Kommuniker med deltagere i en Cisco WebEx-begivenhed

Document created by Cisco Localization Team on Aug 23, 2017
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

Som en vært for en WebEx-begivenhed kan du kommunikere med dine mødedeltagere via meningsmålinger, ved at dele indhold eller ved at bede om feedback for at sikre, at de forstår din præsentation.

Sporing af opmærksomhed

Du kan klikke på Opmærksomhedssporing for at se, hvem der ser din præsentation. Opmærksom viser, at mødedeltageren ser din præsentation. Uopmærksom viser, at mødedeltageren kigger på en anden applikation på sin computer.

Brug af meningsmålinger

Du kan bruge en meningsmåling til at få feedback fra dine mødedeltagere under en begivenhed.

Hvis du er begivenhedsværten, så er du som standardindstilling også meningsmålingsadministratoren. Som vært kan du gøre enhver mødedeltager til meningsmålingsadministrator, inden eller efter begivenheden starter. Dette kan være nyttigt, når du ønsker at delegere ansvaret for meningsmålinger til en anden person, eller når du er nødt at forlade en begivenhed tidligt.

Du kan oprette en meningsmåling inden din begivenhed. Dine mødedeltagere vil sætte pris på, at du gjorde det i forvejen, da de ikke behøver vente på, at du opretter en meningsmåling under begivenheden. For at downloade WebEx-redigeringsprogrammet til meningsmålingsspørgeskema skal du logge ind på din WebEx-konto og vælge Event Center > Support > Downloads > WebEx-redigeringsprogram til meningsmålingsspørgeskema.

Deling af indhold

Du kan dele indhold under din begivenhed fra menuen Del og fra Del fil på siden Lynstart.

Min skærm

Du kan dele alt på din computerskærm med dine mødedeltagere. Hvis du har flere skærme sluttet til din computer, skal du blot vælge den skærm, du ønsker at dele.

Fil (inklusive video)

Du kan dele én eller flere filer med mødedeltagere. For at dele en fil skal du gå til Del > Fil (inklusive video) og vælge den fil, du ønsker at dele med dine mødedeltagere.

Applikation

Du kan dele applikationer på din computerskærm med mødedeltagere.

For at dele en applikation skal du gå til Del > Applikation og vælge den applikation, du ønsker at dele. Når den applikation, du ønsker at dele, ikke er åben, skal du gå til Anden applikation for at vælge den.

Hvis du har flere skærme sluttet til dit system, skal du undlade at dele applikationer, der vises på forskellige skærme.

Whiteboard

Du kan åbne et nyt whiteboard for at tage noter eller tegne billeder vha. kommenteringsværktøjerne.

Webbrowser

Du kan dele din webbrowser med dine mødedeltagere. En ny fane åbnes i din standardbrowser, og du styrer, hvad der vises, mens dine mødedeltagere følger med, mens du navigerer rundt på nettet.

Multimedier

Du kan dele websider og multimedieindhold, som dine mødedeltagere kan navigere rundt i på egen hånd.

Ekstern computer

Hvis denne indstilling er aktiveret, kan du styre en ekstern computer under din begivenhed. Vælg en computer, og klik på Tilslut. Du kan ikke tilgå en ekstern computer, medmindre du har Access Anywhere-agenten på din computer.

Mit begivenhedsvindue

Du kan dele dit begivenhedsvindue med dine mødedeltagere. Mødedeltagere ser kun WebEx-vinduet på din computer.

Tildel privilegier

Du kan kommentere de filer og whiteboards, som du deler under en begivenhed. Hvis du tildeler privilegier til dine panel- og mødedeltagere, kan de bruge tekstværktøjerne og de grafiske værktøjer til at markere, tilføjer noter og oprette grundlæggende billeder.

Brug af panelet Spørgsmål og svar

Du kan bruge panelet Spørgsmål og svar til at besvare spørgsmål fra dine mødedeltagere på en organiseret måde. Du kan tildele spørgsmål til specifikke paneldeltagere, svare privat, udpege en prioritet og udsætte eller afvise spørgsmål.

Tilskyndelse til mødedeltagerkommunikation

Dine mødedeltagere kan kommunikere med dig på mange måder. Det er en god idé at tilskynde dine mødedeltagere til at kommunikere med dig. God feedback er vigtig.

Feedbackværktøjer

Når du har brug for et enkelt svar, kan du bruge feedbackværktøjerne. Din mødedeltager kan vælge ét af punkterne i denne menu Feedback:

Når en mødedeltager vælger et punkt fra menuen Feedback, vil du se resultaterne ved siden af den mødedeltagers navn i vinduet Feedbackresultat. Som vært kan du rydde feedbackresultaterne.

Brug af Chat eller Ræk hånden i vejret

Under en begivenhed kan dine mødedeltagere bruge chatvinduet til at chatte med dig, paneldeltagerne eller andre mødedeltagere (hvis du giver tilladelse til det).

Dine mødedeltagere kan også bruge knappen Ræk hånden i vejret i panelet Deltagere for at signalere et spørgsmål eller svar til dig. For eksempel "Ræk hånden i vejret, hvis du deltog i sidste års begivenhed."

Brug af panelet Spørgsmål og svar

Dine mødedeltagere kan bruge panelet Spørgsmål og svar til at rette spørgsmål til paneldeltagerne.
Attachments

    Outcomes