Meeting Center upgraden via Windows Installer (MSI)

Document created by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

Gebruikers met beheerdersrechten op hun computers kunnen de MSI voor de Meeting Center-toepassing downloaden via de pagina Meeting Center > Ondersteuning > Downloads van hun WebEx-sites.

Wanneer de WebEx-site wordt bijgewerkt naar een nieuwe versie van de Meeting Center-toepassing, wordt het pakket dat al is geïnstalleerd op de computer van de gebruiker, niet automatisch bijgewerkt wanneer die gebruiker de volgende keer deelneemt aan een vergadering op de WebEx-site. In plaats daarvan wordt een afzonderlijk pakket met de bijgewerkte toepassingsversie geïnstalleerd via de invoegtoepassing van de browser.

De door de MSI geïnstalleerde versie wordt onder Programma's en onderdelen weergegeven als ';Cisco WebEx Meeting Center';, waarbij ook de versie van de Meeting Center-toepassing wordt vermeld. De tweede installatie wordt weergegeven als ';Cisco WebEx Meetings';. Hierbij wordt geen versie vermeld, omdat deze installatie meerdere toepassingsversies van meerdere sites kan bevatten.

Het wordt sitebeheerders aanbevolen het bijgewerkte MSI-pakket te installeren wanneer de toepassingsversie van uw WebEx-site is geüpgraded. Dit proces kan worden geautomatiseerd door een externe beheertool te gebruiken, zoals Microsoft System Center Configuration Manager (voorheen Systems Management Server).

 


 

Attachments

    Outcomes