Retningslinjer for Cisco WebEx-hjælpecentralens fællesskab (foreslået)

Document created by Cisco Localization Team on Jul 11, 2017
Version 1Show Document
 • View in full screen mode

Generelt

Disse retningslinjer er designet til at sikre, at Cisco WebEx-hjælpecentralen er et informativt, inspirerende og behageligt sted. Vi beder om, at du bruger din almindelige sunde fornuft og udviser respekt for fællesskabets medlemmer og dine moderatorer.

Disse retningslinjer gælder for alt indhold, du bidrager med til Cisco WebEx-hjælpecentralen, herunder din profil.

Indhold, som medlemmer har offentliggjort på Cisco WebEx-hjælpecentralen, afspejler disse medlemmers oplevelser og meninger og er ikke udtryk for Cisco WebEx's oplevelser og meninger.

Vi anbefaler, at du gennemgår disse retningslinjer lejlighedsvis for at se efter, om der er opdateringer. Vi vil fortsætte med at indføre nye funktioner til Cisco WebEx-hjælpecentralen. Disse funktioner vil også blive dækket af disse retningslinjer.

 

Tilbage til toppen


Kort fortalt

Udvis respektCisco WebEx er stolt over at være vært for et globalt fællesskab, der favner forskellige kulturer, holdninger og synspunkter. Vær høflig, og udvis respekt over for andre medlemmer af fællesskabet og moderatorer, også selvom du ikke er enig med dem.

Vær relevantCisco WebEx-hjælpecentralen er dedikeret til at hjælpe brugere med at få mest muligt ud af Cisco WebEx og Cisco Spark. Vi kan ikke støtte diskussioner, der ikke er relevante for fællesskabets formål.

Hold dig inden for lovens rammerModeratorer på Cisco WebEx-hjælpecentralen sletter indlæg, som:

 • Opfordrer til, foreslår eller accepterer ulovlig adfærd, herunder krænkelse af ophavsret.
 • Bagtaler andre.

Var dit sprogCisco WebEx-hjælpecentralens moderatorer sletter indlæg, der kan forventes at støde eller provokere andre. Herunder, men ikke begrænset til dem, der:

 • Indeholder en vulgær, uanstændig, hadefuld, grov eller modbydelig sprogbrug.
 • Er racistisk, kønsdiskriminerende, homofobisk, pornografisk eller på anden vis uanstændig.

 

Tilbage til toppen


I praksis

Gør følgende:

 • Opret indlæg, der har til formål at: engagere, dele og fremme forbindelser med fællesskabets øvrige medlemmer og moderatorer.
 • Giv nyttig og konstruktiv feedback til fællesskabets øvrige medlemmer og moderatorer.
 • Sørg for at slå dit indlæg op det rette sted. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for, at du befinder dig det rigtige sted i forhold til at få et svar.
 • Inden du stiller et spørgsmål, skal du tjekke siden med ofte stillede spørgsmål ved at klikke på linket FAQs (Ofte stillede spørgsmål) i det relevante område for at se, om dit spørgsmål allerede er blevet besvaret.
 • Når du stiller et spørgsmål, skal du være specifik. Jo mere specifikke oplysninger og kontekst, du kan give, desto sandsynligere er det, at du får det svar, du skal bruge.

Gør ikke følgende:

 • Opret ikke indlæg med oplysninger om dig selv, som du ikke ønsker skal være offentlig viden. Husk, at din brugerprofil kan ses af alle medlemmer af Cisco WebEx-hjælpecentralen, herunder de følgende valgfrie oplysninger, du kan tilføje til din profil: Billede, titel, telefonnummer, virksomhed, placering, biografi og privatadresse.
 • Opret ikke indlæg med personlige oplysninger om nogen anden person.
 • Opslå ikke diskriminerende eller nedsættende indhold, der vil støde, ydmyge eller true andre på baggrund af: race, hudfarve, etnicitet, nationalitet, fysiske egenskaber, køn eller seksuel orientering, religiøse eller ikke-religiøse (dvs. sekularhumanisme, ateisme) synspunkter, politiske synspunkter, socioøkonomisk status, alder, psykisk, mentalt eller intellektuelt handicap eller svækkelse eller udtryksmetode. Dette er et globalt fællesskab med forskellige skriftkulturer.
 • Opslå ikke vulgært, blasfemisk, seksuelt eller voldsomt grafisk indhold.
 • Annoncer og brug ikke Cisco WebEx-hjælpecentralen til at promovere en virksomhed, et produkt, en velgørenhed eller et websted.
 • Opslå ikke links til eksterne forsknings- og markedføringsundersøgelser.
 • Opslå ikke artikler eller andet ophavsretsligt beskyttet materiale uden at få skriftlig tilladelse fra ejerne af ophavsretten.

Tilbage til toppen


Rapportering af misbrug

Du finder knappen Report Abuse (Rapporter misbrug) overalt i Cisco WebEx-hjælpecentralen. Klik for at give os besked om alt, der er i strid med fællesskabets retningslinjer

 

Tilbage til toppen

Attachments

  Outcomes