Riktlinjer för Cisco WebEx hjälpcentral-community (föreslagna)

Document created by Cisco Localization Team on Jul 11, 2017
Version 1Show Document
 • View in full screen mode

I allmänhet

Syftet med dessa riktlinjer är att se till att Cisco WebEx hjälpcentral är en informativ, inspirerande och trevlig plats. Vi ber dig att använda sunt förnuft och visa artighet och respekt för community-medlemmarna och dina moderatorer.

Dessa riktlinjer gäller för allt innehåll som du bidrar med i Cisco WebEx hjälpcentral, inklusive din profil.

Innehåll som publiceras i Cisco WebEx hjälpcentral av medlemmar återspeglar dessa medlemmars erfarenheter och åsikter, inte Cisco WebEx.

Vi rekommenderar att du då och då läser igenom dessa riktlinjer för att hitta eventuella uppdateringar. Vi kommer att introducera nya funktioner i Cisco WebEx hjälpcentral. Även sådana funktioner omfattas av dessa riktlinjer.

 

Tillbaka till början


I korthet

Visa respektCisco WebEx är stolt över att vara värd för ett globalt community som omfattar olika kulturer, inställningar och synpunkter. Var trevlig mot, och respektera andra community-medlemmar och moderatorerna, även då oenighet råder.

Var relevantsyftet med Cisco WebEx hjälpcentral är att hjälpa användare att få ut det mesta möjliga av Cisco WebEx och Cisco Spark. Vi accepterar inte ämnen/diskussioner som är irrelevanta för detta community.

Tänk på vad som är tillåtet enligt lagmoderatorerna i Cisco WebEx hjälpcentral kommer att ta bort följande inlägg:

 • Inlägg som uppmuntrar, föreslår eller har överseende med olagliga aktiviteter, inklusive upphovsrättsintrång.
 • Inlägg som kränker andra.

Tänk på ditt språkmoderatorerna för Cisco WebEx hjälpcentral kommer att ta bort inlägg som troligtvis kommer att vara stötande eller provocerande för andra. Exempel på sådana inlägg:

 • Inlägg som innehåller vulgärt, obscent, hatiskt, kränkande eller annat stötande språkbruk.
 • Rasistiska, sexistiska, homofobiska, pornografiska eller andra stötande inlägg.

 

Tillbaka till början


I praktiken

Tillåtet

 • Publicera med klart syfte: för att engagera, dela och diskutera med andra community-medlemmar och moderatorer.
 • Ge användbar och konstruktiv feedback till andra community-medlemmar och moderatorer.
 • Välj den lämpligaste platsen för ditt inlägg. Om du har en fråga ska du se till att du befinner dig på rätt plats för att få ett svar.
 • Innan du ställer en fråga ska du kontrollera vanliga frågor genom att klicka på länken Vanliga frågor på avsedd plats för att se om dina frågor redan har besvarats.
 • Var specifik när du ställer en fråga. Ju mer specifik information och specifikt sammanhang du kan ge, desto större chans att du får de svar du behöver.

Ej tillåtet

 • Ange inte information om dig själv som du inte vill ska bli offentlig. Kom ihåg att din användarprofil kan ses av alla medlemmar i Cisco WebEx hjälpcentral, inklusive följande valfri information som du eventuellt lägger till din profil: Bild, titel, telefonnummer, företag, plats, biografi och hemadress.
 • Ange inte personlig information om någon annan person.
 • Använd inte diskriminerande eller kränkande innehåll som kan stöta, förödmjuka eller hota andra, baserat på följande: ras, färg, etnicitet, nationalitet, fysiska egenskaper, kön eller sexuell läggning, religiösa eller icke-religiösa synpunkter (dvs. sekulär humanism och ateism), politiska synpunkter, socioekonomisk status, ålder, fysisk, mental eller intellektuell funktionsnedsättning, eller uttrycksmetod. Detta är ett globalt community med olika skriftliga kulturer.
 • Använd inte vulgärt, vanvördigt eller sexuellt/våldsbenäget grafiskt innehåll.
 • Du får inte annonsera på eller använda Cisco WebEx hjälpcentral för att marknadsföra ett företag, en produkt, en välgörenhet eller en webbplats.
 • Du får inte publicera länkar till externa forsknings- eller marknadsföringsundersökningar.
 • Du får inte publicera artiklar och annat material som är upphovsrättsskyddade utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren.

Tillbaka till början


Rapportera missbruk

Det finns flera Rapportera missbruk-knappar i Cisco WebEx hjälpcentral. Klicka för att meddela oss om något bryter mot riktlinjerna för vårt community

 

Tillbaka till början

Attachments

  Outcomes