Komme i gang med at være vært for et WebEx-møde

Document created by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017Last modified by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017
Version 3Show Document
  • View in full screen mode

WebEx Meeting Center gør det let at være vært for et online møde. Planlæg et møde på forhånd, eller start det med det samme. Når det er tid til at holde møde, vil du præsentere og samarbejde med dit team, da i befinder jer i det samme lokale.

Planlæg et møde

Du kan planlægge et WebEx-møde enten ved hjælp af det avancerede planlægningsprogram eller kvik-planlægningsprogrammet. Brug Kvik-planlægningsprogrammet, når du har behov for grundlæggende valgmuligheder for planlægning, eller har behov for at afholde et møde med kort varsel. Brug det avancerede planlægningsprogram, når du har behov for at indstille specifikke mødevalgmuligheder, såsom registrering.

Log ind på din organisations WebEx Meeting Center-websted, gå til Vær vært for et møde > Planlæg et møde, og udfyld mødeoplysningerne.Start et møde

På det planlagte tidspunkt for mødet skal du logge ind på din organisations WebEx Meeting Center-websted. Gå til Mit WebEx > Mine møder, find dit møde og vælg Start.Tilslut til lyd

For at tilslutte til lyd under et WebEx-møde, kan du bruge din telefon eller din computer (med et headset).

Gå til og vælg den måde du ønsker at bruge til tilslutning.

Start din video

Når du deltager i et møde, er din video slukket som standard. Hvis du ønsker at andre skal se dig, skal du vælge for at starte dit webcam. Knappen bliver blå, når din video er tændt.


Tip


Hvis du ikke ønsker personer at høre dig, skal du vælge for at slå din egen lyd fra.
Har du ændret mening og ønsker ikke længere at blive set på video? Vælg for at stoppe din video for mødet. Knappen bliver grå, når din video er slukket.

Del indhold

For at dele din skærm under mødet skal du vælge .

For at dele filer, såsom en præsentation i Microsoft PowerPoint, under skal du vælge Flere valgmuligheder > Del fil.


Din delingsvalgmulighed (skærm, fil eller applikation) gemmes for dig, næste gang du vælger .


Tip


Gå til menuen Del for flere delingsvalgmuligheder.

Optag et møde

Dine møder er vigtige. Hvis der ikke er plads til hele dit team, eller hvis du vil huske, hvad der blev sagt, skal du optage dit møde for at dele det senere. Optagelsen inkluderer lyd, video og præsentation.

Under dit møde skal du vælge for at optage med det samme. Du og dine deltagere vil se et rødt ikon, når optagelsen er i gang.

Når mødet slutter, vil du modtage en e-mail med optagelseslinket.

Din optagelse ankommer typisk lige efter mødet, men det tager et stykke tid, afhængigt af størrelsen af optagelsen, webstedets båndbredde og andre faktorer.
Attachments

    Outcomes