Cisco WebEx Helpcentrum-communityrichtlijnen (voorgesteld)

Document created by Cisco Localization Team on Jul 11, 2017
Version 1Show Document
 • View in full screen mode

Over het algemeen

Deze richtlijnen zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat Cisco WebEx Helpcentrum een informatieve, inspirerende en prettige plek is. We vragen u om uw gezonde verstand te gebruiken en om beleefd en respectvol om te gaan met leden van de community en uw moderators.

Deze richtlijnen zijn van toepassing op alle inhoud die u bijdraagt aan Cisco WebEx Helpcentrum, inclusief uw profiel.

Inhoud die door leden wordt geplaatst op Cisco WebEx Helpcentrum, toont de ervaring en meningen van deze leden, niet van Cisco WebEx.

We raden aan deze richtlijnen af en toe te lezen om te controleren op updates. We blijven nieuwe functies toevoegen aan Cisco WebEx Helpcentrum. Deze functies vallen ook onder deze richtlijnen.

 

Terug naar boven


In het kort

Wees respectvol: Cisco WebEx host met trots een internationale community waarin verschillende culturen, houdingen en standpunten worden geaccepteerd. Wees vriendelijk en respectvol naar andere leden van de community en moderators, zelfs bij meningsverschillen.

Blijf relevant: Cisco WebEx Helpcentrum zet zich in om ervoor te zorgen dat gebruikers het meeste uit Cisco WebEx en Cisco Spark kunnen halen. We bieden geen ondersteuning voor off-topic-discussies die niet relevant zijn voor het doel van de community.

Houd het legaal: moderators van Cisco WebEx Helpcentrum verwijderen posts die:

 • Onwettig gedrag, inclusief schending van auteursrechten, bevorderen, suggereren of goedkeuren.
 • Anderen in diskrediet brengen.

Let op uw taalgebruik: moderators van Cisco WebEx Helpcentrum verwijderen posts die anderen waarschijnlijk beledigen of provoceren. Inclusief, maar niet beperkt tot, posts die:

 • Vulgair, obsceen, hatelijk, grof of ander aanstootgevend taalgebruik bevatten.
 • Racistisch, seksistisch, homofoob, seksueel getint of anderszins grof zijn.

 

Terug naar boven


In de praktijk

Doen

 • Plaats posts met een doel: om in contact te komen, te delen en te communiceren met andere leden van de community en met moderators.
 • Geef andere leden van de community en moderators nuttige en opbouwende feedback.
 • Bekijk waar u uw post het beste kunt plaatsen. Als u een vraag hebt, controleert u of u op de juiste plek bent om antwoord op die vraag te krijgen.
 • Controleer voordat u een vraag stelt de Veelgestelde vragen via de koppeling Veelgestelde vragen op de juiste plek om te zien of uw vraag al is beantwoord.
 • Wees specifiek als u een vraag stelt. Hoe specifieker de informatie en context die u kunt geven, des te waarschijnlijker is het dat u een nuttig antwoord krijgt.

Niet doen

 • Plaats geen informatie over uzelf die u niet openbaar wilt maken. Houd er rekening mee dat uw gebruikersprofiel door elk lid van Cisco WebEx Helpcentrum kan worden bekeken, inclusief een van de volgende optionele gegevens die u toevoegt aan uw profiel: Afbeelding, titel, telefoonnummer, bedrijf, locatie, biografie en huisadres.
 • Plaats geen persoonlijke informatie over een andere persoon.
 • Plaats geen discriminerende of minachtende inhoud die beledigend, vernederend of intimiderend is voor anderen op basis van: ras, kleur, etniciteit, nationaliteit, fysieke eigenschappen, geslacht of geaardheid, religieuze of niet-religieuze standpunten (dat wil zeggen, seculier humanisme, atheïsme), politieke mening, sociaal-economische status, leeftijd, fysieke, mentale of intellectuele handicap of beperking, of wijze van expressie. Dit is een internationale community met verschillende schriftelijke culturen.
 • Plaats geen vulgaire, grove of grafische seksuele of gewelddadige inhoud.
 • Adverteer niet op of gebruik Cisco WebEx Helpcentrum niet om een bedrijf, product, liefdadigheidsinstelling of website te promoten.
 • Plaats geen koppelingen naar externe onderzoeks- of marketingenquêtes.
 • Plaats geen artikelen of ander auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming van de eigenaren van het auteursrecht.

Terug naar boven


Misbruik melden

In het Cisco WebEx Helpcentrum vindt u op meerdere plekken de knop Misbruik melden. Klik op deze knop om ons op de hoogte te stellen van zaken die de richtlijnen van de community schenden

 

Terug naar boven

Attachments

  Outcomes