Gebruiksrapporten weergeven

Document created by Cisco Localization Team on Jul 11, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

  


         
Stap 1  Selecteer Rapporten > Algemeen > Gebruiksrapport.
Stap 2  Kies in de vervolgkeuzelijst Service een service of kies Alle.
Stap 3  (Optioneel) Als u een rapport wilt uitvoeren over de vergaderingen die een bepaalde gebruiker heeft gehost, voert u in het veld Gebruikersnaam de gebruikersnaam van de gebruiker in.
Stap 4  Selecteer de begin- en einddatum voor het rapport.

Er zijn alleen rapportgegevens beschikbaar voor sessies die tot maximaal drie maanden voor de datum van vandaag zijn gehouden.

Stap 5  (Optioneel) Als u een rapport wilt weergeven voor bepaalde sessieonderwerpen, voert u in het vak Onderwerp de onderwerpnaam of een gedeelte van de onderwerpnaam in.

U kunt jokertekens als ? of * gebruiken wanneer u een tekenreeks opgeeft.

Stap 6  Als u het rapport wilt sorteren op de datum, het onderwerp, de gebruikersnaam of starttijd, selecteert u in de vervolgkeuzelijst Resultaten sorteren de gewenste sorteercriteria.
Stap 7  Selecteer Rapport weergeven.
Stap 8  Als u het rapport wilt exporteren in een CSV-indeling, zodat u het kunt importeren in een spreadsheetprogramma of ander programma, voert u bij CSV-rapporten exporteren één van de volgende of beide handelingen uit:
  • Als u het Gebruikssamenvattingsrapport wilt exporteren in een CSV-bestand, klikt u op Samenvatting van sessie.
  • Als u het Rapport met gedetailleerde deelnemersinformatie voor alle sessies op de pagina Overzicht Gebruiksrapport in een CSV-bestand wilt exporteren, klikt u op Deelnemersdetails.

 


 

Attachments

    Outcomes