Komma igång med WebEx Training Center

Document created by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

WebEx Training Center gör dina online-utbildningsprogram mer effektiva. Du kan erbjuda interaktiva livesessioner till studenter och hålla dem engagerade med praktisk utbildning, tester och privata möten för att förbättra deras lärande.

Schemalägg ett utbildningsmöte

Logga in på din organisations WebEx Training Center-webbplats och gå till Vara värd för en session > Schemalägg utbildningsmöte.

Fyll i nödvändig sessionsinformation såsom registreringskrav, datum, ljudinställningar och deltagare. Du kan även konfigurera privata möten, datorlabb och kursmaterial i förväg.Starta ett utbildningsmöte

Logga in på organisationens WebEx Training Center-webbplats på den schemalagda mötestiden. Gå till Mitt WebEx > Mina möten, leta upp ditt utbildningsmöte och välj Starta.Delta i ett utbildningsmöte

När du bjöds in till ett utbildningsmöte fick du ett e-postmeddelande med anvisningar. Klicka på länken för att delta i sessionen. Fyll i namn och e-postadress under Delta i session nu och klicka sedan på Delta nu.


Tips


Du måste eventuellt ange ett lösenord till sessionen. Du hittar det i inbjudan till utbildningsmötet.


Användargränssnittet i WebEx Training Center är enkelt. Utbildningsmötesalternativen visas i mitten, och deltagarna och andra paneler till höger.Anslut till ljud

Du kan använda telefonen eller datorn (med hörlurar) för att ansluta till ljudet under ett WebEx-utbildningsmöte.

Gå till och välj hur du vill ansluta:
Tips


För att bli uppringd på ett annat nummer väljer du ett alternativ i den nedrullningsbara listan och väljer sedan Ring mig.


Starta din video

När du deltar i ett utbildningsmöte är din video avstängd som standard. Om du vill att andra ska se dig väljer du för att starta webbkameran. Knappen blir blå när din videobild visas.


Tips


Om du inte vill att andra ska höra dig väljer du för att stänga av ditt ljud.


Har du ångrat dig och vill sluta visa din videobild? Välj för att stoppa din videobild i utbildningsmöte. Knappen blir grå när din videobild är avstängd.Dela innehåll

Välj för att dela din skärm under utbildningsmötet.

Om du vill dela filer, t.ex. en Microsoft PowerPoint-presentation, väljer du ett alternativ från den nedrullningsbara listan .

Delningsalternativet (skärm, fil eller program) sparas åt dig så att du kan använda det nästa gång.


Tips


Det finns fler delningsalternativ i menyn Dela.

Spela in ett utbildningsmöte

Dina utbildningsmöten är viktiga. Om inte alla kan delta eller om du vill göra on-demand-inspelad utbildning tillgänglig spelar du in din session så att du kan dela den senare. I inspelningen ingår ljud, video och presentationer.

Under mötet kan du välja för att spela in direkt. Du och deltagarna ser en röd ikon när inspelningen pågår.

När utbildningsmötet avslutas får du ett e-postmeddelande med inspelningslänken.

Inspelningen skickas vanligtvis strax efter utbildningsmötet, men beroende på inspelningens storlek, webbplatsens bandbredd och andra faktorer kan det ta längre tid.
Attachments

    Outcomes