Sådan kommer du i gang med WebEx Event Center

Document created by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

WebEx Event Center gør det let at være vært for en online begivenhed. Hvad enten du lancerer et produkt eller holder et generalmøde, kan du levere en poleret, interaktiv præsentation med multimedie, spørgsmål og svar, samt meningsmåling til at engagere dit publikum.

Planlæg en begivenhed

Log ind på din organisations WebEx Event Center-websted, gå til Vær vært for en begivenhed > Planlæg en begivenhed. Udfyld som minimum begivenhedsoplysninger, såsom registreringskrav, dato, lydindstillinger og mødedeltagere.

For at hjælpe med at holde begivenheden kørende kan du invitere paneldeltagere til at fungere som eksperter, besvare spørgsmål, og administrere meningsmålinger.Start en begivenhed

På det planlagte tidspunkt for mødet skal du logge ind på din organisations WebEx Event Center-websted. Gå til Mit WebEx > Mine møder, find din begivenhed, og vælg Start.Deltag i en begivenhed

Da du blev inviteret til en WebEx-begivenhed, modtog du en e-mail med anvisninger. Klik blot på linket for at deltage i begivenheden. Under Deltag i begivenhed nu skal du indtaste dit navn og e-mailadresse og derefter klikke på Deltag nu.


Tip


Du kan blive anmodet om at indtaste en begivenhedsadgangskode. Du kan finde denne i din begivenhedsinvitation.


WebEx Event Center-brugergrænsefladen er enkel. Begivenhedsvalgmuligheder i midten og deltagere og andre paneler til højre.Tilslut til lyd

For at tilslutte til lyd under en WebEx-begivenhed kan du bruge din telefon eller din computer (med et headset).

Gå til , og vælg den metode, du ønsker at bruge til tilslutning.Start din video

Begivenhedsværten kan altid dele deres video under en begivenhed. Op til fem paneldeltagere kan dele deres video under en begivenhed.

Når du deltager i en begivenhed, er din video slukket som standard. Hvis du ønsker, at andre skal se dig, skal du vælge for at starte dit webcam. Knappen bliver blå, når din video er tændt.

Har du ændret mening og ønsker ikke længere at blive set på video? Vælg for at stoppe din video for begivenheden. Knappen bliver grå, når din video er slukket.
Tip


For at tillade, at en Paneldeltager kan dele deres video i panelet Deltagere, skal du vælge . Klik derefter på afkrydsningsfeltet ved siden af en paneldeltagers navn for at tillade dem at dele video.


Del indhold

Værter kan dele deres skærm under begivenheden ved at vælge .

Værter og paneldeltagere kan dele filer. For at dele filer, såsom en præsentation i Microsoft PowerPoint, under skal du vælge Flere valgmuligheder > Del fil.Din delingsvalgmulighed (skærm, fil eller applikation) gemmes for dig til næste gang, du vælger .


Tip


Hvis du ønsker, at en mødedeltager deler en fil, skal du få værten til at gøre dem til en paneldeltager. For at gøre dette skal du i panelet Deltagere klikke på Se alle mødedeltagere, vælge mødedeltageren og vælge Gør til paneldeltager.


Optag en begivenhed

Dine begivenheder er vigtige. Hvis der ikke er plads til hele dit team, eller hvis du vil gøre optagede begivenheder tilgængelige, skal du optage din begivenhed for at dele den senere. Optagelsen inkluderer lyd, video og præsentationer.

Under din begivenhed skal du vælge for at optage med det samme. Du og dine mødedeltagere vil se i bunden af brugergrænsefladen, når optagelsen er i gang.


Tip


Dit WebEx-websted kan allerede være indstillet til automatisk at optage dine begivenheder. Hvis det ikke er tilfældet, kan du tale med din WebEx-webstedsadministrator om at få det indstillet.


Når begivenheden slutter, vil du modtage en e-mail med optagelseslinket.

Din optagelse ankommer typisk lige efter begivenheden, men det tager et stykke tid, afhængigt af optagelsens størrelse, webstedets båndbredde og andre faktorer.
Attachments

    Outcomes