Aan de slag met WebEx Training Center

Document created by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

WebEx Training Center maakt uw online trainingsprogramma's effectiever. U kunt overal live en interactieve sessies leveren aan studenten en ze bezighouden met praktische training, tests en deelsessies om hun kennis te verbeteren.

Een trainingssessie plannen

Meld u aan bij de WebEx Training Center-site van uw organisatie en ga naar Een sessie hosten > Training plannen.

Vul ten minste de sessie-informatie in, zoals registratie-eisen, datum, audio-instellingen en deelnemers. U kunt ook deelsessies, computerlabs en cursusmateriaal van tevoren opzetten.Een trainingssessie starten

Meld u aan bij de WebEx Training Center-site van uw organisatie tijdens het geplande tijdstip van de vergadering. Ga naar Mijn WebEx > Mijn vergaderingen. Zoek uw trainingssessie en selecteer Starten.Deelnemen aan een trainingssessie

Wanneer u bent uitgenodigd voor een trainingssessie, hebt u een e-mail met instructies ontvangen. Klik op de koppeling om deel te nemen aan de sessie. Onder Nu deelnemen aan sessie, geeft u uw naam en e-mailadres op en klikt u vervolgens op Nu deelnemen.


Tip


U wordt mogelijk gevraagd om een wachtwoord voor de sessie in te voeren. U kunt het wachtwoord vinden in uw uitnodiging voor de trainingssessie.


De gebruikersinterface van WebEx Training Center is eenvoudig. De trainingssessieopties vindt u in het midden en deelnemers en andere deelvensters aan de rechterkant.Verbinding maken met audio

U kunt uw telefoon of uw computer (met een headset) gebruiken om tijdens een WebEx-trainingssessie verbinding te maken met audio.

Ga naar en selecteer hoe u verbinding wilt maken:
Tip


Als u teruggebeld wilt worden op een ander nummer, selecteert u een optie in de vervolgkeuzelijst en klikt u vervolgens op Bel mij.


Uw video starten

Wanneer u aan een trainingssessie deelneemt, staat uw video standaard uit. Als u wilt dat anderen u kunnen zien, selecteert u om uw webcam te starten. De knop wordt blauw wanneer uw video aan staat.


Tip


Als u niet wilt dat anderen u kunnen horen, selecteert u om uzelf te dempen.


Bent u van gedachten veranderd en wilt u geen gebruik maken van video? Selecteer om uw video voor de trainingssessie te beëindigen. De knop wordt grijs wanneer uw video uit staat.Inhoud delen

Als u uw scherm wilt delen tijdens de trainingssessie, selecteert u .

Als u bestanden wilt delen, zoals een Microsoft PowerPoint-presentatie, selecteert u een optie in de vervolgkeuzelijst .

Uw optie voor delen (scherm, bestand of toepassing) wordt voor u opgeslagen.


Tip


Ga naar het menu Delen voor meer opties voor delen.

Een trainingssessie opnemen

Uw trainingssessies zijn belangrijk. Als niet iedereen kan deelnemen, of als u de opgenomen training beschikbaar wilt maken, neemt u uw sessie op om later te delen. De opname omvat de audio, video en presentaties.

Tijdens uw trainingssessie selecteert u om deze onmiddellijk op te nemen. U en uw deelnemers zien een rood pictogram wanneer de vergadering wordt opgenomen.

Zodra de trainingssessie is beëindigd, ontvangt u een e-mail met de koppeling voor de opname.

U ontvangt uw opname meestal snel na de trainingssessie, maar dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de opname, de bandbreedte van de website en andere factoren.
Attachments

    Outcomes