Komma igång med WebEx Event Center

Document created by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

Med WebEx Event Center är det enkelt att vara värd för en händelse. Oavsett om du lanserar en produkt eller håller i ett möte för hela företaget kan du leverera en elegant, interaktiv presentation med multimedia, frågor och svar och omröstningar för att göra publiken delaktig.

Schemalägg en händelse

Logga in på ditt företags WebEx Event Center och gå till Var värd för en händelse > Schemalägg en händelse. Som minimum ska du fylla i händelseinformation, som registreringskrav, datum, ljudinställningar och deltagare.

För att se till att genomförandet av händelsen går så smidigt som möjligt kan du bjuda in diskussionsdeltagare som ämnesexperter, besvara frågor och hålla i omröstningar.Starta en händelse

Logga in på företagets WebEx Event Center vid den schemalagda tidpunkten för händelsen. Gå till Mitt WebEx > Mina möten, leta upp din händelse och välj Starta.Delta i en händelse

När du bjöds in till en WebEx-händelse fick du ett e-postmeddelande med instruktioner. Klicka bara på länken för att delta i händelsen. Under Delta i händelse nu anger du ditt namn och din e-postadress och klickar sedan på Delta nu.


Tips


Du kan bli ombedd att ange ett händelselösenord. Det hittar du i inbjudan till händelsen.


Användargränssnittet i WebEx Event Center är enkelt. Händelsealternativen visas i mitten, och mötesdeltagarna och andra paneler till höger.Anslut till ljud

Du kan använda telefonen eller datorn (med hörlurar) för att ansluta till ljudet under en WebEx-händelse.

Gå till och välj hur du vill ansluta.Starta din video

Händelsens värd kan alltid dela sin video under en händelse. Upp till fem diskussionsdeltagare kan dela sin video under en händelse.

När du deltar i en händelse är din video avstängd som standard. Om du vill att andra ska se dig väljer du för att starta webbkameran. Knappen blir blå när din videobild visas.

Har du ångrat dig och vill sluta visa din videobild? Välj för att stoppa din video i händelsen. Knappen blir grå när din videobild är avstängd.
Tips


Om du vill tillåta en diskussionsdeltagare att dela sin video går du till Mötesdeltagarpanelen och väljer . Sedan markerar du kryssrutan bredvid en diskussionsdeltagares namn för att tillåta personen att dela sin video.


Dela innehåll

Värdar kan dela sin skärm under händelsen genom att välja .

Värdar och diskussionsdeltagare kan dela filer. Om du vill dela filer som en Microsoft PowerPoint-presentation går du till och väljer Fler alternativ > Dela fil.Delningsalternativet (skärm, fil eller program) sparas åt dig så att du kan använda det nästa gång du väljer .


Tips


Om du vill att en deltagare ska dela en fil ber du värden göra deltagaren till en diskussionsdeltagare. Det gör du genom att gå till Mötesdeltagarpanelen, klicka på Visa alla deltagare, välja deltagaren och välja Gör till diskussionsdeltagare.


Spela in en händelse

Dina händelser är viktiga. Om inte hela teamet kan vara på plats eller om du vill göra inspelade händelser tillgängliga spelar du in händelsen för att senare dela den. I inspelningen ingår ljud, video och presentationer.

Under händelsen kan du välja för att spela in direkt. Du och dina deltagare ser längst ned i användargränssnittet när inspelningen pågår.


Tips


Din WebEx-webbplats kanske redan är inställd på att spela in händelser automatiskt. I annat fall kan du prata med din kontakt för WebEx webbplatsadministration om att ställa in det.


När händelsen avslutas får du ett e-postmeddelande med inspelningslänken.

Inspelningen skickas vanligtvis strax efter händelsen, men beroende på inspelningens storlek, webbplatsens bandbredd och andra faktorer kan det ta längre tid.
Attachments

    Outcomes