever problemer, eller hvis din computer ikke understøtter avanceret skærmdeling.

  

Fra menuen Begivenhed skal du trykke på Valgmuligheder > Deling af indhold > "Vend tilbage til klassisk skærmdeling"

  

Denne funktion er beregnet til at bringe funktionel paritet til WebEx Meeting Center, som fik denne menuvalgmulighed tilføjet i WBS32.3.

  

Alle Cisco WebEx-centre

   

Slut på levetid for WebEx Universal Toolkit og Cisco WebEx Player til .wot filer

  

Som tidligere annonceret fjerner vi følgende elementer placeret på siden Support > Downloads på dit WebEx-websted fra alle versioner af WebEx:

  
 •  

  WebEx Universal Toolkit - WebEx Universal Toolkit giver et plugin til Microsoft PowerPoint, som er bedst egnet til miljøer med Office 2007 eller tidligere og Cisco WebEx-udgivelser WBS29 og tidligere. Med tilbagetrækningen af WBS29 og Office 2007 har dette toolkit også udtjent dets levetid.

    

 •  

  Cisco WebEx Player til .wot filer - Recording Player til optagelse af filer med .wot-udvidelse - Cisco WebEx ophørte med at producere optagelsesfiler med .wot-udvidelser for mange år siden. Denne optagelsesafspiller blev stillet til rådighed for bagudkompatibilitet.

    

  

Cisco WebEx App tilgængelig for Slack

  

Cisco WebEx er nu tilgængelig for Slack. Du kan tilføje denne app til en Slack-kanal og hurtigt dele et Cisco WebEx-møde eller URL-adresse til et personligt møde med dit team.

  

Besøg https://help.webex.com/docs/DOC-21248 for at få mere at vide og installere appen på din Slack.

  

Bemærk


 

Cisco WebEx til Slack vil snart blive udgivet på Slack-app-adressebogen.

  
  

WebEx-webstedsadministration

   

Eksport af Change Log

  

Indstillinger for WebEx-wedstedsadministration change log kan eksporteres i CSV-format. Administratorer kan eksportere rapporten ved at klikke på Rapporter > Almindelig > Webstedskonfig. revisionslog.

  

I denne version sporer change log de fleste ændringer lavet i Konfiguration > Almindelige webstedsindstillinger > Valgmuligheder. Bemærk, at visse valgmuligheder og indstillinger på denne side ikke spores. En delvis liste over sporede webstedsvalgmuligheder er som følger:

  
 •  

  Indstillinger for kontoadministration

    

 •  

  Mobil support

    

 •  

  Valgmuligheder for Cloud-mødelokale til samarbejde

    

 •  

  Planlæg mødevalgmuligheder

    

 •  

  Valgmuligheder for standard planlægningsprogram

    

 •  

  Valgmuligheder for sikkerhed

    

  

Denne revisionslog er tilgængelig for ikke-CI-websteder på denne udgivelse. Visning af revisionsloggen for CI-aktiverede websteder på Spark Control Hub WebEx-administration er planlagt i en kommende udgivelse.

  

Cisco WebEx-produktivitetsværktøjer

   

Opdater planlagte møder efter Cisco WebEx-websted omdøbes

  

Tidligere, hvis et websteds navn blev ændret, for eksempel efter en opgradering eller en ændring til webstedets URL-adresse, kunne møder, der blev planlagt med det tidligere navn, kun redigeres, når brugeren loggede ind med webstedets gamle URL-adresse.

  

Nu sporer produktivitetsværktøjer forholdet mellem de gamle og nye webstedsnavne, og brugere kan redigere og opdatere møder efter at have logget ind på det nye websted.

  

Cisco WebEx Web App 3.0

   

Event Center-mødedeltager Support for WBS32.5 og senere

  

Vi præsenterer deltagelse i support for Event Center-mødedeltagere!

  

Kunder, som i øjeblikket har WebEx-webappen aktiveret på deres WBS32-websted, ser nu også linket “Deltag med browser” på Event Center-deltagelsessiderne.

  

Bemærk


 

Denne funktion er kun tilgængelig for WBS32.5 og senere.

  
  

Med Cisco WebEx-webapp kan du deltage i WebEx-møder, og nu også begivenheder, hurtigt, uden at installere noget (ingen plug-ins) på din computer. Like Meeting Center, denne version er i øjeblikket kun for mødedeltagere. (Værter skal fortsætte med at bruge desktop-appen.) For yderligere oplysninger om WebEx-webappen, kan du læse artiklen på Hjælpecentralen: https://help.webex.com/docs/DOC-14651.

  

Har du ikke aktiveret WebEx-webappen på dit websted? Cisco WebEx-webapp er i øjeblikket kun tilgængelig efter anmodning. Kontakt din kundesucces-manager (CSM) for at få web-appen aktiveret på dit websted.

  

Cisco WebEx Meetings 9.14 til Android

   

Se deltagervideo og navne

  

Deltagervideo og deltagernavne kan nu ses i Android, når de kommer fra Telepresence-systemer med det samme WebEx Meeting Center Videokonference-aktiverede møde. Andre deltagere kan nu også se Android-brugerens video og navn.

  

Dette indrettes efter video multistream-funktionen indført i en tidligere version af WebEx Meeting Center.

  

Begrænset Chromebook-support WebEx Meetings til Android kan nu deltage i og starte Meeting Center-møder, Event Center-begivenheder og Training Center-sessioner på understøttede Chromebooks.

  

Visse begrænsninger er gældende:

  
 •  

  Kan ikke sende video, hvis kameraet er optaget af en anden app i Chromebook

    

 •  

  Genveje i Chromebook er ikke aktive

    

 •  

  Understøtter ikke tværgående start fra browser

    

 •  

  Understøtter ikke EC-/TC-tilmeldinger

    

 •  

  Understøtter ikke deling

    

 •  

  Paneler i møde, såsom deltagerliste og lyd- eller videopaneler, forsvinder, efter vinduesstørrelsen ændres

    

 •  

  Understøtter kun Chromebooks med stabil kanal. Se den fulde liste over Chromebooks med stabil kanal her: https://www.chromium.org/chromium-os/chrome-os-systems-supporting-android-apps

    

  

Gendannelse af adgangskode fra appen

  

Du kan nu gendanne din adgangskode direkte fra Meetings-appen for non-secure-sign-on (SSO) websteder.

  

Support af anden telefoni og Legacy VoIP

  

Tidligere for TSP ikke-hybrid-websteder, understøttede Android lydpræferencer ingen telefoni med integreret VoIP. Nu tillader Android-lydpræferencer support af telefoni eller anden telefoni med integreret VoIP.

  

Cisco WebEx Meetings 9.14 til iPhone, iPad, og Apple Watch

   

Support til log ind med Touch ID

  

Med denne udgivelse, understøtter Meetings-appen nu log ind med iOS Touch ID for ikke-SSO-websteder.

  

Support til iPad Pro 10.5

  

Med denne udgivelse, understøtter Meetings-appen nu iPad Pro 10.5.

  

Support til sjette generations iPod Touch

  

Med denne udgivelse, understøtter Meetings-appen nu den sjette generations iPod Touch.

  

Underretninger efter skift til sommertid

  

Hvis der skiftes til sommertid, men brugere ikke har åbnet deres Meetings-app, vil mødeunderretninger fortsat bevare tiden for den oprindelige streng. Nu vil iOS-brugere modtage en underretning om at opdatere deres mødeunderretningsliste, når der opstår et skifte til sommertid, så underretninger justeres til den nye tid.

  

WBS32.4

Cisco WebEx Meeting Center

   

Højtalervideo i MP4-optagelser

  

MP4-optagelser kan nu også inkludere talerens video. Når MP4-optagelser af et møde, der bruger WebEx Meeting Center Video, er downloadet og afspilles, eller afspilles på en mobil enhed, er talerens video nu inkluderet.

  

Bemærk


 

Denne valgmulighed er deaktiveret som standard, da de yderligere oplysninger, der er gemt med optagelser, resulterer i større hukommelseskrav til optagelser. Denne valgmulighed kan aktiveres af din webstedsadministrator.

  
  

Planlæg et Cisco WebEx personligt lokale-møde med din Google-kalendar

  

Med Cisco-kalendertjeneste kan du planlægge WebEx personligt lokale-møder ved hjælp af @webex i Google Calendar. Denne integration gør det let at planlægge og deltage i dine WebEx-møder ved at auto-udfylde kalenderinviterede med mødeoplysningerne. Ingen plug-ins er påkrævet.

  

Bemærk


 

Google-kalender kræver Cisco-kalendertjeneste og WBS31.12 eller senere.

  
  

Møder i personlige lokaler automatisk låst baseret på sikkerhedsindstillinger, når de startes fra videosystemer og telefoner (kun varsel)

  

Vi underretter på forhånd om en betydelig ændring i adfærd, som vil aktiveres i oktober 2017. Opdater dine brugere af denne ændring forud for tidspunktet for at forhindre forstyrrelser i dine møder.

  

Førhen, hvis automatisk lås var aktiveret i indstillinger for personligt lokale, ville møder ikke automatisk låses, hvis værter starter mødet fra videosystemer eller telefoner.

  

Nu vil møder blive automatisk låst, selv hvis værten starter mødet fra et videosystem eller en telefon. Dette resulterer i en bedre sikkerhedsholdning for dine møder.

  

Bemærk venligst, hvis du opsætter automatisk låsning til 0 minutter, efter mødet starter, som vært på et videosystem eller en telefon, vil du ikke være i stand til at optage alle i mødet, da ingen kontrolfunktioner til møder er tilgængelige. Dette problem vil blive behandlet i en fremtidig version.

  

Øget mødevarighed

  

Planlægningsprogrammet på mødets webside tillader nu planlægning af møder med op til 24 timers varighed.

  

Sporing af lydstøj

  

Brugere kan nu opleve mindre mødestøj. Når det er tilsluttet til lyd ved brug af ring vha. computer, advarer WebEx Meeting Center nu automatisk brugere og beder dem om at slå lyden fra, når der er aktiv baggrundsstøj såsom bank, skrivning, sirener eller gøende hunde.

  

Funktionen støjsporing kan skelne mellem brugere, der aktivt taler, og baggrundslyde. Brugeren har også mulighed for at deaktivere støjsporingen, hvis de ønsker der.

  

Arbejdsgang for strømlinet brugernavn og adgangskodegenoprettelse

  

Arbejdsgangen er blevet forbedret for gendannelse af oplysninger om logon og adgangskode. Brugere, der har glemt deres brugernavn og/eller deres adgangskode, dirigeres nu til en separat side, som fører dem gennem processen med genoprettelse af deres oplysninger.

  

Cisco WebEx Meeting Center og Event Center (Windows)

   

Optimering af skærme med højere opløsning til fildelingsdialoger og applikationsdelingsindikatoren

  

I Cisco WebEx Meeting Center og Event Center til Windows er filoverførselsdialoger og applikationsdelingsindikator nu optimeret til skærme med høj opløsning. Denne forbedring er en del af vores fortsatte bestræbelse på at levere bedre support i Meeting Center og Event Center til højere display-opløsninger, såsom 3K eller højere, som angivet i WBS31.8.

  

Understøttelse af højere skærmopløsninger er begrænset til Windows 7 eller senere.

  

Cisco WebEx Meeting Center, Event Center og Training Center

   

Bevægelige kommentarer i Windows

  

Windows-brugere kan nu flytte kommentarer til forskellige positioner på skærmen i WebEx Meeting Center, Event Center og Training Center. Peg blot på en eksisterende kommentar, og klik for at trække den til en ny placering. Mødedeltagere kan kun flytte deres egne kommentarer, og værter kan flytte kommentarer, der er oprettet af alle.

  

Alle Cisco WebEx-centre

   

Polsk sprogsupport til lyd

  

Cisco Webex understøtter nu polske lydmeddelelser for WebEx-lydkunder.

  

WebEx-administration

   

Fransk-canadiske oversættelser af produkter og sider

  

Side- og produktnavne, der ikke er varemærket i Canada, er nu oversat til fransk for fransk-canadiske brugere.

  

Produktivitetsværktøjer

   

Forbedret ydeevne for personligt lokale

  

Ydeevnen er blevet forbedret ved planlægning og opdatering af personligt lokale-møde. Handlinger, der tog 5 eller flere sekunder at gennemføre, tager nu 1 sekund.

  

Derudover er mødeoplysninger udfyldt på forhånd, før mødeanmodningen er sendt.

  

Bemærk


 

Når URL-adressen for et personligt lokale ændres fra Webstedsadministration eller fra værtspræferencer, skal værten logge ind på Produktivitetsværktøjer igen eller genindlæse manuelt i præferencer for Produktivitetsværktøjer for at få det til at synkronisere.

  
  

Cisco WebEx Meetings til Android 9.13

   

Vend og få vist enhedens kamera i fuld skærm

  

Du kan nu bladre enhedskameraet og bringe det til fuld skærm-tilstand i ethvert scenarie med WebEx. Dette forbedrer anvendeligheden for mødedeltagere, der er iført smarte briller, eller som ønsker at vise eksterne deltagere deres fysiske omgivelser, såsom whiteboards eller dokumenter.

  

Cisco WebEx Event Center og Training Center-sessioner i Widget-kalender

  

Widget-brugere kan nu se Cisco WebEx Event Center og Training Center-sessioner i deres widget-kalender.

  

Cisco WebEx Meetings til iPhone og iPad 9.13

   

Microsoft One Drive Support

  

App'en Meetings understøtter nu Microsoft One Drive indholdsdeling til personlige kontobrugere.

  

Centraliseret kontrolbjælke

  

Oplevelse under mødet har nu en forenklet kontrolbjælke for centraliseret adgang til alle funktioner i mødet.

  

Slå automatisk lyd fra

  

Du kan nu indstille dine præferencer, så din enhed automatisk slår lyd fra til hvert møde, du deltager i fra enheden.

  

Login og adgangskodegenoprettelse fra app'en

  

Du kan nu genoprette dine login-oplysninger eller adgangskode direkte fra Meetings-app’en..

  

WBS32.3

Cisco WebEx Meeting Center

   

Optimeret arbejdsgang for tilgang med lyd og video

  

Tilslutning til lyd og video, når du deltager i et møde, er nu nemmere end nogensinde. Lyd- og videomenuer er blevet kombineret i en enkelt arbejdsgang, så du kan oprette forbindelse til lyd og video med et enkelt klik. Dine tidligere indstillinger huskes mellem møderne.

  

Telefonnumre gemt i kontopræferencer

  

Værter, som besøger deres WebEx-websted for første gang, vises en pop up, der råder dem til at gemme deres "Ring mig op"-nummer i kontopræferencer.

  

Slå lyd fra headset-integration

  

Ikke mere "dobbelt slå lyd fra"! Når du er tilsluttet til lyd ved brug af Ring vha. computer, og nu slår lyden fra eller til fra dit headset, vil det også slå din lyd fra eller til i WebEx-mødet. Dette fungerer også omvendt: Når du slå lyden fra eller til fra mødevinduet, vil det også slå lyden fra eller til for dit headset.

  

De fleste tredjeparts-headset understøttes, selvom understøttelsen kan være begrænset til visse modeller.

  

Del multimedier fra multimedie-fremvisningspanelet

  

Når multimedie-fremvisningspanelet er åbent, men ingen multimediefiler deles, vises valgmuligheden "Del multimedie" så værten nemt kan dele multimedie med andre mødedeltagere.

  

Skift til tilstanden klassisk skærmdeling i Microsoft Windows 10

  

Som standard bruger WebEx Meeting Center avanceret skærmdeling i Microsoft Windows 10 til at forhindre vinduer med krydsskraveret mønster i at blive vist for andre, hvor mødepaneler er åbne på din skærm. Nu kan du dog bruge klassisk skærmdeling, hvis du oplever problemer, eller hvis din computer ikke understøtter avanceret skærmdeling.

  

Vælg Valgmuligheder for møde > Deling af webindhold > "Vend tilbage til klassisk skærmdeling"

  

Forenet deltagerliste på tværs af WebEx, Spark og videosystemer

  

Denne funktion gælder kun for websteder, der er MC-25 baserede, og kun, når disse websteder har tændt for Cisco WebEx Meeting Center Video (tidligere CMR Cloud).

  

Brugere, der deltager i møder ved hjælp af Spark-applikationer og Spark-enheder (f.eks. Spark Room System eller Spark Board), kan nu se den komplette mødedeltagerliste, herunder brugere, der deltager fra WebEx-applikationer og telefoner.

  

Tidligere kunne brugere på Spark-applikationer og -enheder kun se andre Spark-brugere og videosystemer i deres personliste.

  

Cisco WebEx Meeting Center og Event Center (Windows)

   

Højere skærmopløsningsoptimering til applikationsdelingsdialoger

  

I Cisco WebEx Meeting Center og Event Center for Windows er applikationsdelingsdialogerne nu optimeret til skærme med høj opløsning. Denne forbedring er en del af vores fortsatte bestræbelse på at levere bedre support i Meeting Center og Event Center til højere display-opløsninger, såsom 3K eller højere, som angivet i WBS31.8. Understøttelse af højere skærmopløsninger er begrænset til Windows 7 eller senere.

  

Høj kontrast-support

  

Cisco WebEx Meeting Center og Event Center understøtter nu høj kontrast-temaer i Windows 7 og senere for kerneområder af produktoplevelsen. Ligesom optimering til skærme med højere opløsning er understøttelse af høj kontrast-temaer en del af en kontinuerlig levering, hvor nye funktionelle områder tilføjes i hver udgivelse.

  

I denne version understøttes høj kontrast-temaer på følgende områder:

  
 •  

  Hovedvinduet og primære mødedialoger

    

 •  

  Panelkontroller

    

 •  

  Lynstart-fanen

    

 •  

  Fanen Mødeoplysninger

    

 •  

  Panelet Deltagere

    

 •  

  Panelet Chat

    

 •  

  Panelet Bemærkninger

    

 •  

  Meningsmålingspanel

    

 •  

  Optagelsespanelet

    

 •  

  Medievisning

    

 •  

  Lydtilslutningsmenu

    

 •  

  Menuen Del

    

 •  

  Inviter- og Påmind-menu

    

 •  

  Svævende ikonbjælke

    

 •  

  Undersøgelse

    

  

Gem ofte brugte Ring mig op-numre til dine kontoindstillinger

  

Når du bruger det samme Ring mig op-nummer tre gange inden for de sidste 30 dage i Meeting Center eller Event Center, beder applikationen dig nu om at gemme dette nummer i dine kontoindstillinger (forudsat at du ikke allerede har det pågældende telefonnummer gemt).

  

Produktivitetsværktøjer

   

Præstationsforbedringer i WBS32.1

  

I WBS32.1 annoncerede vi præstationsforbedringer af mange aspekter af brugerfladen ved brug af Produktivitetsværktøjer.

  

Forbedringer af ydeevnen er som følger:

  
 •  

  83 % mindre tid til at oprette nye aftaler

    

 •  

  58-93 % mindre tid til at åbne aftaler

    

 •  

  70-88 % mindre tid til at redigere aftaler

    

  

Cisco WebEx Web App 2.8

   

Forbedrede avatarer

  

Avatarer til brugere, der ikke har profilbilleder, viser nu de første initialer af de første og sidste brugeres navne korrekt.

  

Forbedrede fejlmeddelelser, når du tilmelder dig via WebEx App til Chrome

  

Fejlmeddelelsen i WebEx App til Chrome, når du deltager via mødenummer, er blevet opdateret for at forklare, at denne app kun er til deltagere, der deltager i WebEx-møder, der bruger Cisco WebEx Meeting Center-versionen WBS30 eller senere.

  

Følgende typer WebEx-møder understøttes ikke:

  
 •  

  Møder, der bruger Cisco WebEx Meetings-applikationen (meetings.webex.com)

    

 •  

  Møder der bruger Cisco WebEx Meeting Center version WBS29 eller tidligere

    

 •  

  Møder, som du er vært for

    

  

Cisco WebEx Meetings 9.12 til Android

   

Kontaktopslag ved hjælp af Exchange Sync, til planlægning i app

  

WebEx-app planlægningsprogrammet kan nu synkronisere med Microsoft Exchange og tillader brugeradgang til deres Firmatelefonbog for nemt at slå inviterede op.

  

Forbedret Bluetooth-support

  

Cisco Meetings har nu forbedret understøttelse af Bluetooth på følgende enheder:

  
 •  

  Samsung Galaxy S5

    

 •  

  Samsung Galaxy S6

    

 •  

  Lenovo Yoga tablet

    

 •  

  Nexus 6

    

  

Samsung Galaxy S8 Support

  

Med denne udgivelse annoncerer Cisco officiel support til Samsung Galaxy S8 enheder.

  

Alle WebEx-centre

   

Meddelelse om udvidet landedækning af tilbagekald

  

Cisco er glad for at annoncere en udvidelse af tilbagekalds-landedækningen, der er inkluderet i tilbuddet Toll Plus International-fastpris pr. måned for WebEx-lyd. Ring tilbage-dækning i dette tilbud vil udvides til at omfatte Albanien, Argentina, Australien, Østrig, Bahamas, Bangladesh, Belgien, Bermuda, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Georgien, Tyskland, Grækenland, Hong Kong, Ungarn, Island, Indien, Indonesien, Irak, Irland, Israel, Italien, Japan, Jordan, Kasakhstan, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Moldova, Holland, New Zealand, Norge, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, Storbritannien, U.S.A. (Bemærk: Der er ingen ændringer til opkaldsdækningen inkluderet i tilbuddet.)

  

Denne ændring træder i kraft inden udgangen af juni 2017. Ændringen er automatisk og vil arves af alle eksisterende Toll Plus International-kunder, og den gælder for alle licensmodeller (navngivet bruger, medarbejderantal og aktiv bruger). Der er ikke nogen ændring af fakturering, priser eller bestillingsprocesser.

  

WBS32.2

Cisco WebEx Meeting Center

   

Midlertidig gendannelse af tidligere arbejdsgang for lyd og video-deltagelse

  

I WBS32.1-udgivelsen introducerede Cisco en kombineret arbejdsgang for tilslutning til lyd og video i Cisco WebEx Meeting Center. Med WBS32.2-udgivelsen går vi midlertidigt tilbage til arbejdsgangen for tilslutning før WBS32.1. Vi forbedrer brugergrænsefladen og arbejdsgangen og vil genindføre denne nye funktionalitet i en senere udgivelse.

  

WebEx-webstedsadministration

   

Deltagelse med et enkelt klik for Microsoft Lync-brugere

  

En ny parameter blev tilføjet til webstedsadministration for at tillade nem oprettelse af et tilslutningslink til Microsoft Lync-brugere. E-mail-invitationer til møder, der bruger WebEx Meeting Center-video planlagt i Cisco WebEx Productivity Tools, kan nu indeholde et link, der starter et WebEx-møde eller personligt lokale for Lync-brugere.

  

Webstedsadministratoren kan manuelt konfigurere parameteren LyncURI til at indsætte en Lync-forbindelse til SIP-URL til disse e-mail-skabeloner:

  
 •  

  MC MeetingInfo for mødedeltager (Produktivitetsværktøjer)

    

 •  

  Invitation til et igangværende møde_PR(Produktivitetsværktøjer)

    

  

Bemærk


 

Denne funktion understøttes kun med HTML-skabeloner.

  
  

Når værten planlægger et møde i et Meeting Center eller Personal room i produktivitetsværktøjer, der bruger video til Meeting Center, modtager deltagere Lync-deltagelseslinket som:

     

Tilpasningsoplysninger til webstedsadministration

  

Det nye felt "Site Admin Contact Info" på hjemmesiden for webstedsstyring tillader webstedsadministratorer at indtaste deres kontaktoplysninger, så brugere af WebEx-websted kan vide, hvordan man kontakter administratorer, når de har kontorelaterede spørgsmål og problemer.

  

Kontaktoplysningerne vises i Support > Hjælp-siderne i alle WebEx-centre. Hvis siderne Support > hjælp på alle Centre erstattes med personaliserede URL-adresser, kan webstedsadministratorer ikke modificere "Site Admin Kontaktinfo".

  

Deaktivering af e-mails er nu aktiveret som standard

  

Som vi tidligere har meddelt, kan webstedsadministratorer konfigurere advarselse-mail til brugere, hvis konti snart deaktiveres. Tidligere var denne funktion deaktiveret som standard. Med denne udgivelse er denne funktion nu aktiveret som standard med en advarselsperiode på 7 dage.

  

Cisco produktivitetsværktøjer

   

Kompatibilitetsoplysninger til produktivitetsværktøjer

  

Oplysninger om produktivitetsværktøjs kompatibilitet vises nu på downloadsiden for produktivitetsværktøjer. Dette giver bedre forståelse for, hvilke versioner af produktivitetsværktøjer, der er kompatible med de forskellige WBS-versioner.

  

Cisco WebEx Web App 2.7

   

Forbedret Divider Kontrol

  

Kontrol over visningen af delt indhold er blevet forbedret. Du kan nu trække midterdeleren helt til højre for automatisk at skjule det højre panel og udvide det delte indhold. For at genåbne det rigtige panel skal du trække deleren tilbage til venstre.

  

Landekoder i Landevælger

  

I lydmenuen Ring mig op kan du nu se landekoden (for eksempel "+ 11") ud for flagikonet i rullemenuen med lande.

  

Opdaterede instruktioner for mikrofon- og kameratilgang i Firefox 53

  

Vejledningen i at give Mozilla Firefox tilladelse til at få adgang til dit kamera/mikrofon er blevet opdateret for at tilpasse sig Firefox version 53 og nyere.

  

Cisco WebEx Meetings for Android 9.11

   

Videoer med højere opløsning

  

Brugeroplevelsen er blevet forbedret med højere display-opløsning til videoer i møder. Opløsninger på op til 720p understøttes nu på Android.

  

Forbedret ydeevne ved start af samt tilgang til møder

  

Tiden for starte og tilslutning til møder er blevet reduceret med op til 4 sekunder.

  

Tilbagekald til videosystem, officielt understøttet

  

Valgmuligheden Find videosystem er ikke længere i beta, og er nu officielt understøttet.

  

I en tidligere udgivelse blev brugeroplevelsen forbedret med tilføjelsen af en ny tilbagekaldsvalgmulighed, der giver en hurtig og nem mødeforbindelse til et lokalt videosystem.

  

Den nye valgmulighed Find videosystem registrerer og tilslutter til videosystemer, forudsat at systemerne er nærhedsaktiverede og tilmeldt et on-premise system.

  

Widget Genveje

  

Du kan nu føje en 1x1-widget til din startskærm, for nemt at deltage i WebEx-møder eller personlige rum. Denne funktion er kun til møder i Meeting Center.

  

Cisco WebEx Meetings for iPhone, iPad, and Apple Watch 9.11

   
 

Forbedret ydeevne ved start af samt tilgang til møder

  

Tiden for starte og tilslutning til møder er blevet reduceret med op til 4 sekunder.

  

Startskærm for meddelelser om deltagelse styret fra appindstillinger

  

iOS-brugere kan nu nemt aktivere og deaktivere deres startskærm med medelelser om deltagelse direkte fra deres appindstillingsskærm.

  

Indlejret Safari-browser til understøtning af enkeltlogon.

  

Oplevelsen af deltagelse er hurtigere, og krydsstart til en ekstern browser er ikke længere nødvendig, da browseren er indlejret i WebEx app ved hjælp af Safari View Controller. WebEx enkeltlogon (SSO) logger lanceringer ind i appen Meetings. Personlige værelser lanceres nu også fra appen.

  

Tilbagekald til videosystem, officielt understøttet

  

Valgmuligheden Find videosystem er ikke længere i beta, og er nu officielt understøttet.

  

I en tidligere udgivelse blev brugeroplevelsen forbedret med tilføjelsen af en ny tilbagekaldsvalgmulighed, der giver en hurtig og nem mødeforbindelse til et lokalt videosystem.

  

Den nye valgmulighed Find videosystem registrerer og tilslutter til videosystemer, forudsat at systemerne er nærhedsaktiverede og tilmeldt et on-premise system.

  

iOS 10.3 support

  

Cisco WebEx Meetings understøtter nu Apple iOS version 10.3.

  

WBS32.1

Cisco WebEx Meeting Center

   

Optimeret arbejdsgang for tilgang med lyd og video

  

Tilslutning til lyd og video er nu nemmere end nogensinde ved tilgang til et møde. Lyd- og videomenuer er blevet kombineret i en enkelt arbejdsgang, så du kan oprette forbindelse til lyd og video med et enkelt klik. Dine tidligere indstillinger huskes mellem møderne.

  

Forbind automatisk til lyd ved tilgang til et møde

  

Du kan nu automatisk oprette forbindelse til computerlyd, når du tilgår et møde ved hjælp af Cisco WebEx-computerapplikationen. Den nye indstilling "Opret automatisk forbindelse til lyd fra computer", i afsnittet "Lyd" på indstillingsdialogen kan aktiveres for at tillade denne funktionalitet.

  

For at kunne bruge denne nye indstilling, skal webstedsadministratoren aktivere den i WebEx-administration.

  

Bemærk


 

Denne funktion understøttes kun i computermøder, som understøtter WebEx-lyd, PSTN understøttes ikke. For automatisk forbindelse på din WebEx-mobilapp, kan du bruge WebEx-indstillingerne i appen.

  
  

Forbedret brugeroplevelse for global opkaldsliste

  

Brugeroplevelsen for den globale opkaldsdialogliste for brugerdeltagelse blev forbedret ved at ændre formuleringen for at forbedre klarhed. En ny besked blev tilføjet for at give instruktioner om, hvad du skal gøre, hvis dit land ikke er på listen.

  

Forbedret arbejdsgang for valg af alternativ vært

  

Mødeplanlægningsgrænsefladen til valg og fravalg af alternative værter blev forbedret for bedre arbejdsgang.

  

Cisco WebEx Meeting Center, Event Center og Training Center

   

Reduceret buffertid for Advanced Recording Format-filer

  

Oplevelsen af at afspille store WebEx Advanced Recording Format (ARF) filer online blev forbedret ved at reducere den netværksbaserede optagelsesfils (NBR) buffertid.

  

Cisco WebEx Meeting Center og Event Center

   

Optimering til skærme med høj opløsning for filoverførsels- og fildelingsdialoger

  

I Cisco WebEx Meeting Center og Event Center til Windows er filoverførsels- og fildelingsdialoger nu optimeret til skærme med høj opløsning. I WebEx Meeting Center til Windows er billedtekstpanelet optimeret til højopløsningsskærme, og kan styres via indstillingen tekst-zoom i Windows. Denne forbedring er en del af vores fortsatte bestræbelse på at levere bedre support i Meeting Center og Event Center til højere display-opløsninger, såsom 3K eller højere, som angivet i WBS31.8. Understøttelse af højere skærmopløsninger er begrænset til Windows 7 eller senere.

  

Cisco WebEx Support Center

   

Multimediedeling

  

Nu kan værter dele webbaseret multimedie i Multimedia Viewer i Support Center. Det giver sammenhæng med funktionaliteten i Cisco WebEx Meeting Center, Event Center, og Training Center. Multimediefremviseren kan bruges til at understøtte tekstning fra en tredjepart, der tilbyder streaming af direkte tekst eller videofeed med en tegnsprogstolk fra en URL-adresse.

  

Multimediefremviseren kan nu aktiveres eller deaktiveres på webstedsniveau af webstedsadministratoren.

  

Cisco WebEx-produktivitetsværktøjer

   

Mere hjælp til planlægning af en anden brugers møder

  

Brugeroplevelsen når du planlægger et møde på vegne af en anden bruger blev forbedret. I tilfælde, hvor brugerne ikke har tilstrækkelige rettigheder til at planlægge en anden brugers møder, forsynes brugerne nu med et link i en pop op-meddelelse der angiver, hvordan man udpeger delegerede og indstiller tilladelser til at bruge denne funktion.

  

Periodiske opgraderingsanmodninger for Mac-brugere

  

For Mac-brugere, hvis din webstedsadministrator har aktiveret automatiske opdateringer, vil du nu med jævne mellemrum modtage opfordringer om at opgradere din version af Produktivitetsværktøjer indtil den opgraderes.

  

Forbedret login-arbejdsgang for Windows-brugere

  

Arbejdsgangen for Windows-brugere der logger ind på Produktivitetsværktøjer blev forbedret og tilpasset login-arbejdsgangen for Mac-produktivitetsværktøjer. Nu kan brugerne indtaste deres e-mailadresse for at begynde login. Dette giver nu også brugerne mulighed for at logge ud af Produktivitetsværktøjer.

  

Forbedret ydeevne, når Microsoft Outlook er i online-tilstand

  

Den tid, der kræves til at åbne, planlægge, og opdatere møder, når Microsoft Outlook arbejder online blev reduceret. Denne optimering af ydeevnen reducerede den tid, der kræves for at åbne eller opdatere WebEx-møder i en Outlook-kalender, eller planlægge et WebEx-møde, når Outlook er i online-tilstand.

   
                                                                       
 

Handling

  
 

Tid der kræves i WBS32.0 eller tidligere (sekunder)

  
 

Tid der kræves i WBS32.1 (sekunder)

  
 

Procentsats for forbedring

  

Opret en ny aftale i Outlook

16,47

2,88

83 %

Åbn en eksisterende enkelt Outlook-aftale

14,15

5,99

58 %

Åbn en eksisterende Outlook-aftaleserie

29,89

5,9

80%

Åbn en eksisterende Outlook-aftaleserie med 5 tidligere og 1 fremtidig undtagelse

51,12

6,72

87 %

Rediger en eksisterende enkelt Outlook-aftale

44,12

13,29

70 %

Rediger en eksisterende Outlook-aftaleserie

62,14

13,53

78 %

Rediger en eksisterende Outlook-aftaleserie med 5 tidligere og 1 fremtidig undtagelse

179,11

44,58

75 %

Åbn en eksisterende enkelt WebEx-aftale

18,5

8,63

53 %

Åbn en eksisterende WebEx-aftaleserie

54,16

8,57

84 %

Åbn en eksisterende WebEx-aftaleserie med 5 tidligere og 1 fremtidig undtagelse

159,13

10,5

93 %

Rediger en eksisterende enkelt WebEx-aftale

146,47

25,26

83 %

Rediger en eksisterende WebEx-aftaleserie

220,32

26,99

88 %

Rediger en eksisterende WebEx-aftaleserie med 5 tidligere og 1 fremtidig undtagelse

523,97

90,77

83 %

  

Cisco WebEx Web App 2.6

   

E-mailbekræftelse for feedback

  

Brugere modtager nu en automatisk e-mailbekræftelse, efter at de sender feedback ved hjælp af "Feedback"-linket.

  

Cisco WebEx Meetings for Android 9.10

   

Widget-genvej

  

Arbejdsgangen ved start af et personligt rum eller et tilbagevendende møde er blevet forbedret med tilføjelsen af en ny widget-genvej.

  

Cisco WebEx Meetings for iPhone, iPad, and Apple Watch 9.10

   
 

Strømlinet oplevelse ved tilgang til møder

  

Arbejdsgangen for tilgang til møder er blevet forbedret, så møder tilgås umiddelbart efter at være logget på appen.

  

Cisco WebEx Meetings for Android, iPhone, iPad, og Apple Watch 9.10

   

Fransk oversættelse

  

For franske brugere, viser Cisco WebEx Meetings for alle enheder nu fransk oversættelse af etiketter og produktnavne i Event Center, Meeting Center og Training Center i appen.

  

Forbedret ydeevne ved start af samt tilgang til møder

  

Den nødvendige tid til start af og tilgang til møder blev reduceret.

  

WBS32.0

Cisco WebEx Meeting Center

   

Bedre beskrivelse af optagelsesskærm

  

Beskrivelsen af standard MP4-optagelsesskærm, når intet indhold deles, blev opdateret, så den nu viser titlen på det aktuelle møde og værtsnavnet. Under mødetitlen og værtsnavnet viser en meddelelse, at intet indhold deles.

  

Cisco WebEx-produktivitetsværktøjer

   

Forbedret navigation (kun Windows)

  

Hvis du bruger Microsoft Windows, kan du nu nøjes med at bruge tastaturet til at markere og vælge dage i kalenderen inden for Cisco WebEx-produktivitetsværktøjer. Du kan derefter se møder på den valgte dag.

  

E-mailskabeloner med større mulighed for brugertilpasning

  

Følgende to e-mailskabeloner til produktivitetsværktøjer tilbyder nu større mulighed for brugertilpasning:

  
 •  

  Invitation til et igangværende møde_PR(Produktivitetsværktøjer)

    

 •  

  MC MeetingInfo for mødedeltager (Produktivitetsværktøjer)

    

  

Webstedsadministratorer kan nu bruge følgende to parametre i begge skabeloner:

  
 •  

  %MeetingNumberNS% – Identifikationsnummeret tildelt til mødet (intet mellemrum mellem numre)

    

 •  

  %PersonalRoomID% – Id for personligt rum for møde i personligt rum

    

  

WebEx-webstedsadministration

   

Forbedret startside for WebEx-webstedsadministration

  

For at forbedre brugeroplevelsen med startsiden for WebEx-webstedsadministration, tillader den standard visning nu administratorer at skjule eller vise administratornavne.

  

E-mailmeddelelser om kontodeaktivering

  

Webstedsadministratorer kan nu konfigurere e-mailmeddelelser der advarer brugere, hvis konti snart deaktiveres. Hvis denne valgmulighed er aktiveret, kan webstedsadministratorer angive, hvor lang tid før deaktivering af kontoen de advarende e-mailmeddelelser skal afsendes.

  

Cisco WebEx Web App 2.5

   

Forbedret oplevelse for deltagelse med video

  

Cisco WebEx-Webapp husker nu videovalgmuligheden du valgte i dit tidligere møde.

  

Hvis du tidligere valgte ikke at bruge video, vil standardvalgmuligheden i videoanmodningen være ”Ingen Video” næste gang du deltager i et møde. Hvis du tidligere havde aktiveret video, vil standardvalgmuligheden i anmodningen om videoforbindelse være ”Videoforbindelse”.

  

Bemærk


 

Video understøttes kun i Mozilla Firefox- og Google Chrome-browsere.

  
  

HD-Videosupport

  

Du kan nu sende og modtage High-Definition (720p) video i Firefox og Chrome.

  

Optimeret videosupport

  

Din videoopløsning indstilles nu automatisk baseret på netværkets ydeevne for at sikre den bedste mulige videooplevelse.

  

Cisco WebEx Meetings for Android 9.9

   

Cisco WebEx Training Center-sessioner og Event Center-begivenheder på mødelisten

  

Cisco WebEx Training Center-sessioner og Event Center-begivenheder, som du deltager i nu, vises på din mødeliste sammen med dine Meeting Center-møder.

  

Support af Google Pixel

  

WebEx Meetings-appen til Android understøtter nu Google Pixel telefoner.

  

Cisco WebEx Meetings til Apple iPhone, iPad og Apple Watch 9.9

   

Support af meningsmålinger for mødedeltagere

  

Meningsmåling for mødedeltagere understøttes nu i Meeting Center, Event Center og Training Center for iPhone og iPad.

  

Understøttelse af latinamerikansk spansk

  

Latinamerikansk spansk understøttes nu på iPhone og iPad.

  

Support af Apple Watch Series 2

  

WebEx Meetings understøtter nu Apple Watch Series 2.

  

IBM Connections Cloud-support

  

WebEx Meetings til iPad og iPhone understøtter nu indholdsdeling fra IBM Connections Cloud.

  
 

Attachments

  Outcomes