Komma igång med att delta i ett möte med WebEx-webbappen

Document created by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017
Version 3Show Document
  • View in full screen mode

Observera


WebEx-webbappen är en begränsad tillgänglighetsversion på begäran endast. För att få webbappen aktiverad på din webbplats kontaktar du din Customer Success Manager (CSM) för att skicka in ett ärende med en förfrågan. Den här versionen är endast tillgänglig för deltagare. Värdar har inte åtkomst till detta alternativ och måste använda skrivbordsversionen av WebEx Meeting Center.


Med WebEx-webbapp kan du snabbt delta i WebEx-möten utan att behöva installera någonting (inga insticksprogram) på din dator.

Delta i ett möte

Välj länken Join WebEx Meeting (delta i WebEx-möte) eller länken till din värds personliga rum i din mötesinbjudan för att delta i mötet.

På sidan Meeting Information (mötesinformation) eller på din värds sida för personligt rum väljer du Join by browser (delta via webbläsare).

Anslut ljud och starta video

Du kan ansluta både ljud och video enkelt när du deltar i ett möte. Gå till och välj hur du vill ansluta:

  • Om du vill att andra ska se dig, gå till rullgardinsmenyn No Video (ingen video) och välj Video Connection (videoanslutning) för att starta din webbkamera.

  • Du kan använda telefonen eller datorn (med hörlurar) för att ansluta till ljudet.Webbgränssnittet för WebEx-appen är enkelt med video i mitten och mötesalternativ nedanför.
Tips


Om du inte vill att andra ska höra dig väljer du för att stänga av ditt ljud.


Har du ångrat dig och vill sluta visa din videobild? Välj för att stoppa din videobild i mötet.

Se vilka som deltar i mötet

För att se vem mer som deltar i mötet, markera för att visa panelen Participants (deltagare).

Chatta med andra personer i mötet

Välj för att chatta med alla i mötet.

Om du vill chatta privat med någon, för muspekaren över personens namn i panelen Participants (deltagare) och markera bredvid personens namn.Växla till skrivbordsprogrammet

Cisco WebEx-webbappen har inte stöd för innehållsdelning och kommentering. För att använda dessa funktioner måste du markera för att växla till skrivbordsappen.
Attachments

    Outcomes