Aan de slag met het deelnemen aan een vergadering met de WebEx Web App

Document created by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017
Version 3Show Document
  • View in full screen mode

Opmerking


De WebEx-webapp is alleen op aanvraag verkrijgbaar voor een beperkte doelgroep. Als u de webapp wilt inschakelen op uw site, neemt u contact op met de manager van de klantenondersteuning om een aanvraagticket te verzenden. Deze versie is alleen beschikbaar voor deelnemers. Hosts hebben geen toegang tot deze optie en moeten de WebEx Meeting Center-bureaublad-app gebruiken.


Met de WebEx-webapp kunt u snel deelnemen aan WebEx-vergaderingen, zonder iets op uw computer te hoeven installeren (zoals plug-ins).

Deelnemen aan een vergadering

Selecteer de koppeling Deelnemen aan WebEx-vergadering of de koppeling naar de persoonlijke ruimte van uw host in uw uitnodiging voor de vergadering om aan de vergadering deel te nemen.

Selecteer Deelnemen via de browser op de pagina Informatie over de vergadering of op de pagina Persoonlijke ruimte van uw host.

Verbinding maken met audio en uw video starten

U kunt eenvoudig verbinding maken met zowel audio als video wanneer u aan een vergadering deelneemt. Ga naar en selecteer hoe u verbinding wilt maken:

  • Als u wilt dat anderen u kunnen zien, selecteert u in de vervolgkeuzelijst Geen video de optie Videoverbinding om uw webcam te starten.

  • Als u verbinding wilt maken met de audio, kiest u of u uw telefoon wilt gebruiken of uw computer (met een headset).De gebruikersinterface van de WebEx-webapp is eenvoudig, met video in het midden en daaronder vergaderopties.
Tip


Als u niet wilt dat anderen u kunnen horen, selecteert u om uzelf te dempen.


Bent u van gedachten veranderd en wilt u geen gebruik maken van video? Selecteer om uw video voor de vergadering te beëindigen.

Zien wie er nog meer aan de vergadering deelneemt

Als u wilt zien wie er nog meer aan de vergadering deelneemt, selecteert u om het deelvenster Deelnemers weer te geven.

Chatten met andere personen in de vergadering

Selecteer om te chatten met iedereen in de vergadering.

Als u privé wilt chatten met iemand, wijst u met de cursor de naam van die persoon aan in het deelvenster Deelnemers en selecteert u naast de naam van deze persoon.Overschakelen naar de bureaubladtoepassing

Inhoud delen en notities maken worden niet ondersteund in de Cisco WebEx-webapp. Als u deze functies wilt gebruiken, selecteert u om over te schakelen naar de bureaubladtoepassing.
Attachments

    Outcomes