Sådan kommer du i gang med WebEx Training Center

Document created by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

WebEx Training Center gør dine online undervisningsprogrammer mere effektive. Du kan levere live, interaktive sessioner til de studerende hvor som helst, og du kan holde dem engagerede med praktisk undervisning, tests og undergruppesessioner for at forbedre deres læring.

Planlæg en undervisningssession

Log ind på din organisations WebEx Training Center-websted, og gå til Vær vært for en Session > Planlæg undervisning.

Udfyld som minimum sessionsoplysninger, såsom registreringskrav, dato, lydindstillinger og mødedeltagere. Du kan også opsætte undergruppesessioner, computerlaboratorier og kursusmateriale på forhånd.Start en undervisningssession

På det planlagte tidspunkt skal du logge ind på din organisations WebEx Meeting Center-websted. Gå til Mit WebEx > Mine møder, find din undervisningssession, og vælg Start.Deltag i en undervisningssession

Da du blev inviteret til en undervisningssession, modtog du en e-mail med anvisninger. Klik blot på linket for at deltage i sessionen. Under Deltag i Session nu skal du indtaste dit navn og e-mailadresse, og derefter klikke på Tilmeld dig nu.


Tip


Du kan blive anmodet om at indtaste en sessionsadgangskode. Du kan finde denne i din undervisningssessionsinvitation.


WebEx Training Center-brugergrænsefladen er enkel. Undervisningssessionvalgmuligheder i midten og deltagere og andre paneler til højre.Tilslut til lyd

For at tilslutte til lyd under en WebEx-undervisningssession kan du bruge din telefon eller din computer (med et headset).

Gå til , og vælg den metode, du ønsker at bruge til tilslutning:
Tip


For at modtage et tilbagekald på et andet nummer, vælges en valgmulighed fra rullegardinmenuen, og så vælges Ring mig op.


Start din video

Når du deltager i en undervisningssession, er din video slukket som standard. Hvis du ønsker at andre skal se dig, skal du vælge for at starte dit webcam. Knappen bliver blå, når din video er tændt.


Tip


Hvis du ikke ønsker personer at høre dig, skal du vælge for at slå din egen lyd fra.


Har du ændret mening og ønsker ikke længere at blive set på video? Vælg for at stoppe din video for undervisningssessionen. Knappen bliver grå, når din video er slukket.Del indhold

For at dele din skærm under undervisningssessionen skal du vælge .

For at dele filer, såsom et Microsoft PowerPoint-præsentation, skal du vælge en valgmulighed fra rullegardinmenuen .

Din delingsvalgmulighed (skærm, fil eller applikation) gemmes for dig til næste gang.


Tip


Gå til menuen Del for flere delingsvalgmuligheder.

Optag en undervisningssession

Dine undervisningssessioner er vigtige. Hvis ikke alle kan deltage, eller hvis du vil gøre on-demand optaget undervisning tilgængelig, skal du optage din session til at dele senere. Optagelsen inkluderer lyd, video og præsentationer.

Under din undervisningssession skal du vælge for at optage med det samme. Du og dine deltagere vil se et rødt ikon, når optagelsen er i gang.

Når undervisningssessionen slutter, vil du modtage en e-mail med optagelseslinket.

Din optagelse ankommer typisk lige efter undervisningssessionen, men det kan tage et stykke tid, afhængigt af optagelsens størrelse, webstedets båndbredde og andre faktorer.
Attachments

    Outcomes